Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل کمالی امروز در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا درباره اقدامات مدارس خارج از کشور برای تحقق اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اظهار کرد: سند تحول بنیادین از سال ۱۳۹۰ با هدف رسیدن به چشم انداز۱۴۰۴ به عنوان نقشه راه وزارت آموزش و پرورش تنظیم و تصویب شد که در این خصوص اقداماتی برای مدارس خارج از کشور صورت گرفته که کمیته پایش آموزش و پرورش می تواند درباره میزان تحقق این اهداف نظر دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از موارد مهم سند تحول در واقع حیات طیبه و ساحت‌های ۶ گانه است، افزود: کتاب ارزشمندی درباره ضرورت مهارت آموزی دانش آموزان تدارک دیده شده است، چرا که مهارت آموزی از جمله موارد سند تحول بنیادین است که براین اساس  هر دانش آموز باید پس از فارغ التحصیلی از آموزش و پرورش یک مهارت آموخته باشد.

معاون مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه مدارس خارج از کشور در بحث مهارت آموزی یک گام از مدارس داخل کشور جلوتر هستند، خاطرنشان کرد: بحث یادگیری زبان خارجی و هنر ایرانی در مدارس خارج از کشور با جدیت دنبال می شود.

کمالی ادامه داد: هنر آشپزی و صنایع دستی ایرانی به دانش آموزان مدارس خارج از کشور آموزش داده می شود تا دانش آموزان پس از تحصیل خود به یک مهارت تسلط پیدا کنند.

به گزارش ایرنا، سند تحول بنیادین براساس نظر کارشناسان حوزه تعلیم و تربیت به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش تدوین شده است .

براساس محتوا و متن این سند، پرورش دانش آموزان در ۶ ساحت تربیتی اعتقادی، عبادی و اخلاقی، تربیت اقتصادی و حرفه‌ای، تربیت علمی و فناوری، تربیت اجتماعی و سیاسی، تربیت زیستی و بدنی و تربیت زیبایی‌شناختی و هنری می تواند انسان و در نهایت جامعه را برای رسیدن به کمال مطلوب هدایت کند.

همچنین در سند تحول بنیادین اعلام شده که هر دانش آموز باید پس از پایان تحصیلات خود در آموزش و پرورش یک مهارت آموخته باشد تا از این طریق بتواند کسب درآمد کند.

*برنامه های پرورشی دانش آموزان خارج از کشور

وی همچنین درباره فعالیت‌های پرورشی دانش آموزان در مدارس خارج از کشور عنوان کرد: فعالیت پرورشی در مدارس خارج از کشور تفاوت چندانی با فعالیت های نظام داخلی ندارد.

معاون مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش یادآورشد: یکی از پارامترهای درنظرگرفته شده برای اعزام معلمان، مربیان پرورشی هستند که در مدارس و کشورهایی با تعداد بالای دانش آموزان ایرانی فعالیت می‌کنند.

کمالی ادامه داد: انجام تمامی مسابقات پرورشی از کتابخوانی و مناسب ملی و مذهبی به مدارس خارج از کشور ابلاغ می شود، همچنین برنامه درسی، کتاب درسی و منابع دانش آموزان خارج از کشور هم مانند داخل ایران است.

وی با بیان اینکه مجموعه اقدامات فرهنگی مطابق برنامه داخلی کشور انجام می‌شود، گفت: البته سیاست‌های فراسرزمینی ایجاد می کند که برخی از برنامه‌ها هم برای خارج از کشور متفاوت ایجاد شود، همایش‌ها و برنامه‌های خارج از کشور هم داریم یعنی دانش آموزان خارج از کشور علاوه بر برنامه‌های ملی برنامه‌های دیگری هم دارند.

*ترغیب جامعه خیرین برای فعالیت در مدارس خارج از کشور

معاون مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش همچنین درباره فعالیت جامعه خیرین مدرسه ساز در خارج از کشور گفت: فعالیت جامعه خیرین در مدارس خارج از کشور کمرنگ‌تر از داخل کشور است.

کمالی افزود: یکی از برنامه‌های ما این است که معلمان به عنوان سفیران فرهنگی جامعه خیرین را ترغیب کنند تا مشارکت بیشتری در زمینه جذب خیرین داشته باشند.

به گزارش ایرنا، در حال حاضر حدود ۸ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز وجود دارد که در ۷۶ مدرسه جمهوری اسلامی در خارج از کشور تحصیل می کنند.

همچنین هزار و ۶ نفر معلم در مدارس خارج از کشور مشغول کار هستند.

برچسب‌ها بازگشایی مدارس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور دانش‌آموزان پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازگشایی مدارس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور دانش آموزان بازگشایی مدارس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور دانش آموزان مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش سند تحول بنیادین جامعه خیرین دانش آموزان برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۵۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت و ضرورت تلاش برای توسعه اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در کمیته استانی بهداشت، تغذیه و ایمنی که با همراهی مسئولان بهداشت سازمان آموزش و پرورش فارس برگزار شد، تلاش برای تامین سلامت دانش‌آموزان را یک ضرورت خواند که در این زمینه والدین و معلمان، نقش بسیار مهمی دارد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری، نیز مواردی مطرح کرد و راهکارهایی در خصوص همکاری مشترک دو مجموعه در این زمینه ارائه داد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست، ضمن بیان توضیحاتی درباره وظایف مشترک مجموعه سلامت با سازمان آموزش و پرورش، از مسئولان مدارس خواست تا در این راستا با مجموعه سلامت همکاری بیشتری داشته و بر مصرف مکمل‌های توزیع شده در مدارس نظارت کنند.

عباس رضائیان‌زاده ضمن قدردانی از اقدامات و تلاش‌های سلامت‌محور مسئولان آموزش و پرورش استان در مدارس، مطالبی درباره پیگیری برای مشارکت خیرین تامین سلامت فارس در تامین مکمل در مدارس؛ مدیریت سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد؛ اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف بهداشت دهان و دندان؛ پایش و غربالگری سلامت دانش‌آموزان و تلاش برای اجرای قوانین جوانی جمعیت و فرزندآوری عنوان کرد.

محمدرضا کریمی، معاون فنی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاش مجموعه سلامت استان و سازمان آموزش و پرورش در راستای سلامت دانش‌آموزان درباره موضوعاتی نظیر چاقی و لاغری دانش‌آموزان؛ عوارض کم تحرکی و تغذیه نامناسب دانش‌آموزان؛ اجرای برنامه بهبود تغذیه و توزیع مکمل یاری آهن و ویتامین D در مدارس؛ ثبت مشخصات دانش‌آموزان در سامانه «سیب» در زمینه دریافت مکمل یاری و چالش‌های تأمین اعتبارات مالی برای تأمین مکمل دانش‌آموزان در مدارس، مطالبی عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری