Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر اینکه سیاست وزارت علوم تعامل گسترده با کشورهای همسایه است،‌ گفت: بیش از ۵۰ هزار دانشجوی عراقی در دانشگاه های ایران مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش ایران اکونومیست از سازمان امور دانشجویان، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان با صباح علاوی رییس دانشگاه سامرا و هیات همراه آن به منظور افزایش ارتباطات در محل این سازمان دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

داداش پوردر این نشست صمیمی گفت: برادران عراقی، برادارن ایمانی ما هستند و دو کشور دارای آرمان‌ها و اعتقادات مشترکی هستند و در همین راستا مشتاق افزایش ارتباطات دانشگاهی بین دو کشور هستیم.

وی ادامه داد: در سازمان امور دانشجویان به عنوان بخشی از وزارت علومف حوزه دانشجویی را دنبال می‌کنیم. در سه سال گذشته دانشجویان عراقی بسیاری تحصیل خود را در ایران شروع  کرده‌اند که اتفاق مبارکی محسوب می شود. 

رییس سازمان امور دانشجویان در خصوص تعداد دانشجویان عراقی مشغول به تحصیل در ایران تصریح کرد: در حال حاضر، بیش از ۵۰ هزار نفر دانشجوی عراقی  در دانشگاه های ایران مشغول به تحصیل هستند.

وی اظهار داشت: پس از انقلاب اسلامی ظرفیت‌های بسیار بزرگی در دانشگاه های ایران ایجاد شده است که این ظرفیت ها می‌تواند در خدمت تعداد بیشتری از دانشجویان عراقی و ارتقای دانش آن کشور قرار گیرد.

داداش‌پور تصریح کرد: فرصت‌ بی‌نظیری وجود دارد تا تعاملات و همکاری‌ها در زمینه‌های دیگر نیز گسترش یابد و مشتاق گسترش این تعاملات هستیم. این تعاملات سبب می‌شود دو کشور شناخت عمیق‌تری نسبت به یکدیگر پیدا کنند. 

وی افزود: امامین عسکریین علیه السلام نقطه اتصال ما با سامرا است. وجود این امامین عزیز مرزهای سیاسی را کم رنگ کرده است. مرز حقیقی دو کشور قلبی و اعتقادی استه که انسان‌ها را به هم متصل می‌کند و خیل عظیم زوار دو کشور بیانگر این حقیقت است و امیدوار هستیم این ارتباط افزایش یابد و با یکدیگر همکاری بیشتری در آینده داشته باشیم. 

معاون وزیر علوم از شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس به عنوان دو مبارز همرزم که در برابر جریان داعش و تکفیری مقاومت کردند و در استقلال عراق نقش آفرین بودند یاد کرد و گفت: تشییع با شکوه در دو کشور و نیز خون این دو شهید عزیز دارای آثار و برکاتی شد که تا همیشه دست هر توطئه گری را که بخواهد میان دو ملت اختلاف افکند، قطع خواهد کرد و عشق و ارادت دو ملت را مستحکم‌تر خواهد ساخت. 

داداش‌پور اظهار داشت: اکنون ۳ میلیون ۲۰۰ هزار دانشجو در کشور داریم که در  بیش از ۲ هزار دانشگاه به تحصیل می‌پردازند و برخی از این دانشگاه‌ها در ایران دارای جایگاه معتبری در سطح جهانی هستند و لازم است از این جایگاه برای تقویت ارتباطات بین دو کشور استفاده کنیم. 

در ادامه این جلسه صباح علاوی رییس دانشگاه سامرا با تقدیر از استقبال از وی و تدارک این سفر توسط جامعه المصطفی عنوان کرد: واقعیت این است که حضور عراق در ایران برای تحصیل و زیارت موضوع جدیدی نیست و اختصاص به گروه خاصی ندارد. 

علاوی ادامه داد: سامرا به دلیل وجود امامین عسکریین شهری خاص است که این ویژگی سبب ایجاد حلقه اتصال ارزشمندی میان اقشار مختلف مردم شده است. مردم عراق همواره مشتاق پذیرایی از هموطنان خود و مردم ایران هستند و این موضوع اختصاص به دانشگاه ندارد.

وی تاکید کرد: در دانشگاه سامرا سال‌‎ها است مشتاق دیدار و ملاقات با شما هستیم، اما متاسفانه به دلیل مشکلات موجود و شیوع ویروس کرونا زمان این دیدار تا به امروز به تعویق افتاده است.

علاوی در ادامه با معرفی دانشگاه گفت: دانشگاه سامرا نسبت به دانشگاه بغداد تازه تاسیس محسوب می‌شود. این دانشگاه در رتبه‌بندی دانشگاه‌های عراق رتبه ۶۳ را دارد. دانشگاه سامرا دانشگاه جامعی است و رشته‌های مختلفی همچون شیمی، فیزیک، علوم آزمایشگاهی، تربیت بدنی و ورزش، رشته‌های علوم انسانی، اسلامی، تطبیقی در آن وجود دارد و دانشجویان می‌توانند در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری در این رشته‌ها به تحصیل بپردازند. 

رییس دانشگاه سامرا در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به فضای مناسبی که در سامرا وجود دارد تصمیم‌ گرفتیم به کشور جمهوری اسلامی ایران بیایم و با دانشگاه‌های ایران ارتباط برقرار کنیم. امیدواریم این همکاری شکل گیرد و تعاملات میان دو کشور افزایش یابد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: سامرا ، سازمان امور دانشجویان ، دانشگاه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سامرا سازمان امور دانشجویان دانشگاه دانشگاه های ایران دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۱۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند

 مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت های سالجاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

مصطفی صالحی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار گیرد، گفت: همگام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با بکارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود: طی سالهای گذشته بسیاری از دانشگاه های کشور گام های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشته اند و تلاش می شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم بیان کرد: در این راستا، پروژه های هدفگذاری شده در سالجاری با تمرکز بر بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش بینی رفتارهای پر خطرشان است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: چالش های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر باید برطرف کنیم و همه دانشگاهها مکمل همدیگر باشیم.

 ابراهیم نعیمی تصریح کرد: همه دانشگاه‌ها باید شورای سلامت و سبک زندگی را تشکیل داده و جریان سلامت در حوزه دانشجویی را پویا نگه دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اجتماع دانشگاهیان دانشگاه یزد در حمایت از خیزش دانشجویان جهان
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • آکسیوس: ۶۰۰ دانشجوی حامی فلسطین در آمریکا بازداشت شده‌اند
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در سازمان‌های دولتی
  • محکومیت سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا از سوی نمایندگی ایران در سازمان ملل
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • حضور نیروی نظامی در دانشگاه و سرکوب دانشجویان پذیرفتنی نیست | رفتار آمریکا با دانشجویان معترض شرم‌آور است
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز