Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین با اشاره به تجویز کورتون برای برخی از بیماران دارای تب و بثورات خارجی تصریح کرد: وقتی به یک بیمار دارای آبله مرغان کورتون تزریق شود، عوارض دارویی آن علائم بیماری او را شبیه آبله میمونی می‌‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، عبدالله دیده‌بان بعدازظهر امروز در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان قزوین که در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: در چند هفته اخیر خانه‌های بهداشت 4 مورد مشکوک ابتلا به آبله میمونی را به ما گزارش دادند که با بررسی‌های بالینی متوجه شدیم، 3 مورد آن آبله مرغان ساده بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: فقط یک مورد از بیماران علائم شبیه به آبله میمونی داشت که از این بیمار آزمایش‌های لازم را گرفته‌ایم و نمونه را برای آزمایشگاه انستیتو پاستور فرستادیم تا به صورت قطعی ابتلا یا عدم ابتلای این بیمار را مشخص کنند. در کشور هم تاکنون 6 مورد مشکوک به بیماری دیده شده که ابتلای قطعی هیچ‌کدام هنوز تأیید یا رد نشده است.

دیده‌بان منشأ اصلی شیوع بیماری آبله میمون در سال 2022 را کشورهای مرکز و غرب قاره آفریقا دانست و ادامه داد: در حال حاضر چند مبتلا در کشورهای امارات و فلسطین اشغالی شناسایی شده و شبکه بهداشت و درمان ما در استان‌ها با دستورالعمل وزارت بهداشت وضعیت شیوع این بیماری را به دقت زیر نظر دارد.

وی با اشاره به تجویز کورتون برای برخی از بیماران دارای تب و بثورات خارجی تصریح کرد: وقتی به یک بیمار دارای آبله مرغان کورتون تزریق شود، عوارض دارویی آن علائم بیماری او را شبیه آبله میمونی می‌‌کند و همین می‌تواند شبکه بهداشت و درمان را برای تأیید نوع ابتلا به دردسر بیندازد. بنابراین پزشکان باید فقط در مواقع ضروری از کورتون استفاده کنند.

آبیک، آوج و قزوین در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند

دبیر ستاد مقابله با بیماری کرونای استان قزوین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت مطلوب مدیریت این بیماری در استان قزوین گفت: در حال حاضر 3 شهرستان آبیک، آوج و قزوین رنگ‌بندی زرد داشته و در وضعیت متوسط خطر کرونایی قرار دارند و سایر شهرستان‌ها هم شامل البرز، بویین‌زهرا و تاکستان هم در وضعیت آبی یا کم‌خطر قرار دارند.

دیده‌بان با بیان اینکه در 24 ساعت گذشته تعداد بیماران کرونایی بدحال یک نفر افزایش یافته و به 3 نفر رسیده است، افزود: در حال حاضر فقط 37 بیمار کرونایی با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های استان قزوین بستری شده‌اند و تعداد مبتلایان قطعی در همین مدت فقط یک نفر بوده است.

آبله میمونی به حیوانات خانگی هم منتقل می‌شود!همه‌چیز درباره آبله میمونی/ راه پیشگیری از بیماری چیست؟مواردی از ابتلا به آبله میمونی در استان لرستان مشاهده نشده است

وی ادامه داد: نرخ مرگ‌ومیر کرونایی روزانه در استان طی 3 روز اخیر صفر بوده و همچنین در 24 ساعت اخیر فقط 10 بستری جدید کرونایی داشتیم و همچنین 21 نفر با علائم قطعی نقاهت از بیمارستان‌های ما ترخیص شدند.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان استانداری قزوین وزارت بهداشت بهداشت و درمان استانداری قزوین وزارت بهداشت استان قزوین آبله میمونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۹۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است

دکتر سیدمجید غضنفری گفت: البته در سال های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در غرب خراسان شناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

اخیرا رییس اداره کنترل بیماری‌های منتقله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفته بود که برای اولین بار مواردی از مالاریا در استان‌های همدان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری، محدوده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در غرب خراسان رضوی و برخی دیگر از مناطق پاک کشور، ثبت شده است که همگی مالاریای وارده و غیربومی بوده‌اند و همگی مسافرت‌های مرزی به مناطق جنوب شرقی داشته‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می شود.

وی افزود: این بیماری می تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

وی گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری یادآوری کرد: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیش از هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در قالب ۶ بیمارستان، ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، همچنین ۱۹۵ خانه بهداشت به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در غرب خراسان رضوی خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است