Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیریت شهری تهران با واریز پاداش دو ماهه درآمدی آخر سال 1400 کلیه مناطق شهر تهران طی چند روز آتی، اولین دوره ای است که پاداش 12 ماه را در سال پرداخت کرده است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک ابوالفضل فلاح معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در هفتمین قرارگاه اقتصادی شهرداری منطقه یک که با حضور مدیران این معاونت، حمیدرضا حاجوی شهردار، معاونین، شهرداران نواحی ده گانه منطقه یک برگزار شد با بیان خبر فوق اظهار داشت: منطقه یک دومین سهم درآمدی شهر تهران را به خود اختصاص داده است و فاصله اش با سایر مناطق زیاد است و امسال نیز توانست درآمد منطقه را وصول کند که 85 درصد این درآمد در 50 روز اخیر حاصل شد که از تلاش شهردار منطقه و همکاران در راستای رسیدن به این وصول درآمدی نهایت تشکر و قدردانی را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به واگذار کردن اختیار تشکیل هیات ارزیابی املاک به مناطق گفت: هیات ارزیابی املاک با هدف تعیین تکلیف املاک داخل طرح های بازگشایی معابر، تملک، فروش و اجاره به مناطق داده می شود تا مستقل عمل کنند.

فلاح مولدسازی دارایی هارا اقدام دیگری دانست و آن را مستلزم ثبت، ضبط، شناسنامه و سند دار شدن املاک عنوان کرد و افزود: بحث تهاتر ملک با پیمانکار در فضای بورس به انجام خواهد رسید و مناطق می توانند املاک سند دار را ارایه دهند تا بخشی از مشکلات مالی حل شود.

وی با تاکید به جلب مشارکت سرمایه گذاران در پروژه های شهری گفت: در این راستا اداره مشارکت ها در مناطق مصوبه گرفته تا بخشی از وظایف سازمان مشارکتها در مناطق اجرا شود و سازمان جنبه حمایتی داشته باشد و 70 تا 80 درصد حوزه جذب سرمایه گذار بر عهده مناطق باشد.

شهردار منطقه یک نیز به عملکرد قرارگاه اقتصادی اشاره کرد و گفت: در این قرارگاه پلاک به پلاک موارد با حضور شهردار ناحیه، مدیر شهرسازی، مالی و مودی بررسی و تصمیم گیری می شود که یکی از این موارد 3 پلاک ثبتی در منطقه یک است که متعلق به دو نفر بوده و 4 هزار میلیارد تومان بدهی به شهرداری دارند.

وی افزود: شهرداری همه تلاش و اهتمام خود را به کار می گیرد تا پول بیت المال دست کسی نباشد و اضافه هم از کسی گرفته نشود و با احقاق حقوق شهر تا کنون 700 میلیارد تومان را به بیت المال برگردانده است.

حاجوی خاطر نشان کرد: اطلس مشارکتی منطقه یک نیز تشکیل شده و هر سرمایه گذار می تواند با مراجعه به این اطلس در حوزه های ورزشی، درمانی، گردشگری و... سرمایه گذاری کند.

او یکی از مشکلات پروژه های مشارکتی را مشخص نبودن پارکینگ های سهم منطقه عنوان کرد و گفت: سه پروژه مشارکتی در منطقه یک داریم که بزرگترین آن پروژه گلچین است در این پروژه ها پارکینگ های سهم منطقه مشخص نشده و همین امر باعث می شود مشکلاتی در هزینه ها با مشارکت کننده به وجود آید که اگر پارکینگ عمومی به اختصاصی تغییر کند هم در قیمت کارشناسی هر پارکینگ موثر است و هم می توان به دیگری واگذار کرد.

شهردار منطقه یک جابه جایی زمین مرکز تخلیه زباله اوشان را مطالبه منطقه از مرکز عنوان کرد و گفت: محلی در بوستان یاس در نظر گرفته شده که با مساعدت شهرداری تهران می توان این مرکز را از داخل بافت شهری به بیرون منتقل کرد.

وی همچنین تملک 7 پلاک باقی مانده در ضلع جنوب امامزاده صالح(ع) را درخواست دیگری دانست و گفت: 6 هزار متر مربع در این محدوده تملک شده که با تملک 7 پلاک باقی مانده یک قواره بزرگ شهری در اختیار شهرداری قرار می گیرد

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری تهران منطقه یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۲۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه

دومین هم اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزارشد. 

 عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از درنظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی‌تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در راس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف گردد تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج هفت و ماده صد برای روز‌های پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

 تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت‌ها و تلاش‌های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود؛ با وجود تغییر متغیر‌های مربوط به قانون درآمد‌های پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه‌ی معماران گفت: انشالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده طرح رصد در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه میبایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، و مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت. 

در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲، ۲۱، ۲، ۱، ۳، ۱۵، ۱۳ به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تشویق ۲۱۱ سوادآموز استان سمنان
  • تصویب پاداش برای کارگران شهرداری تبریز
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • پاداش قبولی سوادآموزان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ کردستان واریز شد
  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران