Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@01:49:17 GMT

۷ تکنیک ساده برای افزایش انرژی صبحگاهی

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۴۸۳۹۰

۷ تکنیک ساده برای افزایش انرژی صبحگاهی

روزهای طولانی تابستان و مشغله‌های روزافزون، اهمیت شروع با نشاط صبحگاهی را بیشتر کرده است. در این گزارش با ۷ راهکار ساده برای داشتن روزی پرانرژی آشنا شوید؛ کارهایی که اگر به روتین روزانه شما تبدیل شود، کیفیت کل زندگی را افزایش خواهد داد.

به گزارش برنا؛ برآوردهای سال ۲۰۱۸ نشان داد که مردم به صورت متوسط ۵۹ دقیقه را در مسیر رسیدن به محل کار سپری می‌کنند، پس بهتر است راهکارهایی برای افزایش انرژی صبحگاهی خود پیدا کنیم تا بتوانیم روز بانشاطی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روال صبحگاهی انرژی ما را برای بقیه روز تنظیم می‌کند، بنابراین صرف زمانی که ما را سرحال بیاورد بهتر از بیشتر خوابیدن و نوشیدن یک لیوان چای یا قهوه قوی خواهد بود؛ نائومی باف، متخصص سلامت و دیدگاه کل نگر، می‌گوید بهتر است به جای بیشتر خوابیدن زمانی را صرف بهبود شرایط جسمی و روحی خود کنیم.

یک «حمام صوتی» بگیرید

به جای اینکه بلافاصله پس از بیدار شدن از خواب گوشی خود را بردارید و اخبار منفی را چک کنید، نوعی مدیتیشن صوتی داشته باشید. باف می‌گوید: « اگر قبل از بلند شدن از رختخواب، به صداهایی آرامش بخش و نشاط آور گوش دهید، تنش و خستگی شما کم می‌شود و افزایش تمرکز پیدا خواهید کرد». غوطه‌ور شدن در آرامش و نشاط مثبت می‌تواند به ما کمک کند تا ارتباط عمیق‌تری با خودمان برقرار کنیم. [پیشنهاد مترجم:] این صدای آرامش بخش می‌تواند صدای قرائت قرآن، یک موسیقی زیبا یا صدایی باشد که در آخرین طبیعت‌گردی خود از پرنده‌ها یا رودخانه ضبط کرده‌اید.

آبرسانی مجدد کنید

ما شب‌ها از طریق تعریق، تنفس و کلیه‌هایمان آب از دست می‌دهیم، بنابراین وقتی بعد از هشت ساعت، از خواب بیدار می‌شویم، بدنمان خشک است. باف می‌گوید: «نوشیدن یک لیوان آب برای سلامت ذهنی و جسمی ما حیاتی است. زمانی که بدن ما کم آب می‌شود، احساس خستگی و تنبلی می‌کنیم، بنابراین این کار ساده، نوشیدن یک لیوان آب، می‌تواند بلافاصله سطح انرژی ما را افزایش دهد و بدن ما را تحریک کند.» [پیشنهاد مترجم:] حال بحث همیشگی آب گرم یا سرد مطرح می‌شود که جوابش اینجاست: ۶ خاصیت شگفت‌انگیز نوشیدن آب گرم با معده خالی

یک تکنیک برای خالی کردن مغز به روتینتان اضافه کنید

این مفهوم را از راه هنرمند، کتاب پرفروش جولیا کامرون در سال ۱۹۹۲، به امانت گرفته‌ایم؛ کامرون پیشنهاد کرده که برای سرحال شدن و رشد خلاقیت، نوشتن «سه صفحه از هر چیزی که به ذهنتان می‌رسد»، آن هم در اول صبح، را به روتینتان وارد کنید. این کار به دلیل ایجاد ارتباط بین درون و بیرون، حواس شما را بیدار می‌کند. [پیشنهاد مترجم:] می‌توانید یک فایل متنی در کامپیوتر یا گوشی خود باز کنید و قبل از ذخیره شدن، پاکش کنید. مهم این است که ذهنتان آرام خواهد شد.

یک وسیله سنگین بلند کنید

نیکول پراساد، مربی تناسب اندام و ورزش‌های قدرتی می‌گوید: «تنها ۱۰ دقیقه بلند کردن وزنه‌های سنگین برای پمپاژ خون در بدن کافی است و از نظر ذهنی، به شما احساس شرزه بودن می‌دهد.» بلند کردن وزنه می‌تواند انرژی را افزایش دهد، اعتماد به نفس ایجاد کند و به مدیریت افسردگی، اضطراب و استرس کمک کند - که نیت خوبی برای تنظیم آن روز است." فقط یک وزنه (یا دمبل یا کتل بل) می‌تواند اسکات یا دراز و نشستی معمولی را به حرکتی قدرتمندتر تبدیل کند. [پیشنهاد مترجم:] اگر این وسایل را در اختیار ندارید از یک یا دو بطری پر از آب استفاده کنید.

یک دوش آب سرد بگیرید

استفاده از آب سرد در حمام می تواند استرس شما را کاهش دهد؛ یک دوش صبحگاهی با آبی که دمای بالایی ندارد انعطاف پذیری، سطح هوشیاری و اراده را افزایش می‌دهد و گردش خون و سیستم ایمنی بدن شما را بهبود می‌بخشد. پراساد می‌گوید: «در پایان دوش گرفتن معمولی خود به مدت ۲۰ ثانیه دمای آب را کاهش دهید و هر روز کمی زمان را افزایش دهید. این کار مثل فشردن دکمه تنظیم مجدد دستگاه است.

یک صبحانه مقوی درست کنید

همه ما بارها شنیده‌ایم که صبحانه مهمترین وعده غذایی در روز است؛ دکتر جنی تشیچ متخصص تغذیه می‌گوید: «صبحانه ایده‌آل باید حاوی مقداری پروتئین و مقداری چربی باشد، در حالت ایده‌آل کمی هم کربوهیدرات‌های پیچیده و رنگ‌های مختلف از میوه‌ یا سبزیجات دارد ». این ترکیب به آرامی و در طول روز انرژی آزاد می‌کند و به شما امکان می‌دهد بهتر تمرکز کنید. [پیشنهاد مترجم:] فرنی با تزئین میوه، املت سبزیجات یا مخلوط کردن ماست غنی شده با انواع دانه‌ها پیشنهادهای خوبی است.

مقداری عطر خوش استشمام کنید

بو کردن یک چیز نشاط‌آور به معنای واقعی کلمه چند ثانیه طول می‌کشد اما می‌تواند روحیه صبحگاهی شما را زیر و رو کند. نیکولا برنت، متخصص رایحه درمانی، می‌گوید: «چند قطره روغن مرکبات - مانند پرتقال یا لیمو - را به آهستگی ببوئید؛ مطالعات نشان می‌دهد که عطر خوش هنگام استنشاق از سد خونی-مغزی عبور می‌کند و مناطقی را که احساس اضطراب و استرس را کنترل می‌کند، تحت تاثیر قرار می‌دهد.» [پیشنهاد مترجم:] عطر گل‌ها، میوه‌ها و حتی دود کردن اسپند شروعی شاد به روز شما می‌دهد، کاری که در روال روزانه پدربزرگ مادربزرگ‌های ما جایگاه خود را داشت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انرژی صبحگاهی پیشنهاد مترجم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۸۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در جنگ روانی مُفت و مجانی نبازیم!

در رسانه‌های فارسی زبان خارجی کمتر خبر، گزارش یا تحلیل و تفسیری را می‌توان یافت که در آن، یک یا چند نارسایی یا ضعف در حوزه‌های مختلف کشورمان برجسته نشده باشد؛ دلیل آن هم این است که مفهوم جنگ از شیوه سخت‌افزاری به نرم‌افزاری تغییر یافته و وارد دنیای ارتباطات شده است.

اصطلاح جنگ‌های هیبریدی یا ترکیبی که رهبر معظم انقلاب بر ضرورت هوشیاری و آمادگی نیرو‌های انقلابی برای مقابله در برابر آن تاکید فرمودند، از اهمیت توجه به ابعاد تازه مفهوم جنگ حکایت دارد.

در این گزارش بخشی از شگرد‌ها و تکنیک‌های عملیات روانی رسانه‌های فارسی زبان خارجی مورد بررسی قرار گرفته است؛

 تکنیک برجسته‌سازی
در برجسته‌سازی، رسانه‏ هاى خبرى با استفاده از این روش، موضوعاتی را که به عقیده آنها باید مردم اطلاع داشته باشند و به آنها فکر کنند، در معرض دید مخاطبان قرار می‌دهند.

رد پای تکنیک برجسته نمایی را می‌توان به راحتی در بیشتر طرح‌های عملیات روانی آمریکا علیه ایران یافت. پخش ساعت‌ها برنامه در خصوص ناکارآمدی و بی‌توجهی دولت اسلامی در حفظ جان شهروندانش به بهانه وقوع یک تصادف خونین در جاده‌های ایران، بزرگنمایی آمار طلاق و بیکاری، برجسته‌سازی آمار خودکشی و انتساب آن به نارضایتی عمومی، کودک آزاری و مرتبط کردن آن به نبود آزادی‌های جنسی، اغراق در آمار زندانیان و برجسته سازی اعتراضات صنفی از روش‌های دیگری است که دستگاه عملیات روانی آمریکا از آن استفاده می‌کند.

 تکنیک نامگذاری معکوس
این شیوه تبلیغاتی از روش‌های بسیار رایج تبلیغات غرب است. در این روش تلاش می‌شود به تناسب هدف‌های تبلیغاتی برای مفاهیم نامگذاری شود.
به عنوان مثال، «استعمار» در لغت به معنی طلب آبادی و عمران است؛ اما غرب این کلمه را در مورد تسخیر و اشغال کشور‌ها به کار گرفته و امروز حتی در اثر تکرار این کاربرد معکوس، مفهوم واقعی کلمه عوض شده است. چنین است کلماتی که در فرهنگ تبلیغات با مقاصد ویژه به کار گرفته می‌شود، مانند میانه رو که به رژیم‌های دست نشانده یا ثبات که به حفظ منافع غرب و یا مدرنیزاسیون که به رواج صنایع مونتاژ اطلاق می‌گردد.

 تکنیک سیاه‌نمایی
یکی از شیوه‌های عملیات روانی، سیاه‌نمایی و القای ناامیدی است که رسانه‌های خارجی به طور مستمر علیه ایران از آن استفاده می‌کنند. یأس از دستیابی به اهداف، چنان اضطراب و پریشانی در میان مردم یک جامعه پدید می‌آورد که کسی انگیزه‌ای برای تلاش و حرکت به سوی اهداف پیدا نمی‌کند. این ناامیدی از طریق بزرگ کردن کاستی‌ها، کوچک جلوه دادن موفقیت‌ها، ترویج سئوالات بی‌فایده، ارتقای مطالبات عموم بیش از حد مورد انتظار، تردید در آرمان‌ها، ایجاد اختلاف در بین مدیران و بزرگ نشان دادن رقیب یا دشمن پدید می‌آید.

تصویرسازی از ایرانی با اقتصاد «رو به ورشکستگی»، با وضعیت نامطلوب اجتماعی و سیاستی که «به نفع مردم نیست» و ... در این روش در دستور کار رسانه‌های خارجی فارسی‌زبان بوده است.

تکنیک عرفی سازی یا همراهی
تکنیکی است برای متقاعد کردن مخاطب، با ترویج این پنداشت که مواضع مربوط، بیانگر درک عمومی و حس مشترک مردم است. در این تکنیک، طراحان تبلیغات روانی با استفاده از زبان، عادات و آداب مردم عادی (و نیز نوع لباس آنها در ارتباطات رو در رو، شنیداری و دیداری) تلاش می‌کنند، دیدگاه مورد نظر خود را متناسب با ذائقه عامه مردم معرفی کنند.

این تکنیک در مواردی که جمعیت هدف نسبت به زبان و آداب رسمی یا روشنفکرانه بدگمان است، بسیار مؤثر خواهد بود. نظام سلطه برای از بین بردن روحیه مقاومت ملت‌ها به خوبی از این تکنیک استفاده می‌کند.

 تکنیک تصویرسازی یا انگاره‌سازی
در روش انگاره سازی، نیرو‌های مهاجم سعی می‌کنند با ایجاد تصویری مطلوب از خود، تصویری مخدوش و ناموجه از نیرو‌های مدافع در اذهان مخاطبان ایجاد کنند.

برخی پژوهشگران علوم ارتباطات معتقدند که در انگاره سازی خبری، کارگزاران خبری، آگاهانه و با برنامه ریزی به تصویرسازی خبری یا انگاره سازی خبری دست می‌زنند. در این تکنیک آنچه مهم نیست انعکاس واقعیت و رویداد است. در اینجا هدف و ماهیت کار، استفاده از دستمایه واقعیت رویدادی برای ارائه تفسیری پنهان در لفاف است.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • سیاست‌های خلاف تولید، بازنگری شود
  • آغاز ترافیک صبحگاهی تهران/ افزایش ترافیک در معابر بزرگراهی
  • آغاز ترافیک‌صبحگاهی تهران/افزایش ترافیک در معابر بزرگراهی
  • چشم عقاب: فخرفروشی لیگ روشن به لالیگا!
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
  • پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی تعرفه شهریه آموزشگاه‌های آزاد هنری یزد
  • افزایش ۶۲ درصدی تولید انرژی در نیروگاه ری
  • تکنیک‌های طلایی برای سلامت مغز
  • در جنگ روانی مُفت و مجانی نبازیم!