Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-26@00:52:51 GMT

لزوم تشخیص به موقع سرطان پروستات

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۷۱۴۲۶

لزوم تشخیص به موقع سرطان پروستات

همشهری آنلاین : فرزانه شریفی اقدس، رئیس بیست و پنجمین کنگره بین‌المللی اورولوژی ایران بعد از سه سال وقفه از برگزاری این کنگره خبر داد و گفت: این کنگره با تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران به مدت  ۴ روز و با همکاری ۵ انجمن بین‌المللی برگزار شد.

این کنگره  شامل سخنرانی، مناظره و میزگردبود. همچنین مقالاتی  ارائه  و هفت ورک‌شاپ هم (workshop) هم به‌صورت همزمان در محل انجمن، بیمارستان و کنگره برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در روز سوم که روز بین‌الملل نام‌گذاری شده بود هم  چهره‌های مطرح کانادا، آمریکا، ایتالیا، اتریش، سوئیس، فرانسه، بلژیک، هلند، انگلستان، کره و ژاپن، هند و چین ارولوژیست هایی بودند که به‌صورت آنلاین مقالات خود را ارائه کردند.

تازه‌ترین‌های درمان اورولوژی

در این کنگره، تازه‌ترین راه‌های درمان اورولوژی، سرطان پروستات و  کلیه بررسی شد. همچنین تکنیک‌های جدید درمان باروری، بی‌اختیاری ادراری در بزرگسالان، سنگ‌ کلیه و روش‌های درمانی و اورولوژی اطفال و عفونت‌های ادراری آخرین تکنیک‌های روز دنیا موردبحث قرار  گرفت.

یکی دیگر از موضوعاتی که در این کنگره بحث  شد اختلالات جنسی در مردان و زنان بود که در روابط خانوادگی بسیار موثر است.

همچنین جراحی ترمیمی بر مجاری ادراری ضرورت راه های  تشخیص به موقع سرطان پروستات هم بررسی شد.

در این کنگره از چهره‌های برتر علمی در رشته اورولوژی، پیشکسوت‌ها و هیئت‌علمی جوان تقدیر به عمل خواهد آمد.

لزوم تشخیص به موقع سرطان

دکتر محمد زرگر، استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو انجمن اورولوژی کشور نیز در این کنگره گفت: «یکی از محورهای علمی این کنگره نازایی در مردان و زنان، ناتوانی‌های جنسی، پیوند کلیه و بزرگی پروستات، سرطان پروستات، پزشکی قانونی و ... است. »

توصیه می شود مردان بالای  ۵۰  سال نسبت به انجام غربالگری سرطان پروستات از طریق آزمایش خون اقدام کنند. چون سرطان پروستات سرطانی بی علامت است.

نارضایتی شغلی پزشکان

 دکتر بصیری،  رئیس انجمن اورولوژی ایران  نیز در مورد وضعیت معیشتی پزشکان گفت: «جامعه‌ پزشکان به توجه بیشتر  مسوولان نیاز  دارد. زیرا با توجه به وضعیت اقتصادی موجود، توان مالی مردم پایین آمده و سیستم‌های بیمه‌ای هم  توان پرداخت هزینه‌ها را ندارند. به این ترتیب  مردم هم کمتر برای درمان به پزشکان مراجعه خواهند کرد و درنتیجه پزشکان و سیستم درمان متضرر خواهد شد.

رئیس انجمن اورولوژی ایران می‌گوید توجه به این موضوع باید در اولویت وزارت بهداشت قرار گیرد تا مردم از سلامتی ویژه برخوردار شوند تا پزشکان هم بتوانند با درمان‌های پیشرفته به درمان بدون دغدغه به پردارند.

 با توجه به مشکلات موجود بسیاری از پزشکان تمایل به مهاجرت دارند. ضمن آنکه تامین مالی پزشکان  جوان که تازه شروع به کارکرده‌اند، با تعرفه‌های موجود دچار مشکلات زیادی  شده است.

به گفته بصیری در رشته اورولوژی با توجه به‌وسیله های تشخیصی، بیمه‌ها باید توجه خاصی را صورت دهند. ولی این‌گونه نیست و در بعضی مراکز مشکلات زیادی  در این خصوص وجود دارد.  

کد خبر 678435 برچسب‌ها سرطان پروستات اورولوژی بیماری - بیمارستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سرطان پروستات اورولوژی بیماری بیمارستان سرطان پروستات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۱۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه دو تلویزیون فرانسه در گزارشی از افزایش موارد ابتلا به سرطان در میان افراد کمتر از پنجاه سال خبر داد.
دوازده ماه است که برای ایمیلی تیرون سرطان روده تشخیص داده شده است آن هم در حالی که تنها ۳۹ سال دارد. مانند او شمار زیادی از بیماران جوان به سرطان مبتلا شده اند. این روند نگران کننده است.
امیلی: یک بلای ناگهانی بود. غافلگیر کننده بود. من هیچ سابقه خانوادگی ندارم و اگر این آزمایش خون را به دلیل تغییر در پزشک معالج انجام نمی‌دادم، چیزی تشخیص نمی‌دادیم.
خبرنگار: بیماری در جوانی همانند یک سونامی برای همه خانواده بود. امیلی تریون هنوز به کار خود به عنوان پرستار بازنگشته است. اما پس از عمل جراحی و شیمی درمانی او رو به بهبودی است. ده سال پیش در مرکز مبارزه با سرطان، حضور بیمارانی به جوانی وی نادر بود. حالا پزشکان مانند این سرطان شناس
شاهد شمار زیادی از این دست بیماران هستند.
خبرنگار  : طبق یک مطالعه اروپایی بین سال‌هایی ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۶ سرطان‌های روده‌ای بین جوانان ۷.۹ درصد در سال افزایش یافته است. این از دیدگاه متخصصان یک پدیده مرموز است.

دیگر خبرها

  • لزوم اقدام به موقع برای ثبت نام کتاب دانش آموزان
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • لزوم تدبیر جدی برای پرداخت مطالبات پزشکان خانواده
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع
  • غربالگری ۳ سرطان شایع در خراسان رضوی
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها