Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@04:56:29 GMT

اثرات ربات افزایش فالوور اینبو روی کسب و کارهای مجازی

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۹۶۰۸

اثرات ربات افزایش فالوور اینبو روی کسب و کارهای مجازی

ربات افزایش فالوور اینستاگرام قسمت بزرگی از بازار اتوماسیون شبکه‌های مجازی را تشکیل می‌دهند.

این ربات‌ها کارهای انسان‌ها در فضای مجازی را تکمیل می‌کنند و در برخی از موارد هم جایگزین کار انسان می‌شوند. پروسه‌ی افزایش فالوور در شبکه‌های اجتماعی هم یکی از کارهایی ست که معمولاً به ربات‌ها سپرده می‌شود. در این مقاله به بررسی ربات افزایش فالوور اینبو و تأثیر آن روی رشد کسب و کارها در اینستاگرام می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تأثیر ربات افزایش فالوور روی پیج‌های تعامل محور

پیج‌های طنز، سرگرمی، دانستنی و سایر موارد که در بین اکثریت مردم محبوبیت دارند بر اساس تعامل مخاطبان رشد می‌کنند و به درآمد می‌رسند. این پیج‌ها معمولاً دغدغه‌ی زمان دارند و استفاده از ابزارهای کمکی می‌تواند به این افراد کمک کند تا بهترین بازدهی ممکن را از پیج داشته باشند.

الگوریتم اینستاگرام بر اساس بهبود تجربه‌ی کاربری ساخته شده است. این الگوریتم به پست‌های پرتعامل امتیازات بیشتری می‌دهد و به آن‌ها کمک می‌کند تا بیشتر دیده شوند. فعالیت‌های دقیق ربات افزایش فالوور در این نقطه به کمک پیج‌های تعامل محور میاید. اما چطور؟

یکی از قابلیت‌های ربات‌های فعال در فضای مجازی، ارسال پست زمانبندی شده در اینستاگرام است. این قابلیت باعث می‌شود محتوا در زمان تعیین شده پست شود و در معرض دید کاربران زیادی قرار بگیرد. نیازی به گفتن نیست که کاربران بیشتر، تعامل بیشتری ایجاد می‌کنند و همین کار باعث رسیدن پست به اکسپلور و در نهایت افزایش فالوور می‌شود. اما این قابلیت با وجود کاربردی بودن و تأثیرگذاری زیاد، محبوب‌ترین قابلیت ربات‌های اینستاگرام نیست.

قابلیت حذف فالوور فیک که فقط در ربات‌های سطح ۱ وجود دارد، باعث بالا رفتن درصد تعامل می‌شود. این قابلیت به گونه‌ای هوشمندانه و ساده طراحی شده است. شاید بتوان گفت که عملکرد این بخش نمود بارز “نبوغ در سادگی است” باشد. اما چرا این عملکرد ساده به این حد محبوب شده است؟

الگوریتم اینستاگرام محبوبیت محتوا را بر اساس تعامل فالوورهای یک پیج با آن می‌سنجد. به این منظور تنها حدود ۱۰ درصد از فالوورهای یک پیج، پست تازه ارسال شده را مشاهده می‌کنند. در صورت تعامل مناسب، این پست به تعداد بیشتری نمایش داده می‌شود و در نهایت، کیفیت آن با رسیدن به اکسپلور سنجیده می‌شود.

حذف فالوور فیک احتمال تعامل با پست را به شدت بیشتر می‌کند. با افزایش احتمال تعامل، رسیدن به اکسپلور ساده‌تر و سریع‌تر می‌شود و افراد بیشتری پیج را فالو می‌کنند. آمار نشان داده است که کاهش فالوور فیک به زیر ۱۰ درصد، احتمال رسیدن پست به اکسپلور را ۴۰ درصد افزایش می‌دهد. بی‌دلیل نیست که حذف فالوور فیک محبوب‌ترین عملکرد ربات افزایش فالوور اینستاگرام است.

اثرات ربات افزایش فالوور روی پیج‌های فروشگاهی

پیج‌های اینستاگرامی زیادی وجود دارند که ماهیت جذابی ندارند. مثلاً هیچکس یک پیج فروشگاهی را به خاطر جذابیت آن فالو نمی‌کند. این پیج‌ها در کنار تولید محتوای جذاب، معمولاً یک طرح جذب بازدید کننده هم اجرا می‌کنند که در بیشتر موارد در تبلیغات خلاصه می‌شود. ایراد بزرگ این تبلیغات، اسپم شدن آن است.

بیشتر افراد در زندگی روزمره‌ی خود هدف تبلیغات انبوه قرار می‌گیرند. آن‌ها هر صبح بیدار می‌شوند و در مسیر کار خود چندین بنر، پوستر و تراکت تبلیغاتی می‌بینند. وارد سایت‌های مختلف می‌شوند و در هر گوشه از آن تبلیغ یک محصول را می‌بینند. در نهایت بعد از خستگی پس از کار وارد شبکه‌های اجتماعی می‌شوند. دیدن تبلیغات شبکه‌های اجتماعی در این نقطه اثرات منفی زیادی روی کسب و کار خواهد داشت.

متخصصان این حوزه در بیشتر موارد ترکیبی از تبلیغات گسترده و تبلیغات شخصی سازی شده را دنبال می‌کنند که باعث افزایش سودآوری می‌شود. این استراتژی روی ۲ اصل حرکت می‌کند: معرفی محصول به افرادی که با آن آشنایی ندارند و پیشنهاد محصول به افرادی که به آن نیاز دارند.

پیشنهاد محصول به افرادی که به آن نیاز دارند شامل تبلیغات گسترده و اینفلوئنسر مارکیتنگ است. این نوع تبلیغات باعث می‌شود تا افرادی که در آستانه‌ی خرید هستند، محصول تبلیغ شده را بررسی کنند و در صورت نیاز به آن، آن را خریداری کنند.

معرفی محصول به افراد جدید نیازمند یک استراتژی عمیق‌تر است. برای این کار روش‌های تبلیغاتی زیادی وجود دارد. کمپین‌های بایا و عالیس نمونه‌ی بارز معرفی محصول به افراد جدید است. هر چند در محیط‌های صمیمی‌تر مانند اینستاگرام می‌توان این روش را به صورت کم هزینه‌تری پیاده کرد.

استفاده از ربات افزایش فالوور می‌تواند در این موارد نقشی کلیدی داشته باشد. ساختن هایلایت‌های جذاب و بیوی کامل و شفاف می‌تواند باعث شود کاربران در پیج به گردش دربیایند. مزیت این روش این است که مخاطب هیچ فشاری روی خود احساس نمی‌کند و کاملاً آزادانه به دنبال پاسخ سوالات خود می‌گردد و با محصولات آشنا می‌شود. رنگ بندی مناسب و استفاده از اطلاعات مفید، کاربردی و شفاف باعث می‌شود کاربر زمان بیشتری در پیج صرف کند و احتمال خرید او بیشتر شود.

کاربرد ربات اینستاگرام برای سایر پیج‌ها

پیج‌ها به صورت کلی به دو دسته‌ی شخصی و کاری تقسیم می‌شوند. پیج‌های کاری از قابلیت‌های ربات افزایش فالوور استفاده می‌کنند تا کسب و کار خود را گسترش دهند. ربات‌های اینستاگرام برای پیج‌های شخصی هم کاربرد دارد. فعالیت‌هایی مانند حذف پیام دایرکت می‌تواند برای بسیاری از افراد مفید باشد. مخصوصاً اگر این پیام‌ها به شکل تماس باشند و قابلیت حذف دستی آن‌ها وجود نداشته باشد.

دسته‌ی دیگری از کاربران ربات‌های اینستاگرامی افرادی هستند که حریم شخصی خود حساس هستند. قابلیت‌های ربات به آن‌ها اجازه می‌دهد تا محتوای دیگران را ببینند و ذخیره کنند، بدون اینکه اکانت مقابل متوجه این اتفاق شود.

جمع بندی

امروزه ربات‌های اینستاگرام از حالت کلاسیک و اسپمی خود خارج شده‌اند و می‌توانند مانند یک جعبه ابزار تمام نیازهای اینستاگرامرها را برطرف کنند. از طرفی تطابق فعالیت آن‌ها با الگوریتم اینستاگرام هم باعث شده است تا مشکلات ثانوی گریبان گیر ادمین پیج نشود. همین امر باعث شده است تا محبوبیت آن‌ها روز به روز در بین مردم بیشتر و آینده‌ی شبکه‌های اجتماعی با این ربات‌ها اجین شود.

کد خبر 575021

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ربات اینستاگرام فالوور ترفند افزایش فالوور کسب و کار اينترنتي فضای مجازی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ربات های اینستاگرام ربات افزایش فالوور شبکه های اجتماعی محصول به افراد فالوور فیک کسب و کار ربات ها پیج ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۹۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک

عصر ایران / مدرسه کار و کسب ؛ دکتر علیرضا داداشی - راه اندازی یک کسب و کار کوچک، ایده ای است که طرفداران زیادی دارد. بعضی از صاحبان مشاغل گوناگون استخدامی یا فعالان بازار که تجربه شکست یا عدم موفقیت کافی را داشته اند، کسانی که مایل نیستند کارمند و زیرمجموعه شخص دیگری باشند، جوانان صاحب ایده، بازنشستگان و یا خانم های خانه دار تعدادی از این علاقه مندان راه اندازی کسب و کار کوچک و شخصی هستند.

با توجه به شرایط فعلی اقتصاد و بازار کار، به نظر می رسد که الان زمان مناسبی برای راه اندازی چنین کسب و کاری باشد.

واقعیت این است که تقریبا همیشه زمان مناسبی برای رفتن به سمت این علاقه مندی است. 

چالش های اصلی کدامند؟

اگر صاحب یک کسب‌وکار کوچک هستیم یا قصد راه‌اندازی کسب‌وکار خود را داریم، درک مسائل منحصربفردی که کسب و کارهای کوچک با آن مواجه هستند می تواند به ما کمک کند تا موفق تر شویم.

واقعیت این است که ورای علاقه مندی و ایده پرداز بودن و دغدغه داشتن، تعدادی چالش وجود دارد که احتمالاً در این مسیر با آنها روبرو خواهیم شد. بنابراین، قبل از اینکه به جلو برویم، باید از مسائلی که ممکن است ما را غافلگیر کنند آگاه باشیم.

من در اینجا پنج مورد از رایج‌ترین چالش‌هایی که ممکن است با آن‌ها روبرو شویم، را تشریح می کنم.

1- کمبود بودجه

هیچ چیز مانند مشکلات پولی نمی تواند یک کسب و کار را متوقف کند. به ویژه برای مشاغل کوچک این یک چالش اساسی است. عجیب نیست که ببینیم بسیاری از شرکت‌های بزرگ‌ جریان نقدی کافی برای پیگیری حقوق و دستمزد و روشن نگه داشتن چراغ کسب و کارشان دارند، اما، کسب‌وکارهای کوچک اغلب در وضعیت کمتر با ثباتی هستند.

اگر یک مشتری بزرگ ما به هر دلیل نتواند پرداختی انجام دهد، کسب و کار کوچک ما ممکن است نتواند حتی از عهده پرداختن قبض های خود بربیاید. داستان های زیادی وجود دارد که صاحبان مشاغل کوچک از حقوق خود صرف نظر می کنند تا حقوق کارمندان و فروشندگان خود را بپردازند.

متأسفانه، داستان‌های زیادی از شکست کسب‌وکارهای کوچک به دلیل کمبود بودجه وجود دارد.

2-کمبود زمان

این سوال همیشه و از همه افراد جای پرسیدن دارد که آیا شما مالک کسب و کار هستید یا بخشی از آن؟

برای صاحبان مشاغل کوچک، پاسخ اغلب هر دو است.

ما مسئول اجرای طرح‌های تجاری و برنده شدن در کسب‌وکار جدید هستیم، اما ممکن است خودمان به تلفن‌ها هم پاسخ دهیم، مدارک را هم بایگانی کنیم، شخصاً با فروشندگان هم وارد مذاکره و معامله شویم.

هرچه کسب و کار ما کوچکتر باشد، احتمالاً وظایف بیشتری برعهده خواهیم داشت. مدیریت این تنگنای زمانی می‌تواند دشوار باشد و باعث شود ناخواسته بخشی از مسائل مهم کاری مورد غفلت واقع شوند.

3- مشکل پیدا کردن کارمندان خوب

با اینکه تعداد کسب وکارهای کوچک در ایران کم نیست، اما، همچنان تامین نیروی انسانی مجرب، شایسته، توانا و سخت کوش یکی از چالش های پیش روی بنگاه های کوچک است.

در بسیاری از موارد، بسته حقوق و مزایای کسب و کار کوچک ما نمی تواند با آنچه شرکت های بزرگ ارائه می دهند رقابت کند. علاوه بر این، در حالی که مشاغل بزرگ می توانند افراد را برای یک کار خاص استخدام کنند، در بنگاه های کوچک ممکن است به کارمندانی نیاز داشته باشیم که هر کدام بتوانند چندین کار را انجام دهند.

همچنین احتمالاً به افرادی نیاز داریم که ویژگی های شخصیتی خاصی برای موفقیت در محیط کسب و کار کوچک ما داشته باشند، در حالی که این نوع کسب و کار معمولا با تغییرات زیاد مواجه است و تغییر در آنها امری رایج است. چگونه می توانیم مرتباً به این نوع افراد دسترسی داشته باشیم؟

این عوامل می تواند یافتن کارمندان مناسب را چالش برانگیز کند.

4-مشکلات ایجاد تعادل بین رشد و کیفیت

در کسب و کارهای کوچک این یک داستان رایج است:

یک روز ما در حال جشن گرفتن یک مشتری بزرگ هستیم و روز دیگر در تلاش هستیم تا با نیازهای مشتری جدید همراه شویم.

در بسیاری از موارد، ما باید بین ساعات طولانی کار کردن خودمان و کارمندان مان یا یافتن راه‌هایی برای کاهش دادن زمان کار (مثلا به ضرورت رعایت صرفه جویی در هزینه ها)، دست به انتخاب بزنیم.

برای مشاغل کوچک، رشد اغلب با دردسرهای فزاینده همراه است.

هیچ راه حل عالی وجود ندارد.

به این معنی که در نهایت، ما باید بتوانیم راهی برای پیش برد کارها بدون آسیب رساندن به کسب و کار خود یا با حداقل آسیب احتمالی به آن بیابیم.

5-مشکلات متعدد وب

بازاریابی در مشاغل کوچک با مشکلات متعددی مواجه است؛ تبلیغات رسمی گران است و تبلیغات دهان به دهان آهسته.

اینترنت می تواند فرصت‌هایی را برای یافتن مشتریان فراهم ‌کند، اما بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک از حضور آنلاین خود به اندازه کافی بهره نمی برند.

احتمالاً می دانیم که به یک وب سایت نیاز داریم، اما آیا وضعیت سئوی سایت ما بهینه است؟ آیا از طراحی واکنش گرا استفاده می کنیم؟ آیا سایت ما ابزاری برای فروش است یا تنها یک بیلبورد آنلاین داریم؟ آیا حواس مان هست که وب سایت تنها بخشی از حضور آنلاین ما را پوشش می دهد؟ حضورمان در سایر رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک و توییتر و ابزارهای داخلی چگونه است؟ سایت و شبکه های اجتماعی ما، چه ابزاری برای یافتن مشتری ناراضی و شنیدن صدا و ارائه پاسخ به او در اختیارمان قرار می دهد؟ و ... سوالات متعدد دیگر

کسب و کار‌های بزرگ دارای بخش‌های مجزا و پر کارمندی برای فعالیت‌های آنلاین خود هستند، اما در کسب‌ وکارهای کوچک اغلب داریم تلاش می کنیم خودمان را با امکانات  -گاه- حداقلی که در اختیار داریم همگام کنیم.

چگونه می توانیم این چالش ها را مدیریت کنیم؟

داشتن یک کسب و کار کوچک می تواند فوق العاده مفید باشد و هر چالشی هم در این مسیر رخ بنمایاند، راه حل های متعددی دارد. برای موفقیت در کسب و کار کوچک خود، باید برای چالش هایی که با آن روبرو خواهیم شد آماده باشیم.

بدون شک ما می توانیم بخشی از توانایی های حل چالش را خودمان برای خودمان فراهم کنیم.

آموزش: ما می توانیم مهارت‌هایی را که برای اجرای موفقیت‌آمیز یک کسب‌وکار کوچک نیاز داریم، بیاموزیم. دست کم در ابتدای راه اندازی کسب و کار، به دلایلی از جمله کمبود بودجه و کمبود نیروی متخصص، باید بتوانیم خودمان گلیم مان را آب بیرون بکشیم. آموزش می تواند به ما کمک کند تا کمی، و فقط کمی راحت تر به جایی که می خواهیم برویم برسیم. تجربیات دیگران: استفاده از تجربیات دیگران راه دیگری است که شناختی نه کامل وکافی، اما، قطعا مفید در اختیار ما قرار خواهد داد. گرچه بهتر است از تجربیات کسانی استفاده کنیم که سابقه راه اندازی کسب وکاری شبیه به کسب وکار ما را داشته اند، یا چنین کسب و کاری را مدیریت کرده اند، ولی معنای این سخن این نیست که تجربیات بانیان کسب و کارهای غیر مشابه مفید نخواهد بود.

 مهم این است که ما اهل آموختن باشیم و بتوانیم از آنچه می بینیم و می شنویم، برای خودمان توشه ای بیندوزیم.

_____________________________________________

* دکتر علیرضا داداشی
نویسنده و مدرس مدرسه کار و کسب عصر ایران

- دکترای مدیریت بازاریابی
- مدیر و بنیانگذار گروه «مشاوره، آموزش و تحقیقات بازار خوشه‌چین»
- مشاور کسب و کارهای نوپا، کوچک و متوسط
- پژوهشگر بازار و کسب‌و‌کارها
- نویسنده بیش از ۴۰ مقاله در فروش و بازاریابی
- مولف کتاب: بیست گفتار فروش و بازاریابی- کتاب همراه فروشندگان و بازاریابان
-بازرس اصلی انجمن علمی مدیریت کسب و کار ایران
 

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نارضایتی کارکنان و راهکارهایی برای مدیریت آن مدیر ذره بینی باشیم یا خیر؟ چگونه کارمندانی با انگیزه داشته باشیم؟

دیگر خبرها

  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک
  • جدیدترین تصویر از همسر ایرانی ژوزه مورایس
  • طرح عجیب و خطرناک شهرداری تهران +فیلم
  • ترانه‌ کودکانه «ببعی تو بازیگوشی» اینستاگرام را منفجر کرد + ویدئو
  • چرا افراد معروف برای خرید فالوور، خرید فالوور اینستاگرام را انتخاب می‌کنند؟
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • کیفیت هوای امروز شیراز در وضعیت قابل قبول
  • بارورسازی ابرها می‌تواند منجر به اثرات فاجعه بار شود
  • ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده
  • اعتیاد به کافئین را بی دردسر ترک کنید