Web Analytics Made Easy - Statcounter

زینب مهنا، همسر نادر طالب زاده از دلایل اخراجش از امارات پس از ازدواج با طالب زاده گفت و اینکه چرا ایالات متحده نام هر دوی آنها را در فهرست تحریمی خود قرار داده بود.

به گزارش قدس آنلاین، برنامه عصرگاهی «نسیم زندگی» کانال اردوی شبکه جهانی سحر میزبان همسر مرحوم نادر طالب زاده بود. زینب مهنا ـ همسر نادر طالب زاده ـ در فهرست تحریمی ایالات متحده نیز قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مصاحبه او به نحوه آشنایی خود با مرحوم نادر طالب زاده در امارات حین تصویربرداری فیلم سینمایی «بشارت منجی» پرداخت؛ زمانی که وی در این کشور استاد دانشگاه بود.

زینب مهنا گفت بیان کرد که به علت ازدواج با نادر طالب زاده که پس از مدت کوتاهی از آشنایی با او اتفاق افتاد، دولت امارات او را در سال ۲۰۰۹ از این کشور اخراج کرد. مهنا علت این اقدام دولت امارات را برنامه «راز» طالب زاده عنوان کرد.

زینب مهنا افزود: با مرحوم طالب زاده برای حضور شخصیت های غربی در این برنامه صحبت کردیم و در واقع من مسئول هماهنگی و پیدا کردن مهمانان غربی برای این برنامه بودم؛ مهمانی که موافق جبهه مقاومت باشند، ضدامپریالیسم باشند، ضدصهیونیست باشند. آنها (اماراتی ها) از این خوششان نیامد و دلیل دیگر اخراجم، اتهام دولت امارات به سلول خفته حزب الله بودن من در این کشور بود.

زینب مهنا با اشاره به تجاوز سال ۲۰۰۶ رژیم صهیونیستی به لبنان و تخریب منازل شیعیان از جمله خانه وی در شهر خیام گفت:  برای بازسازی منزل مبلغی را برای پدرم فرستادم که امارات اتهام کمک مالی به حزب الله را نیز به موارد فوق اضافه کرد.

او در ادامه به شخصیت مرحوم طالب زاده پرداخت و گفت: رابطه ام با نادر طالب زاده فراتر از یک رابطه صرف همسری بود. وی ادامه داد: ما راجع به مسائل بزرگی با هم صحبت می کردیم. در ارتباط با انقلاب اسلامی، ولایت فقیه، سلطه غرب، محور مقاومت، محور شیطانی غرب به سردمداری آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی صحبت می کردیم. او برای من مانند یک دوست بود.

زینب مهنا ملاقاتش با شخصیت های مختلف مقاومت را به علت این همراهی ممکن دانست و افزود: من قبل از اینکه همسرشان باشم، دوستشان بودم.

همسر مرحوم نادر طالب زاده در ادامه این گفت و گوی تلویزیونی بیان کرد: ۱۲ سال زندگی با ایشان زیباترین لحظات زندگی من بود. وی در پاسخ به سوال مجری برنامه (حسن رضا نقوی) که بُعد ضدامپریالیستی و ضدآمریکایی نادر و حامی محور مقاومت بودن را چطور دیدید، گفت: مرحوم طالب زاده با سری کنفرانس های "افق نو" این رویکرد اصولی خود را ادامه داد. آقای طالب زاده از نیروهای سابق سی آی ای و افسران پنتاگون برای شرکت به این نشست دعوت کرد و آنها نیز حضور یافتند. از شخصیت های دانشگاهی، محقق و نویسندگانی دعوت کرد برای حضور در این کنفرانس که با ایران و غرب آسیا همدرد بودند. این شخصیت ها ضدآمریکایی و ضدصهیونیست بودند. همه این افراد این کنفرانس را تنها فانوس آزادی بیان می دانستند.

مهنا افزود:  این شخصیت ها افق نو را تنها مکان برای اظهار عقیده می دانستند. مکانی برای فریاد برای نابرابری ها در اسرائیل و آمریکا.

او همچنین این کنفرانس را دلیل اصلی قرار دادن نام مرحوم طالب زاده و خودش در فهرست تحریمی آمریکا دانست. تحریم هایی که توسط بخش کنترل دارایی های خزانه داری آمریکا قرار داده شده بود. او در این رابطه گفت: ما را در لیست اس دی جی تی قرار دادند که برای تروریست های نشان‌دار در نگاه آمریکا بود. می توانید متوجه شوید که آمریکایی ها چقدر از دست ما عصبانی بودند.

مهنا به تاثیر مثبت کنفرانس افق نو بر مهمانان این برنامه پرداخت که بعد از این کنفرانس و بازگشت به کشورهایشان، این شخصیت ها تمام صحنه سازی های منفی در ارتباط با جمهوری اسلامی ایران را نقش بر آب می کردند و از تجربه های مثبتشان می نوشتند و می گفتند.

زینب مهنا به فیلم «بشارت منجی» نیز اشاره کرد و این فیلم را یکی از آثار موفق در کارنامه نادر طالب زاده دانست. او به مصاحبه های طالب زاده با شخصیت ها پرداخت و همینطور بازگشت از آمریکا به ایران را نقطه عطف شخصیتش قرار داد. زینب مهنا افزود که مرحوم طالب زاده عاشق عملی ولایت فقیه بود و تا انتها در همین مسیر قرار داشت.

انتهای پیام/

منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نادر طالب زاده درگذشت نادر طالب زاده مرحوم طالب زاده نادر طالب زاده شخصیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۲۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟

   عصر ایران؛ رضا صائمی- نمی‌توان دل‌بستۀ هنر و ادبیات ایران‌زمین بود و به تماشای فیلم «مست عشق» وسوسه نشد. قصۀ رابطۀ شمس و مولانا آن‌قدر حیرت‌انگیز و پر رمز و راز و پرکشش است که تماشای «مست عشق» به قصد رمزگشایی آن می‌تواند هر علاقه‌مند به عرفان را به سالن‌های سینما بکشاند.

   با این حال وقتی به تماشای فیلم به سینمای آزادی رفته بودم، از پچ‌پچ و واکنش‌های برخی از تماشاگران اطرافم دریافتم گویی برخی بیشتر برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای به تماشای فیلم آمده بودند و با دیدن آنان بر پرده سینما یا کنار بازیگران ایرانی فیلم به وجد آمده و درباره حضور آنها در فلان سریال ترکی حرف می‌زدند.

    البته یکی از عناصر و عوامل مهم جذب مخاطب و رونق گیشه و فروش هر فیلم، حضور ستارگان سینمایی و بازیگران محبوب در آن اثر است. چنان‌که برای بسیاری از مخاطبان حضور شهاب حسینی و پارسا پیروزفر در این فیلم و هم‌بازی شدن آنها یکی از انگیزه‌های مهم تماشای فیلم است و این فی‌الذات چیز بدی نیست و البته حضور یک ستاره سینمایی خارجی هم می‌تواند به همین اندازه جاذبه داشته باشد اما اینکه برخی از تماشاگران ایرانی تنها به حضور بازیگران ترکیه‌ای در فیلم بیش از قصه آن توجه کنند عجیب است.  آن هم قصۀ دو تن از مفاخر و مشاهیر ایرانی که حیرت‌انگیزترین شخصیت‌ها در تاریخ و ادبیات کهن فارسی‌اند.

   به گمانم آنچه در فیلم «مست عشق» بیش از بازیگران آن چه ترکیه‌ای و چه ایرانی مهم است خود شخصیت‌های اصلی قصه‌اند یعنی شمش و مولانا. شخصیت‌هایی که دراماتیک و سینمایی نیستند بلکه واقعی‌اند. شخصیت‌هایی که باید قدر ببینند و بر صدر نشینند.

  اساسا فیلمی از جنس «مست عشق» ساخته شد تا دو تن از مهم‌ترین شخصیت‌های تاریخ ادبیات ما به مردم معرفی شود. شخصیتی که آوازه‌شان جهانی شده و در وطن خودمان کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. این‌که حضور بازیگران ترکیه‌ای و حتی ایرانی تنها انگیزه تماشای «مست عشق» باشد ضد فیلم است.

    فیلمی که از زبان شمس و مولانا بر خودشناسی تاکید می‌ورزد تا بتوان از ظواهر دنیوی عبور کرد و به درک باطن جهان و جان خویش رسید. البته فیلم این ظرفیت ذائقه‌پذیری را در خود دارد و تماشای با‌بصیرت آن می‌تواند به تماشاگر کمک کند تا از ظاهر پرستی عبور کند.

   با این همه چنان که اشاره شد این واقعیت غیر قابل انکار است که کثیری از تماشاگران ایرانی به شوق تماشای بازیگران ترکیه‌ای به دیدن «مست عشق» می‌روند و این در حالی است که  «بنسو سورال» یکی از بازیگران ترکیه‌ای این فیلم گفته است حضور در این فیلم و حسن فتحی او را متحول کرده و بعد از این در هر نقشی بازی نمی‌کند.

   ضمن اینکه از حیث بازیگری، بازیگران ما در سطح بالاتری قرار دارند و تماشایی‌ترند. گرچه مهم‌ترین مولفه و عنصر جذابیت و تماشایی بودن «مست عشق» نه بازیگران آن که دو شخصیت اصلی و واقعی آن یعنی شمس و مولاناست.

     هیچ مایه و سرمایه ای برای تبلیغ«مست عشق» به اندازه خود این شخصیت نیست و کاش هر فیلمی را به تناسب جایگاه سوژه‌اش به تماشا بنشینیم نه چیدمان و ترکیب بازیگرانش. نمایش تصویری قصه شمس و مولانا کافی است تا از تماشای «مست عشق» سرمست شویم.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: «مست عشق» نیامده رکورد فروش روز اول سینمای ایران را شکست

دیگر خبرها

  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • عکس/همایش «قدس از چشمان آقای نادر»
  • ببینید | ظهور شتر مرغ نادر در عربستان پس از یک قرن
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • پخش «در مرز غبار آلود» از سیما/ روایتی متفاوت از نادر طالب‌زاده
  • برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟
  • همایش «قدس از چشمان آقای نادر» برگزار می‌شود
  • (تصاویر) حضور شخصیت‌های حوزوی در منزل سید حسین خمینی
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی در سپاه علی بن ابی طالب(ع) تشریح شد