Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عباس پاپی‌زاده روز چهارشنبه در نشست هدفمندسازی یارانه ها با مدیران گلستان در سالن قدس جهاد کشاورزی این استان افزود: براساس قانون تنظیم بازار از زنجیره تولید، توزیع، مصرف و تامین نهاده تولید و فرآوری در نظام برنامه ریزی تولیدی کشور برعهده جهاد کشاورزی است.

وی اظهار داشت: کشورهای توسعه یافته هر بخشی از جمله تجارت، صنعت و کشاورزی تولید ویژه خود را  انجام می دهند ولی در سال های گذشته در استان های شمالی در فصل برداشت برنج با ورود بخش های غیرمرتبط و عدم دغدغه مندی تنظیم بازار، زیان و آسیب زیادی به کشاورزان وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی بیان کرد: در دولت سیزدهم همزمان با جراحی اقتصادی وظیفه حمایت و دفاع از تولیدکنندگان مورد توجه قرار دارد و برای این مهم زنجیره کامل تولید تا توزیع برعهده وزارت جهاد کشاورزی است.  

نماینده ویژه وزیر جهاد کشاورزی گفت:با تجربه نوسانات بازار و افزایش قیمت های سرسام آور در سال‌های گذشته باید با امکانات و داشته های موجود مدیریت کنیم که برای رسیدن به این هدف آموزش هایی به صورت خاص برای تنظیم بازار شکل گرفته است.

پاپی زاده اظهار داشت: تنطیم بازار در اولویت اول قرار دارد و به یقین تولید را نباید تعطیل کنیم و هیچ مماشاتی با مجموعه ها نخواهیم داشت.

وی با اشاره به کمبود روغن بیان کرد: در گلستان کمبود روغن نخواهیم داشت و سهمیه ای که دیروز به این استان تزریق شده بیش از نیاز است که علاوه بر نیاز استان مازاد هم ذخیره سازی می شود.

نماینده ویژه وزیر جهاد کشاورزی گفت: در مجموعه فروشگاه های گلستان قیمت ها با قیمت قبل عرضه می شود و  برنامه ریزی خوبی در عرضه مرغ و تخم مرغ در گلستان انجام شده است.

وی افزود: با دستور آغاز جراحی اقتصادی توسط رییس جمهور از امروز نهاده هایی که به صورت آزاد در اختیار قرار می گرفته به صورت دولتی با ارز ترجیحی در اختیار قرار می گیرد و تولید کنندگان حمایت کرده و با قیمت ارزان تر در اختیار مصرف کننده قرار خواهد گرفت.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی گرگان گلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی گرگان گلستان وزارت جهاد کشاورزی گرگان گلستان جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۶۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد

میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

به گزارش خبرآنلاین، حسین اصغری، درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: درحال‌حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و... تامین می‌شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.

وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشور‌های دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.

وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولیدکننده ابلاغ می‌شود.

برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولیدکننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.

وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز امسال نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.

به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

دیگر خبرها

  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال