Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: همراه سرای منطقه ۳ در حال حاضر فعال است، اما به ویژه در فصل تابستان همراهان بیمار و به ویژه کسانی که فرزند خردسال دارند تمایل دارند در کنار بیمارستان حضور داشته باشند تا هرلحظه به کودک خود سر بزنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران روز سه شنبه در جریان شصت و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران درباره فعالیت همراه سرا‌ها در شهر تهران و منطقه ۳ اظهارداشت: همراه سرای منطقه ۳ تهران در سال ۹۱- ۹۲ و در زمان شهرداری محمدباقر قالیباف ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: پیشنهاد ایجاد این همراه سرا در نزدیکی بیمارستان کودکان مفید مطرح شده بود و با توجه مستندات ارائه شده، نیاز منطقه و شرایط شهروندان با ساخت این همراه سرا موافقت شد و ایجاد همراه سرا‌های دیگری نیز به تعدادی از مناطق ابلاغ شد.

پیرهادی ادامه داد: همراه سرای منطقه ۳ در حال حاضر فعال است، اما به ویژه در فصل تابستان همراهان بیمار و به ویژه کسانی که فرزند خردسال دارند تمایل دارند در کنار بیمارستان حضور داشته باشند تا هرلحظه به کودک خود سر بزنند.

پیرهادی ادامه داد: در روز‌های ابتدایی این دوره مدیریت شهری نیز موضوع همراه سرا‌ها مطرح و با پیگیری‌هایی که انجام شد در حال حاضر همراه سرایی با ظرفیت ۱۸۰ نفر در منطقه ۶ در حال ساخت است که تا پایان خرداد و ابتدای تیر ماه به بهره برداری می‌رسد.

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران ادامه داد: همچنین در زمینی متعلق به شهرداری خیرین همراه سرای دیگری در اطراف خیابان امام خمینی ساخته اند که ظرفیت این همراه سرا نیز ۵۰ نفر است و تا ۲ ماه دیگر به بهره برداری می‌رسد.

به گفته عضو شورای اسلامی شهر تهران، ساخت همراه سرا‌ها از دغدغه‌های مهم بود که رفع آن در زمان محمد باقر قالیباف آغاز شد و در این دوره نیز علیرضا زاکانی و شورای شهر برای رفع آن اتفاق نظر دارند.

ستاد ملی سیاستگذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار چه می‌کند؟

رییس سازمان محیط زیست به شورا دعوت شد

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در ادامه تذکر خود با اشاره به اینکه در کشور ستاد ملی سیاستگذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار داریم، عنوان کرد: اعضای این ستاد شامل سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان حفاظت از جنگلها، سازمان برنامه و بودجه، وزارت نیرو، وزارت نفت، وزارت راه و شهرسازی، وزارت کشور، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت امور خارجه، وزارت صنعت و معدن، وزارت بهداشت و درمان، وزارت دفاع، وزارت ارتباطات و فن آوری، سازمان انرژی اتمی معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری و صدا و سیما هستند.

رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران از هیأت رییسه شورا خواست دکتر سلاجقه رئیس سازمان محیط زیست را به شهر دعوت کنند تا درباره اقدامات این ستاد در حوزه کاهش گرد و غبار گزارش دهد.

پیرهادی ادامه داد: مردم می‌خواهند بدانند که این ستاد تاکنون چه فعالیت‌هایی انجام داده است و متولیان کاهش آلودگی هوا و پدیده گردوخاک چه میکنند و چه اتفاقی در کشور در حال رخ دادن است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: همراه سرا فرزند خردسال بیمارستان همراه سرای همراه سرا منطقه ۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۶۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر طاهری، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه با بیان اینکه پروژه با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، اظهارداشت: این پروژه علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضعیت منابع آلاینده، ارائه راه کارهای مدیریتی کاهش پیامدهای محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

وی مراحل انجام پروژه را شامل فاز مطالعات و بررسی کلیات وضعیت محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده سطح منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکارهای کاهش آلاینده‌ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کارهای مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

طاهری بابیان اینکه در این اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج و.. شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

کد خبر 6089935

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • وصول عوارض آلایندگی محیط‌زیست در استان سمنان پیگیری شود
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است