Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، پرویز اوسطی روز جمعه در حاشیه مراسم کلنگ زنی آغاز عملیات تکمیلی تصفیه‌خانه فاضلاب شهر گنبدکاووس به خبرنگاران اظهارداشت: اجرای طرح‌های شبکه جمع آوری فاضلاب به سبب جلوگیری از آلودگی‌های زیست محیطی و تامین بخشی از نیاز آبی صنعت، کشاورزی و خدمات یکی از اولویت‌های فعلی کشور است که باید با جدیت پیگیری و اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم اکنون مصارف آب آشامیدنی کشور افزون بر هشت میلیارد مترمکعب است که براساس استانداردهای جهانی باید ۷۰ درصد این مصارف در قالب پساب برگردد و دوباره بازچرخابی و برای مصارف صنعتی، فضای سبز و کشاورزی استفاده شوند.

اوسطی با بیان اینکه در زمان حاضر تنها اندکی بیش از یک میلیارد متر مکعب از مصارف آب آشامیدنی باز چرخانی و باز می‌گردد، اضافه کرد: فاصله زیادی در این حوزه وجود دارد و نسبت به شاخص‌ها و استاندارها عقب هستیم و باید در قالب برنامه ریزی‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و تخصیص اعتبار مناسب برای جبران این عقب ماندگی‌ها و تامین بخشی از نیاز آبی صنعت، کشاورزی و خدمات تلاش شود.

وی ادامه داد: یکی از اقدامات بسیار خوب که در بودجه ۱۴۰۱ اتفاق افتاد، پیش بینی اعتبارات مورد نیاز و جهشی به مبلغ ۲۵ هزار میلیارد ریال بود که مدیران و دست اندرکاران حوزه صنعت آب و فاضلاب کشور بتوانند با سرعت بیشتری در این راستا کارها را پیش ببرند.

نائب رییس اول کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس گفت: تلاش داریم ۱۰۰ درصد اعتبارات پیش بینی شده امسال تخصیص یابد تا طرح‌های جمع آوری فاضلاب در کشور هرچه سریعتر تکمیل و به بهره برداری برسند.

اوسطی افزود: استان گلستان بالاخص شهرستان گنبدکاووس در بهره مندی از طرح‌های فاضلاب از میانگین ۵۱ درصدی کشور بسیار پایین و در حد ۱۸ درصد قرار دارند که باید تلاش شود با تکمیل طرح جمع آوری فاضلاب گنبد درصد برخورداری افزایش یابد.

به گزارش ایرنا، در این مراسم اتابک جعفری رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور،نمایندگان مردم علی آباد کتول و گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان و فرماندار ویژه و برخی مدیران گنبدکاووس حضور داشتند.

به گفته مسوولان آب و فاضلاب گلستان هم اکنون پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهر گنبدکاووس ۸۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل مرحله نخست این طرح به هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
گنبدکاووس با ۴۱۱ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی گنبدکاووس آب و فاضلاب گلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی گنبدکاووس آب و فاضلاب مجلس شورای اسلامی گنبدکاووس آب و فاضلاب گلستان جمع آوری فاضلاب آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۷۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، قربان قربانی صبح یکشنبه در همایش توسعه کشت محصولات کم‌آب بر در راستای الگوی کشت با محوریت پنبه اظهار کرد: در گذشته ۲۵۰ هزار هکتار پنبه در کشور کشت می‌شد که از این میزان ۱۸۰ هزار هکتار مربوط به استان گلستان بود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته ۷۰ درصد پنبه کشور در استان گلستان تولید می‌شد، افزود: کشت ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار هکتار می‌تواند ما را در محصول پنبه به خودکفایی برساند.

رئیس مؤسسه تحقیقات پنبه کشور گفت: باتوجه به تأکیدات وزیر جهاد کشاورزی ما باید در بحث محصولاتی چون گندم، برنج، شکر، چغندرقند و پنبه به خودکفایی برسیم.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته سطح زیر کشت پنبه در گلستان به دلیل کم آبی به ۱۴ هزار هکتار رسید و گلستان بیشترین کاهش سطح زیر کشت را در کشور تجربه کرد.

قربانی با اشاره به اینکه استان گلستان به رقم سرسبز بودن مشکل کم آبی دارد، گفت: در کشت محصولات کشاورزی باید به سمت محصولات کم آب بر حرکت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۷۵ تنها دو رقم پنبه در کشور موجود بود که برای بهره برداری این محصول نیاز به ۲۲۰ روز زمان بود اما اکنون ۱۴ رقم تجاری پنبه در کشور موجود است که طی ۱۱۰ روز به بهره برداری می‌رسد.

قربانی اظهار کرد: پنبه یک محصول اشتغالزا است که هر چهار هکتار پنبه‌کاری یک شغل مستقیم و پنج شغل در صنایع جانبی ایجاد می‌کند.

کد خبر 6090878

دیگر خبرها

  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • ۳۰۰۰میلیارد تومان اعتبار مصوب نفت برای استان در نظر گرفته شد
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • گنبدکاووس آماده برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • انتخابات مرحله دوم گنبد در ۲۳۰ شعبه برگزار می شود
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • دو قانون مصوب مجلس به دولت ابلاغ شد
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند