Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر علی محمدیان اردی در دیدار هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی استان با استاندار اردبیل گفت: این استان در زمینه تخت بیمارستانی و زیرساخت‌های درمانی نیز از میانگین کشوری عقب‌تر است.

وی افزود: استان اردبیل ۱۲ بیمارستان، ۲ هزار و ۳۶۶ تخت بیمارستانی، ۱۰۵ تخت آی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی.یو، ۵۱ تخت سی.سی.یو، هشت تخت آی.سی.یو اطفال، ۳۵ تخت آی.سی.یو نوزادان و ۱۱۳ تخت دیالیز دارد ولی نیاز استان فراتر از این آمار است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل همچنین با اشاره به تحصیل حدود چهار دانشجو در این مرکز آموزش عالی گفت: بخش آموزش دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با ۱۲۷ رزیدنت، ۹ دانشکده و در ۳۹ کد رشته و حدود ۴۰۰ هیات علمی نقش کلیدی در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز حوزه سلامت استان دارد.

وی افزایش ۲۰ درصدی پذیرش دانشجوی رشته‌های پزشکی در سال تحصیلی جاری را مهم‌ترین چالش حوزه آموزش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل برشمرد و اظهار کرد: این دانشگاه از نظر امکانات آموزشی در تنگنا قرار دارد.

دکتر محمدیان اردی همچنین در ادامه این دیدار با اشاره به وارد شدن آسیب شدید به زیرساخت‌های تجهیزاتی، ساختمانی، اعتباری و نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل در پی شیوع کرونا طی ۲ سال اخیر گفت: دستگاه های سی.تی.اسکن فعال در استان که قرار بود در طول ۱۵ سال، ۱۰۰ هزار سی.تی.اسکن انجام دهد، در طول ۲ سال اخیر حدود ۱۰۵ هزار سی.تی.اسکن داده و فرسوده شد.

وی بیان کرد: در طول ۲ سال شیوع کرونا، حدود ۶۳۶ هزار مراجعه سرپایی، حدود ۲۸۰۰ فوتی، حدود ۳۰۰ هزار خدمات درمانی، حدود ۳۴ هزار بستری و حدود ۱۲۵ هزار آزمایش پی.سی.آر توسط مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل انجام شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل ارائه این میزان خدمات در مدت ۲ سال به علت شیوع بیماری کووید.۱۹ را موجب افت شاخص‌های بهداشتی و درمانی در این استان عنوان کرد.

وی شیوع کرونا را یک امتحان بزرگ برای ارزیابی ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به جامعه دانست و با ابراز رضایت از روند واکسیناسیون، کاهش فوتی و بستری را از نتایج خدمات ارائه شده در سطح کشور و استان اردبیل ذکر کرد.

برچسب‌ها کرونا استان اردبیل دانشگاه های علوم پزشکی کمبود تخت بیمارستانی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا استان اردبیل دانشگاه های علوم پزشکی کرونا استان اردبیل دانشگاه های علوم پزشکی کمبود تخت بیمارستانی بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۴۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منصوب شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان