Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهراب پاکزاد متولد چهاردهم فروردین ۱۳۶۰ در تهران است. سهراب پاکزاد فعالیت های هنری اش را از ۲۰ سالگی آغاز کرده و در جوانی مدرک کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی را از دانشگاه علم و صنعت کسب کرده است. سهراب پاکزاد در زمینه های خوانندگی، آهنگسازی و مدلینگ فعالیت می کند. سهراب پاکزاد مدت بسیاری در فرمانیه تهران سکونت داشته است و دهه هاست که به کارهای هنری مشغول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ازدواج خانم مجری با خواننده پاپ بعد از طلاقش +عکس

بیوگرافی سهراب پاکزاد

نام کامل:‌ سهراب پاکزاد

متولد: ۱۴ فروردین ۱۳۶۰

محل تولد: شهر تهران

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده و آهنگساز پاپ، مدل تبلیغاتی

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت بازرگانی

ازدواج و همسر سهراب پاکزاد

سهراب پاکزاد ازدواج نکرده است و مجرد می باشد. آنطور که شبکه های اجتماعی این هنرمند مشخص است علاقه ای به اشتراک گذاری اطلاعات شخصی از زندگی اش ندارد و ترجیح می دهد صفحات خود را برای معرفی آثاری که تولید کرده است استفاده کند.

عکس همسر شهاب حسینی با خواننده مورد علاقه اش فعالیت های هنری سهراب پاکزاد

همانطور که اشاره شد پاکزاد از ۲۰ سالگی یعنی دهه ۱۳۸۰ شروع به یادگیری هنر کرده است. او ابتدا به تمرین گیتا بدون استاد پرداخت اما پس از چند سال به کلاس های استاد فیض الله مداح پیوست؛ حضور او در این مکان باعث آشنایی با امیر طبری شد و پس از مدت کوتاهی آهنگ سازی و ترانه سرایی را شروع کرد. این فعالیت های قدم های ابتدایی او حساب می شوند که طی آن در کلاس های سلفژ هومن جاوید نیز شرکت کرده است.

اولین اثر حرفه ای که از او منتشر شد قطعه ای به نام زیر بارون بود که در سال ۱۳۸۵ آهنگسازی، ترانه سرایی و خوانندگی آن را انجام داد. تنظیم این آهنگ نیز به سبک هاوس بود که همراه با ترانه ای فارسی اجرا می شد. 

چند سال بعد در ۲۶ آبان ماه سال ۱۳۸۸ آلبوم زیر بارون با هشت قطعه منتشر شد که مجوز جمهوری اسلامی ایران را هم داشت که موجب شد پرفروش ترین آلبوم همان سال شود. سومین آهنگ از این آلبوم را می توان محبوب ترین ترک این مجموعه دانست چرا که آهنگ این چه حسیه در سطح جهانی پرطرفدار شده و مورد توجه بسیاری از ملیت های مختلف قرار گرفت.

در همین سال و اواخر ۱۳۸۸ سالن اریکه ایرانیان میبزان اولین کنسرت سهراب پاکزاد بود که نوازندگی آن را محمدرضا گلزار به عهده داشت. در طول این اجرا خوانندگان سرشناسی چون مازیار فلاحی و بابک جهانبخش، سهراب پاکزاد را همراهی کردند. 

اولین کنسرت مستقل او نیز در ۲۶ آبان سال بعدی یعنی ۱۳۸۹ در سالن برج میلاد برگزار شد.

شکایت از امیر تتلو

سهراب پاکزاد در مقطعی اعلام کرد که از امیر حسین مقصودلو به دلیل  عدم رعایت قانون کپی رایت در قطعه های تیمار و گیر کردم شکایت کرده است. او ادعا کرد که تتلو اورتور قطعه این چه حسیه را برای این آهنگ ها کپی کرده است. جالب است بدانید که در گفتگویی اعلام کرد این دومین باری بود پیگیر این جریان می شد چرا که امیر تتلو با کپی کاری و ادامه دزدی قصد مطرح کردن خود را دارد.

4 خواننده لس آنجلسی و سفر به ایران!

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: برج میلاد کنسرت سهراب پاکزاد آصف آریا سهراب پاکزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۰۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا خواننده شدند!

 

به گزارش تابناک به نقل از خبر ورزشی، از اواسط سال ۱۳۸۸ قرار بر این شد که آهنگ اختصاصی باشگاه پرسپولیس ساخته شود و اتفاقا برای تکمیل پروژه مذکور گروهی از بزرگان این باشگاه دعوت شدند تا بخش‌هایی از آهنگ مورد نظر با صدای آن‌ها ضبط شود. حرکتی که چند ماه به طول انجامید و بسیاری از بزرگان پرسپولیس برای تکمیل پروژه مذکور به استودیو رفتند و اجرا کردند.

این روزنامه هم هفتم اردیبهشت سال ۱۳۸۹ گزارشی اختصاصی از حضور علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا در استودیوی محل ضبط این سرود منتشر کرد و در مورد علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا که برای شرکت در پروژه مذکور به استودیو رفته بودند، نوشت. علی دایی قسمتی از این سرود را خواند و مهدوی‌کیا هم در دکلمه آن مشارکت داشت. سرودی که هم اکنون در اینترنت موجود است و ماندگار شد.

دیگر خبرها

  • جشن رختکن فوتسال افغانستان با آهنگ صادق بوقی؛ او او او او! + ویدیو
  • علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا خواننده شدند!
  • (ویدئو) آهنگ زیبای رضا یزدانی در سریال افعی تهران
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • اولین کنسرت در خانه رئال مادرید؛ برنابئو، میزبان فستیوال «دیوانه موسیقی» / عکس
  • چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • صدای دایی و مهدوی‌کیا خیلی زود از سکه افتاد!
  • سپاهان ستاره‌اش را دوباره به خدمت گرفت!
  • نظر علیرضا طلیسچی درباره حضورش در شب‌های زودیاک و آهنگ پرطرفدارش «پاقدم»