Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: واقعی سازی قیمت کالا‌های یارانه‌ای نیاز به نظارت بر بازار را کاهش می‌دهد. محمد قربانی در ارتباط تلفنی با برنامه گفتگوی ویژه بخش خبری ۲۱ سیما با بیان اینکه در حوزه تأمین وقتی وفور کالا وجود داشته باشد نیاز به بازرسی و نظارت هم کاهش پیدا می‌کند، گفت: در ارتباط با کالا‌های یارانه‌ای نیازمند نظارت بیشتر هستیم و واقعی سازی قیمت‌ها به دلیل اینکه واحد‌های صنفی نیازمند جلب و جذب مشتری برای افزایش سود خود هستند می‌تواند تبدیل به ابزار نظارتی قوی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: در حوزه تأمین محصولات کشاورزی، وزارت جهاد کشاورزی متولی تأمین است که بخشی از طریق تولید داخل و بخشی هم از طریق واردات صورت می‌گیرد.

قربانی افزود: تولید محصولات کشاورزی در سال‌های گذشته مطلوب و به میزان مورد نیاز بود، اما در سال‌های اخیر به دلیل بروز خشکسالی اندکی کاهش یافته که از طریق واردات تامین می‌شود.

وی با بیان اینکه هم اکنون در حوزه تامین کالا‌های اساسی با مشکل روبرو نیستیم، گفت: در برخی مواقع به دلیل اختلال در سیستم‌های حمل و نقل و تولید شاهد کمبود نسبی کالا‌ها در بازار مصرف هستیم که با رفع این اشکالات بازار به حالت تعادل بر می‌گردد.

او افزود: وزارت جهاد کشاورزی در حوزه نظارت، هم اکنون بیش از یک هزار و ۸۰۰ بازرس دارد. همچنین ۷ هزار نیروی بسیجی آموزش دیده نیز در حوزه بازرسی و نظارت بر تولید و توزیع مناسب محصولات کشاورزی وغذایی به وزارت جهاد کشاورزی کمک می‌کنند.

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در شرایط جدید هدف اصلی وزارت جهادکشاورزی تامین کالا و تحقق حقوق مصرف کننده در کنار هم است. چون معتقدیم با توزیع مناسب کالا حقوق مصرف کننده نیز تامین خواهد شد.

قربانی افزود: از نشانه‌های این برنامه ریزی وفور کالا‌هایی مانند مرغ؛ تخم مرغ، گوشت و شکر و آرامش کنونی در بازار کالا‌های اساسی است.

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: از ۱۵ آذرماه ۱۴۰۰ تا ۱۸ اردیبهشت امسال بیش از ۴۹۰ هزار بازرسی در حوزه بازار و اصناف انجام شد که ۴۳ هزار پرونده که عمده‌ترین موضوع آن مساله گرانفروشی است تشکیل و به سازمان بازرسی ارسال شده است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: محمد قربانی کالا بازرسی و نظارت کالا های یارانه ای محصولات کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۹۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ

به گزارش خبرگزاری مهر، علی ابراهیمی گفت: وزیر جهاد کشاورزی در تعامل با بخش خصوصی حمایت از تولید داخل را برای ورود به بازارهای بین‌المللی مرغ مورد تاکید قرار داده است.

وی ادامه داد: بازار دائمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تأمین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود.

ابراهیمی وظیفه شرکت پشتیبانی امور دام کشور در خرید مرغ داخل را مقطعی و برای تکمیل ذخایر راهبردی عنوان کرد و نقش اصلی تنظیم و تثبیت بازار را گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازار بین‌المللی دانست.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی در تشریح همکاری وزارت جهاد کشاورزی برای تحقق برنامه صادرات مرغ توسط بخش خصوصی گفت: برنامه سالانه اتحادیه‌ها به وزیر جهاد کشاورزی ارائه شده است و با حمایت ستاد وزارت در حال انجام است.

به گفته وی، تولید محصول با کیفیت، ایفای به موقع تعهدات و پایداری حضور از عوامل حفظ بازار صادراتی است.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی خاطر نشان کرد: در همه جای دنیا؛ صادرات مورد حمایت دولت‌ها است و به شکل‌گیری اولیه آن یارانه تعلق می‌گیرد، این اتحادیه هم در سایه حمایت در یک بازه زمانی ۳ تا ۴ ماه می‌تواند حضور خود را در بازار کشورهای همسایه تثبیت کند.

کد خبر 6089221 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • عملیات بهسازی و نوسازی باغات استان بوشهر اجرا می‌شود
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟