Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه "فلسطین؛ محرمانه زداییِ/ Palestine Declassified" این هفته شبکه پرس تی وی، به جنگ دائمی رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران و روزنامه نگاران به عنوان راویان حقیقت در چهارچوب تحولات فلسطین اشغالی پرداخته است.

گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو_ «برنامه "فلسطین؛ محرمانه زداییِ/ Palestine Declassified" این هفته شبکه پرس تی وی، به جنگ دائمی رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران و روزنامه نگاران به عنوان راویان حقیقت در چهارچوب تحولات فلسطین اشغالی پرداخته و به طور خاص با اشاره به شهادتِ "شیرین ابوعاقله" توسط نظامیان صهیونیست، به این نکته پرداخته که وی تنها خبرنگاری نبوده که حین انجام وظیفه خود توسط صهیونیست‌ها به شهادت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه همچنین به شیوه‌های مختلفی که صهیونیست‌ها از طریق آن ها، خبرنگاران و روزنامه‌نگاران را آزار می‌دهند و در مسیر انجام فعالیت‌های آن‌ها کارشکنی می‌کنند نیز اشاره کرده است.»

قسمت جدید برنامه "فلسطین؛ محرمانه زدایی"، ضمن اشاره به ماجرای به شهادت رسیدن "شیرین ابوعاقله" خبرنگار فلسطینی شبکه الجزیره با گلوله مستقیم نظامیان صهیونیست، به طور خاص به این نکته اشاره کرده که رژیم صهیونیستی سال هاست که با هرگونه روند اطلاع رسانی، و روزنامه نگار و خبرنگاری که افشاگرِ جنایتکاری‌های این رژیم باشد، در جنگ و مبارزه به سر می‌برد.

از این رو، این قسمت از برنامه "فلسطین؛ محرمانه زدایی"، به برخی از شیوه‌های پنهان و کمتر شناخته شده رژیم صهیونیستی در جنگ علیه رویه‌هایی که افشاگرِ واقعیت‌های اشغالگرانه و جنایتکارانه آن هستند، پرداخته است. این برنامه تاکید دارد که درست است که شهادت شیرین ابوعاقله خبرنگار فلسطینی توسط نظامیان صهیونیست، سر و صدای زیادی به پا کرده، با این همه، وی آخرین مورد از لیست بلندبالایِ خبرنگاران و روزنامه‌نگارانی است که صهیونیست‌ها موجب کوتاه شدنِ عمر آن‌ها و قتلشان شده اند.

در این چهارچوب، افرادی نظیر یاسر مرتضی، احمد ابوحسین، باسل فرج، فاضل شانا، عماد ابو زهرا، جیمز میلر، خالد ریاض حامد، محمود الکومی، و نضیح دروازه نیز همچون شیرین ابوعاقله قربانی رویه‌های نادرست و جنایتکارانه صهیونیست‌ها در نبرد علیه افشای حقایق شدند.

در این راستا، به طور خاص "اتحادیه روزنامه نگاران فلسطینی" اعلام کرده که از سال 2000 میلادی تاکنون، 55 روزنامه نگار و خبرنگار به دست نظامیان صهیونیست به شهادت رسیده اند. همچنین از سال 2018، 144 روزنامه‌نگار فلسطینی توسط نیرو‌های رژیم صهیونیستی در اقصی نقاط نوار غزه، کرانه باختری، و قدس شرقی، بواسطه گلوله مستقیم نظامیان صهیونیست و گلوله‌های لاستیکی، گاز اشک آور و باتوم مجروح شده اند.

رژیم صهیونیستی همچنین از طریق تعقیب روزنامه نگاران فلسطینی به بهانه اینکه اقدام به تحریک (آنچه فتنه‌انگیری ادعا می‌شود) افراد کرده اند نیز عملا اقدام به سرکوب آن‌ها می‌کند. در این چهارچوب در شرایط کنونی، 15 روزنامه نگار فلسطینی به اتهام اینکه ایجاد تحریک و تشویق به آشوب کرده اند، در زندان‌های رژیم اشغالگر قدس به سر می‌برند. برخی از آن‌ها حتی تحت بازداشت‌هایی هستند که عملا عاری از هرگونه روند و رسیدگی قضایی است.

از طرفی، صهیونیست‌ها قویا از گروهی از روزنامه نگاران و شبکه‌های خبری همراه با خود (و منافعشان) نیز حمایت می‌کنند و از طریق آن‌ها سعی می‌کنند تا جای ممکن، واقعیت‌ها و حقایق در مورد فلسطین و جنایاتشان در اراضی اشغالی را تحریف کنند. از سویی، در ماه‌های اخیر، جنجال بدافزار جاسوسی "پگاسوس" ساخته شده توسط شرکت صهیونیستی "گروه NSO "نیز جنجال‌های زیادی را به پا کرده است. بدافزاری که تلفن‌های همراه صد‌ها خبرنگار و روزنامه نگار را در اقصی نقاط جهان هک کرده است.

از این منظر، جهان عملا با رژیمی رو به رو است که در جنگی دائمی علیه جریان عادی و مدام و آزاد اطلاعات قرار دارد و هیچ ابایی نیز از انجام جنایت در این رابطه ندارد. در این راستا، برنامه "فلسطین؛ محرمانه زدایی" در قسمت جدید خود با حضور "دیوید میلر" استاد سابق دانشگاه بریستول انگلستان و تحلیلگر و نویسنده سیاسی و "مونا قندیل" روزنامه نگار فلسطینی که سال هاست به پوشش رویه‌ها و اقدامات و اخبار مرتبط با رژیم صهیونیستی می‌پردازد، به بررسی وضوع جنگ دائمی صهیونیست‌ها علیه حقیقت و روزنامه نگاری بپرداخته است.

در ابتدا مونا قندیل به طور خاص ضمن اشاره به این مساله که خشونت ورزی صهیونیست‌ها علیه خبرنگاران در اراضی اشغالی کاملا مسبوق به سابقه است، گفت: صهیونیست‌ها حتی تحمل اینکه فلسطینی‌ها به این جنایاتِ آن‌ها واکنش نشان دهند را هم نداشتند و دیدیم که عملا به مراسم تدفین شیرین ابوعاقله ننیز بی احترامی کردند و سعی در سرکوب مردم داشتند. مونا قندیل تاکید دارد که شیرین ابوعاقله در هنگام شهادت، کلیه نشانه‌هایی که حاکی از این بود که وی یک خبرنگار است، نظیر پوشیدن جلیقه خبرنگاری و یا کلاه‌خودِ مخصوص خبرنکاران را داشت. با این حال، صهیونیست‌ها وی را هدف قرار دادند و حتی پس از آن ادعا کردند که مبارزان فلسطین وی را هدف قرار داده اند. این در حالی است که هیچ فلسطینی در نزدیک محلِ شهادت شیرین ابوعاقله وجود نداشت. مونا قندیل شهادت شیرین ابوعاقله را یک ترور هدفمند از جانب صهیونیست‌ها ارزیابی می‌کند. البته که صهیونیست‌ها در به شهادت رساندن شیرین ابوعاقله دلایل کافی را نیز داشتند. به هر حال ابوعاقله سال‌ها بود که جنایات صهیونیست‌ها را در مناطق مختلف افشا کرده بود.

دیوید میلر نیز به شهادت رسیدن شیرین ابوعاقله توسط صهیونیست‌ها را امری کاملا غیر قابل قبول ارزیابی کرد و تاکید نمود که صهیونیست‌ها به شدت از اتحادی که فلسطینی‌ها در پیِ شهادت ابوعاقله از خود نشان دادند به هراس افتادند. مونا قندیل به طور خاص اشاره می‌کند که رژیم صهیونیستی هیچ تفاوتی میان خبرنگاران و روزنامه‌نگاران با مردم عادی و معترضان فلسطینی قائل نمی‌شود و عملا هر دو را قربانی وحشی گری‌های خود می‌کند. آن‌ها به طرق مختلف، چه فیزیکی و چه روحی و روانی، خبرنگاران و روزنامه نگاران فلسطینی را آزار می‌دهند و مانع از فعالیت‌های آن در پوشش حقایق می‌شوند.

در واقع، صهیونیست‌ها هیچ حق و حقوقی را برای روزنامه نگاران فلسطینی قائل نیستند. وی می‌افزاید: رژیم صهیونیستی به قدری رویه‌ها و اقدامات جنایتکارانه‌ای نظیر سرکوب اعتراضات فلسطینی ها، خراب کردن و مصادره خانه هایشان، و تضییع حقوق غیرنظامیان فلسطینی نظیر زنان، کودکان و سالخوردگان را در کارنامه دارد که هر خبرنگاری را تهدیدی جدی علیه خود می‌پندارد و به نوعی سعی در از میان برداشتن وی دارد. در این چهارچوب، جامع بین المللی نباید در این رابطه سکوت پیشه کند و به طور خاص دیوان بین المللی دادگستری و دیگر نهاد‌های مسوول باید در این رابطه به پا خیزند و عدالت را در مورد رویه‌های جنایتکارانه صهیونیست‌ها اجرا کنند. عدالتی که البته به نظر می‌رسد وقتی قرار است برای ملت فلسطین اجرا شود، چندان از قدرت برخوردار نیست و جدی تلقی نمی‌شود، اما در بحبوحه جنگ اوکراین، غربی‌ها و رسانه هایشان را وا می‌دارد تا به نحو گسترده‌ای به حمایت از آنچه دموکراسی و آزادی و جریان آزاد اطلاع رسانی در اوکراین خوانده می‌شود، بپردازند. در واقع، نوعی "استاندارد دوگانه" را عملیاتی می‌کنند.

دیود میلر نیز به طور خاص به این نکته اشاره دارد که جریان‌های سیاسی و رسانه‌ای غربی، حمایت سنگینی را از رژیم صهیونیستی انجام می‌دهند و از این طریق، هر فردی و یا خبرنگاری را که بخواهد علیه صهیونیست‌ها صحبت کند را به طرق مستقیم و غیرمستقیم، سرکوب و هدف حمله قرار می‌دهند. از این رو، تحت فشار قرار‌دادنِ صهیونیست‌ها به ویژه در بُعد رسانه ای، مخصوصا در شرایط کنونی، کار بسیار سختی است و باید در فرآیندی تعریف شود که در قالب آن، رویه‌ها و چهارچوب‌های جدیدی جهت مقابله با تحریف کردن‌های صهیونیست‌ها و اقدامات فراقانونی آن‌ها ایجاد شود. میلر به طور خاص به اقدامات نهاد‌های اطلاعاتی و امنیتی صهیونیست‌ها در جاسوسی از خبرنگاران و روزنامه نگاران در اقصی نقاط جهان نیز اشاره کرده و تاکید نموده که این روند یک ساختار پیچیده دارد که در قالب آن سعی می‌شود تا جای ممکن فضای رسانه‌ای در مورد جنایات صهیونیست‌ها خاموش بماند و روایت‌هایی طرح شوند که تا جای ممکن مخدوش و دستکاری شده هستند.

درست به همین دلیل است که صهیونیست‌ها با افراد و روزنامه نگارانی که واقعیت‌ها را به نحوی مستقیم افشا می‌کنند، شدیدا برخورد می‌کنند. مونا قندیل نیز تاکید کرد که جریان‌های رسانه‌ای بین المللی باید واقعیت‌ها را در مورد فلسطین و تحولات آن انعکاس دهند و به طور خاص اجازه ندهند که صهیونیست‌ها تصویری غیرواقعی و تروریست را از فلسطینی‌ها بَرسازند. آن‌ها باید به اقعیت هایِ شهرک سازی‌های صهیونیست‌ها و به قتل رسیدنِ مردم غیرنظامی توسط نظامیان صهیونیست که به پدیده‌ای کاملا طبیعی و عادی از سوی نظامیان صهیونیست تبدیل شده، واکنش نشان دهند. زیرا اساسا رسالت روزنامه نگاری و خبرنگاری، بیان حقایق است. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فلسطین اشغالی رژیم صهیونیستی رژیم اشغالگر قدس خبرنگاران و روزنامه نگاران روزنامه نگاران فلسطینی نظامیان صهیونیست علیه خبرنگاران رژیم صهیونیستی صهیونیست ها نگار فلسطینی فلسطینی ها طور خاص واقعیت ها رسانه ای رویه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۵۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بمباران دوباره امدادگران غزه با شهادت ۸نفر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، حداقل ۸ نفر بر اثر بمباران تیم‌های امدادی و توزیع کننده کمک‌ها در غزه به شهادت رسیدند.

در همین ارتباط نیز، خبرنگار الجزیره اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی تیم‌های توزیع کننده کمک‌های بشردوستانه و امدادی را در نزدیکی تقاطع المالیه در محله تل الهوا در غرب غزه هدف قرار داده که طی آن ۸ نفر به شهادت رسیدند.

ساعاتی پیش نیز، جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد با ادامه تلاش تیم‌های پزشکی برای یافتن اجساد شهدایی که توسط ارتش جنایتکار رژیم صهیونیستی اعدام شده و در گورهای دسته جمعی در بیمارستان ناصر در خان یونس دفن شدند، مجدداً از سازمان ملل و دیگر نهادهای بین‌المللی ذی‌ربط می‌خواهیم تیم‌های تخصصی پزشکی قانونی و تجهیزات لازم را برای جست و جوی مفقودین و شناسایی اجساد شهدا به نوار غزه اعزام کنند، به ویژه اینکه بیش از نیمی از ۲۹۲ جسدی که تاکنون در بیمارستان ناصر کشف شده‌اند، هویت آن‌ها مشخص نشده است.

حماس تاکید کرد که ما نسبت به چشم‌پوشی از این جنایات و ادامه سیاست حمایت از رژیم اشغالگر و سرپوش نهادن بر جنایات آن و مصون نگه داشتن جنایتکاران اسرائیلی از هرگونه مجازات هشدار می‌دهیم.

از سوی دیگر، با افزایش گمانه زنی‌ها در خصوص احتمال حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح انتقادات در محافل سیاسی از حمله مذکور افزایش یافته است.

در همین راستا اسرائیل زیو رئیس سابق شعبه عملیات رژیم صهیونیستی تاکید کرد: ورود به رفح منجر به تحقق پیروزی نخواهد شد. ترس من این است که این حمله به سلسله شکست‌های دیگری بیانجامد.

از سوی دیگر عیران عتسیون معاون سابق رئیس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی تصریح کرد: ورود به رفح از لحاظ راهبردی هیچ اهمیتی ندارد. این عملیات موفقیت آمیز نخواهد بود.

روز گذشته رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد چند تیپ از نیروهای لشکر ۹۹ ارتش این رژیم مجدداً به بخش‌های مابین جنوب و شمال نوار غزه بازگشتند تا جایگزین نیروهای تیپ موسوم به ناحال شوند.

رسانه‌های عبری در روزهای اخیر گفته‌اند که تیپ ناحال همان تیپی است که در حال آمادگی برای حمله به رفح است.

این در حالی است که در روزهای اخیر برخی از تیپ‌های ارتش رژیم صهیونیستی از برخی منطقه‌های غزه از جمله خان یونس خارج شده بودند.

همچنین ارتش رژیم صهیونیستی آمار جدیدی را از تلفات نظامیان صهیونیست در نبردهای جاری در نوار غزه اعلام کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که در نبردهای ۲۴ ساعت گذشته میان مبارزان فلسطینی و نظامیان صهیونیست در نوار غزه ۱۱ نظامی صهیونیست زخمی شده‌اند.

همچنین ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون ۳۳۰۵ نظامی صهیونیست به دست مبارزان مقاومت فلسطین زخمی شده‌اند.

بر اساس اعلام ارتش رژیم صهیونیستی از مجموع این ۳۳۰۵ نظامی صهیونیست ۱۵۸۴ نفر در جریان حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه زخمی شده‌اند.

علاوه بر این ۲۴۷ نظامی صهیونیستِ زخمی‌شده در جنگ غزه همچنان تحت درمان هستند که حال ۲۴ نفر از آنان وخیم گزارش شده است.

گفتنی است این دست آمارها در حالی از سوی ارتش رژیم صهیونیستی مطرح می‌شود که شمار دقیق نظامیان صهیونیست کشته و زخمی‌شده به دست مبارزان مقاومت در غزه بسیار فراتر از آمار اعلامی از سوی ارتش این رژیم است و رژیم صهیونیستی در تلاش است با پنهان‌داشتن شمار دقیق تلفات خود از فشارهای محافل سیاسی صهیونیستی و شهرک‌نشینان صهیونیست بگریزد و روی شکست‌های خود سرپوش بگذارد.

کد خبر 6088825

دیگر خبرها

  • آگاهی افکار عمومی و حقایقی که جنگ غزه برای دنیا آشکار کرد
  • شهادت اسیر فلسطینی ۱۰ روز بعد از بازداشت توسط نظامیان صهیونیست
  • نبرد مسلحانه رزمندگان فلسطینی با اشغالگران در کرانه باختری
  • شهادت ۳۷ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
  • شهادت ۲۷ فلسطینی در حمله به منازل فلسطینیان نوار غزه
  • شهادت و زخمی‌شدن شمار دیگری از ساکنان غزه
  • درگیری در جنین و شهادت ۲ جوان فلسطینی
  • بمباران بامدادی مرکز و جنوب غزه/ ۹ فلسطینی به شهادت رسیدند
  • مردم یمن برای جنگ مستقیم با رژیم صهیونیستی اعلام آمادگی کردند
  • بمباران دوباره امدادگران غزه با شهادت ۸نفر