Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرونا همچنان در کشور در وضعیت کنترل شده قرار دارد و در حال حاضر تعداد شهرهای قرمز و نارنجی به صفر رسیده است. با این حال تا زمان مهار کامل بیماری همچنان باید روند تکمیل واکسیناسیون و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی را مورد توجه قرار داد تا مجددا گرفتار تغییرات احتمالی کووید ۱۹ نشویم.

به گزارش ایران اکونومیست، بر اساس آخرین نقشه رنگ‌بندی کرونایی کشور که از سوی وزارت بهداشت منتشر شده است، هم اکنون هیچ شهری در وضعیت قرمز و نارنجی قرار نداشته و ۲۵۵ شهر در وضعیت زرد و ۱۹۳ شهر در وضعیت آبی در کشور داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور در هفته منتهی به ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ (از ۲۴ تا ۳۱ اردیبهشت ماه)، همچنان پایین و بالغ بر ۵۰.۵۴ درصد بوده است.

روند رعایت پروتکل‌های بهداشتی را از ۲۴ تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ می‌توانید در نمودار زیر مشاهده کنید:

در عین حال میانگین میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی استان‌های کشور در بازه زمانی ۲۱ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، بالغ بر ۵۵.۶۰ درصد بوده است. در این شاخص بیشترین میزان رعایت در استان آذربایجان غربی با ۶۷.۳۰ درصد و کمترین میزان رعایت هم در استان کردستان با ۴۶.۸۵ درصد بوده است.

همچنین میانگین رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی کشور از ۱۴ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، بالغ بر ۵۵.۶۰ درصد بوده است که سالن‌های سینما و تئاتر با ۹۶.۸۴ درصد بیشترین میزان رعایت و مراکز ورزشی با ۵۰.۴۳ درصد کمترین میزان رعایت را در این شاخص داشته‌اند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، میانگین استفاده از ماسک در شاغلین و خدمت گیرندگان به تفکیک اماکن عمومی استان‌های کشور از ۲۱ تا ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ بالغ بر ۴۷.۰۳ درصد بوده است که بیشترین میزان رعایت در استان هرمزگان با ۷۳.۱۲ درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به کردستان با ۳۴.۴۴ درصد بوده است.

همچنین میانگین استفاده از ماسک در شاغلین و خدمت گیرندگان به تفکیک اماکن عمومی کشور نیز از ۱۴ تا ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ بالغ بر ۴۷.۰۳ درصد بوده است که بیشترین میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی مربوط به فرودگاه‌ها با ۹۲.۸۶ درصد و کمترین میزان استفاده از ماسک مربوط به مراکز ورزشی با ۳۷.۸۹ درصد است.

میانگین درصد رعایت پروتکل فاصله‌گذاری در اماکن عمومی استان‌های کشور از ۲۱ تا ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، ۴۷.۵۸ درصد بوده است که بیشترین میزان رعایت مربوط به استان قم با ۵۷.۱۰ درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به کردستان با ۳۸.۳۸ درصد بوده است.

همچنین میانگین درصد رعایت پروتکل فاصله‌گذاری در اماکن عمومی کشور از ۱۴ تا ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، ۴۷.۵۸ درصد بوده که استادیوم‌ها با ۸۴.۰۹ درصد بیشترین درصد رعایت و پاساژها با ۳۸.۷۸ درصد کمترین میزان رعایت پروتکل فاصله‌گذاری را داشته‌اند.

میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استان‌های کشور از ۲۱ تا ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، ۵۴.۵۴ درصد بوده است. در عین حال بیشترین میزان رعایت مربوط به استان آذربایجان غربی با ۷۱.۸۱ درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به هرمزگان با ۳۸.۸۳ درصد بوده است.

همچنین میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی کشور از ۱۴ تا ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، ۵۴.۵۴ درصد بوده است. استادیوم‌ها با ۹۷.۷۳ درصد رعایت تهویه مناسب در بالاترین سطح رعایت و مراکز ورزشی با ۴۷.۶۳ درصد در قعر رعایت این پروتکل‌ها قرار دارند.

در عین حال وضعیت واکسیناسیون در اماکن عمومی کشور از ۱۴ تا ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، را می‌توانید در نمودار زیر مشاهده کنید:

در عین حال طبق اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسی‌ها از تاریخ ۲۱ تا ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، از تعداد ۳۵۷۷۸۰۷ مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، بالغ بر ۲۰۲۱۰۸ مورد بازرسی انجام شده است.

همچنین طی این مدت تعداد ۳۳۲۴۱ مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند و ۸۹۴ مورد از این مراکز نیز پلمب شده‌اند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: کروناویروس ، کرونا در ایران ، وزارت بهداشت ، همهباهمعلیهکرونا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کروناویروس کرونا در ایران وزارت بهداشت اماکن عمومی استان های کشور درصد و کمترین میزان رعایت میزان رعایت مربوط بیشترین میزان رعایت استفاده از ماسک همچنین میانگین درصد بوده وزارت بهداشت رعایت پروتکل درصد رعایت عین حال پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۶۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی واقف بهروزی ادامه داد: این استان در موضوع سرمایه گذاری خارجی جزو استان‌های پیشرو است و متوسط سه سال گذشته شاخص‌های آن به عنوان الگویی برای سنجش به کار گرفته می‌شود.

وی افزود: با وجود تحریم‌های سنگین خارجی و سختی مسیر‌های تبادل ارز و مواد اولیه، اما مسیر‌هایی برای تبادل ارز از استان ما طی شده که به عنوان الگو در کشور مطرح هستند، بر این اساس میزان هدفگذاری برای جذب سرمایه گذاری خارجی استان در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۱۳ میلیون دلار بود ولی بیش از ۲۷ میلیون دلار سرمایه گذاری تحقق یافت.

بهروزی اضافه کرد: ۱۲ طرح در سال ۱۴۰۱ و تعداد ۱۳ طرح نیز در سال ۱۴۰۲ با سرمایه گذارانی از کشور‌های ترکیه، چین، جمهوری چک، امارات و ایرانیان مقیم خارج در استان آغاز شدند که بیشتر در بخش‌های گلخانه، تولید کنسانتره، نساجی، صنایع چوب و تجهیزات هستند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان‌ شرقی همچنین از کسب رتبه دوم آذربایجان شرقی در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ مربوط به واحد‌های تولید کننده، راکد و نیمه تعطیل و سایر موارد خبر داد و گفت: این تبصره از حدود هفت سال گذشته در قوانین بودجه دستگاه‌های مختلف در حال چرخش بود و بر اساس گزارش مجلس شورای اسلامی میزان تسهیلات تحقق یافته از محل این تبصره تا قبل از سال ۱۴۰۰ بیشتر تک رقمی بوده و ما جزو استان‌های متوسط به پایین بودیم.

بهروزی با بیان اینکه مجموع مجوزهای سرمایه گذاری صادر شده در سال ۱۴۰۱ شامل ۱۰ هزار (کمتر از ۵۰ درصد تقاضاها) و در سال ۱۴۰۲ نیز با افزایش ۵۱۳ درصدی شامل ۶۱ هزار و ۵۰۰ بود، افزود: این افزایش ناشی از اقدام تحولی دولت در راه اندازی درگاه مجوزهای کسب و کار است.

 

دیگر خبرها

  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • افزایش بی‌سابقه؛ رشد ۴۲ درصدی اجاره‌بها در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی
  • تخفیف موزه‌ها و اماکن تاریخی یزد به مناسبت روز معلم
  • رشد ۴۲ درصدی اجاره خانه در فروردین ۱۴۰۳
  • رشد 42 درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سال های گذشته بی نظیر است