Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه کردستان گفت: امیدواریم در این منطقه آزاد، پردیس بین‌المللی دانشگاه کردستان را احداث کنیم تا با سهولت بیشتری نسبت به جذب دانشجوی خارجی اقدام کنیم.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، رحمت صادقی، رئیس دانشگاه کردستان در نشست منطقه آزاد تجاری صنعتی بانه و مریوان که با حضور تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه و مدیران منطقه آزاد تجاری و صنعتی بانه و مریوان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به ظرفیت بسیار بالای بانه و مریوان و همجواری با اقلیم کردستان عراق که محوریت ترانزیت کالا در عراق را عهده‌دار است این منطقه می‌تواند کارکرد اصلی مناطق آزاد را داشته باشد و اجرایی شدن این پروژه می‌تواند کمک فراوانی برای توسعه این دو شهرستان و کل استان کردستان داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن معرفی پتانسیل‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری دانشگاه کردستان تصریح کرد: این دانشگاه در راستای رسالت مسئولیت اجتماعی خود آماده هر گونه همکاری و کمک علمی و مشاوره‌ای برای اجرایی شدن اصولی این منطقه آزاد و موفقیت آن است؛ همچنین دانشگاه کردستان آماده است تا با حضور اساتید و نخبگان حوزه‌های مختلف خود در اتاق فکر عملیاتی، برگزاری همایش، نشست و کارگاه، سوق دادن مطالعات، پژوهش‌ها و پایان‌نامه‌ها به موضوعات مورد نیاز منطقه آزاد به تدوین طرح جامع عملیاتی این منطقه آزاد تجاری و صنعتی کمک کند تا نقشه راه اصولی و علمی برای عملیاتی کردن امورات اجرایی این منطقه تدوین شود.

صادقی در ادامه خاطرنشان کرد: دانشگاه کردستان پذیرای حدود ۸۰۰ دانشجوی خارجی از ۷ ملیت مختلف است که بیشتر آنان از اقلیم کردستان عراق هستند و لذا می‌تواند نقش مهمی در دیپلماسی علمی و تجارت علم و فناوری داشته باشد.

وی در پایان تصریح کرد: امیدواریم در این منطقه آزاد، پردیس بین‌المللی دانشگاه کردستان را احداث کنیم تا با سهولت بیشتری نسبت به جذب دانشجوی خارجی اقدام کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کردستان دانشگاه کردستان دیپلماسی علمی دانشگاه کردستان منطقه آزاد دانشجوی خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۵۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی

از میان ۲۰ تن از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، پنج نفر اصفهانی فعال در این دانشگاه در میان پراستتنادترین استادان معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ارائه مقالات و تحقیقات علمی و پژوهشی از جمله فعالیت‌های استادان و دانشمندان فعال در مراکز دانشگاهی و آموزش عالی است که ذیل همین فعالیت‌ها استناد به مقالات و پژوهش‌های برتر علمی روز جهان از سوی استادان بعنوان یک شاخص شناخته می‌شود.

شاخصی که در کشورهای توسعه یافته و مدرن به نسبت دیگر کشورها بالاترین درصدها را نشان می دهد و کشورهایی از جمله آمریکا، چین، انگلستان، آلمان و استرالیا در این بین سرآمد پراستنادترین‌ها هستند.

در کشورمان نیز دانشگاه آزاد اسلامی نیز ۲۳ هزار عضو هیئت علمی وابسته و پیوسته فعالیت دارند، که با طرح ها و برنامه‌ریزی های مدیران این دانشگاه استادان در حمایت از اساتید فناور، زمینه ارتقا علمی و تحقیقاتی استادان، رشد ۹ برابری به نسبت چهاردهه اخیر رشد نشان می‌دهد.

استان اصفهان با داران بودن مراکز متعدد دانشگاهی، آموزشی و دانش بنیان از جمله مناطقی است که توانسته در بین پراستنادترین استادان جای گرفته و از میان ۲۰ استاد برتر پنج استاد پراستناد را به خود اختصاص دهد.

دکتر «داود طغرایی سمیرمی» از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر اصفهان، با ۶۴۹ مقاله و ۲۳ هزار و ۷۶۲ استناد در میان همه استادان دانشگاه‌های آزاد کشور سرآمد است و در جایگاه اول این فهرست جای گرفته است.

دکتر مسعود افرند با ۲۲ هزار و ۴۳۵ استناد از دانشگاه نجف آباد، دکتر آرش کریمی پور با ۱۵ هزار و ۷۶۳ استناد از واحد دانشگاهی نجف آباد، دکتر علی‌رضا نظام زاده اژیه با ۱۲ هزار و ۶۹۱ استناد از دانشگاه شهرضا و دکتر حمیدرضا بخششی راد با شش هزار و ۷۵۶ استناد از دانشگاه آزاد نجف آباد چهار استاد دیگری هستند که نامشان در میان استادان پراستناد جای گرفته است.

سهم این پنج استاد در مجموع ۸۱ هزار و ۴۰۷ مورد استناد به مقالات آنها از سوی محققان و دانش پژوهان بوده است.

کد خبر 749594

دیگر خبرها

  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • استاد دانشگاه کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری
  • آئین بزرگداشت روز روانشناسی در بوشهر برگزار شد
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • اظهارات دانشجوی ناهی از منکر از روز حادثه/ برای دفاع از ۳ دختر تذکر لسانی دادم و اوباش با چاقو حمله‌ور شدند