Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-29@00:54:56 GMT

پترول ۲ پارک جدید پایین‌دستی می‌سازد

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۷۱۵۷۸

پترول ۲ پارک جدید پایین‌دستی می‌سازد

مدیرعامل پترول از ساخت دو پارک جدید پایین‌دستی به‌عنوان طرح‌های آینده این شرکت خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آیین تکریم رسول اشرف‌زاده، مدیرعامل پیشین و معارفه رشید قانعی، مدیرعامل جدید شرکت گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس (پترول) روز دوشنبه (۱۶ خردادماه) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشید قانعی، مدیرعامل جدید پترول در این آیین ضمن قدردانی از زحمات اشرف‌زاده، مدیرعامل پیشین شرکت اظهار کرد: برنامه کلی پترول برای سهامداران ادامه تکمیل زنجیره ارزش در حوزه میان‌دستی، پایین‌دستی و توسعه پارک‌های پتروشیمی خواهد بود.

وی ادامه داد: در چندماه اخیر مطالعات خوبی در این حوزه انجام شده و امیدواریم بتوانیم این مسیر را در مجموعه پترول ادامه دهیم و مانع خام‌فروشی شویم.

مدیرعامل پترول افزود: به نوعی همین زنجیره پتروشیمی فعلی ما در قیاس با جهان ارزش افزوده پایین‌تری دارد و تکمیل این زنجیره ارزش سبب سودآوری چندبرابری پترول خواهد شد و این سودآوری انتفاعش برای سهامداران خواهد بود.

قانعی یادآور شد: ساخت دو پارک جدید از طرح‌های آتی پترول خواهد بود که یکی از این پارک‌ها در عسلویه است که طراحی اولیه آن انجام شده و در نهایت از ظرفیت و سرمایه‌های مردمی استفاده می‌شود و افزایش سودآوری را به همراه خواهد داشت.

تسویه بزرگ‌ترین بدهی ارزی پترول

رسول اشرف‌زاده، مدیرعامل پیشین این شرکت نیز در این آیین به عمده دستاوردهای مالی پترول در این چهار سال اشاره کرد و گفت: نخستین کار بزرگی که در این مجموعه صورت گرفت تسویه کردن بزرگ‌ترین بدهی ارزی پترول بود.

وی افزود: از دیگر دستاوردهای مجموعه در بازار سرمایه قرار گرفتن پترول در تابلوی اول بورس و ۱۱۰ میلیون یورو فایننس بوده است.

مدیرعامل سابق پترول ادامه داد: در این چند سال، ۶ طرح جدید تعریف کردیم که برای بار نخست در کشور راه‌اندازی می‌شد و همه این طرح‌ها با نگاه تکمیل زنجیره ارزش و در مناطق کمتر توسعه‌یافته بوده و هم‌اکنون چهار طرح از این ۶ طرح در حال اجراست.

اشرف‌زاده گفت: پنج پارک پایین‌دستی در ارومیه، بروجن و لردگان تعریف کردیم که با تکمیل این پروژه‌ها ۲۶۲ واحد صنعتی احداث و ۱۴۹ محصول تولید شده، همچنین در زمینه اشتغال ۱۵,۱۰۰ شغل مستقیم و ۳۱,۰۰۰ شغل غیرمستقیم ایجاد شده است.

وی در پایان اظهار کرد: امیدواریم پترول مسیر خود را برای رشد و توسعه روزافزون صنعت پتروشیمی ادامه دهد و ۶ طرح خود را به‌موقع افتتاح کند و دستاورد خوبی برای کشور به همراه بیاورد.

نقش مهم پترول در تکمیل زنجیره ارزش

حسن نشان‌زاده‌مقدم، معاون برنامه‌ریزی و توسعه کسب‌وکار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس هم در این آیین، این گردش مدیریتی را یک وظیفه خواند و گفت: اینکه مدیریت پترول در ادامه مسیر به جوانی تحصیل‌کرده در بهترین دانشگاه‌های کشور و یکی از صاحب‌نظران پایین‌دست و تکمیل زنجیره ارزش سپرده می‌شود، نشان از آینده روشن این مجموعه است و با توجه به اینکه تمرکز هلدینگ در میان‌دستی، پایین‌دستی و تکمیل زنجیره ارزش است، نقش پترول در مسیر تعریف شده اهمیت بسیاری دارد.

وی همچنین به سوابق مدیریتی اشرف‌زاده اشاره کرد و یادآور شد: جایگاه امروز پترول نتیجه تفکر سیستمی ایشان است و راه‌اندازی پتروشیمی ایلام و لردگان نشان از توانمندی‌های ایشان دارد و به یقین از تجارب ایشان در حوزه اجرا و برنامه‌ریزی استفاده خواهد شد.

مهرداد عظیمی، مدیر برند، مسئولیت اجتماعی و روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس نیز در این آیین با اشاره به تلاش‌های اشرف‌زاده در توسعه پترول گفت: ایشان از سرمایه‌های مدیریتی گروه هستند که نقش مهمی در جایگاه امروز پترول داشتند و تخصص، حرفه‌ای بودن و اخلاق‌مداری ایشان در دوران گذار مدیریتی و انتقال تجارب مشهود است.

وی تصریح کرد: مستندنگاری تجارب مدیریتی گرانقدر مدیرانی چون اشرف‌زاده از وظایف ما در روابط عمومی است و این کار را انجام خواهیم داد و از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ایشان در ادامه مسیر پرشتاب گروه استفاده خواهد شد.

مدیر برند، مسئولیت اجتماعی و روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با اشاره به بیانیه گام‌ دوم انقلاب و تأکیدات مکرر رهبر فرزانه انقلاب بر میدان دادن به جوانان اظهار کرد: قانعی از جوانان نخبه و کارآمد و دارای تجربه، برنامه و انرژی است و از سرمایه‌های این مجموعه خواهد بود و امیدواریم پترول از سرمایه و خدمات ایشان بهره‌مند شده و در بهترین مسیر مدیریت شود.

منبع: شانا

کلیدواژه: پترول صنایع پایین دستی تکمیل زنجیره ارزش صنایع پتروشیمی خلیج فارس تکمیل زنجیره ارزش پایین دستی اشرف زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۱۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، در گزارش ناوال نیوز آمده است: در پی بازدید رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه از دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه در ماه آوریل، برای نخستین بار از طرح این دفتر برای طراحی و ساخت این ناو هواپیمابر رونمایی شد.

بر اساس این گزارش، در طراحی این ناو هواپیمابر سه باند؛ دو باند برای برخاستن و یک باند برای فرود هواپیماها، در نظر گرفته شده است و طول آن ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن هم ۶۰ هزار تن خواهد بود.

این گزارش می‌افزاید: دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه همچنین قصد دارد چهار توربین گازی ال‌ام-۲۵۰۰ را به عنوان پیشرانه اصلی این ناوهواپیمابر بر روی آن نصب کند.

در ادامه این گزارش آمده است: در مرحله اول ساخت این ناو هواپیمابر از فناوری استوبار (STOBAR) استفاده شده و هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های نصب شده روی عرشه این ناو و تنها با استفاده از نیروی موتور خود به پرواز در خواهند آمد اما برنامه بلندمدت این پروژه شامل توسعه و نصب یک سیستم منجنیق روی عرشه این ناو هواپیمابر برای کمک به پرواز هواپیماها خواهد بود.

بر اساس این گزارش، طرح اولیه ساخت ناو هواپیمابر ترکیه، ظرفیت ۵۰ هواپیما را برای آن تعریف کرده است که ۲۰ فروند در عرشه ناو و ۳۰ فروند در آشیانه آن مستقر خواهند شد.

بنا بر این گزارش، از جمله این هواپیماها می‌توان به نسخه دریایی هواپیمای تهاجمی سبک هورجت، جنگنده‌های بدون سرنشین تای آنکا-۳، پهپادهای بیرقدار کیزیلما و پهپادهای بیرقدار تی‌بی-۳ اشاره کرد که با پیشرفت پروژه ممکن است ظرفیت حمل هواپیماها توسط این ناو هواپیمابر افزایش یابد.

بر اساس گزارش ناوال نیوز، این ناو هواپیمابر از یک سامانه موشک‌انداز ۳۲ سلولی و چهار سامانه سی‌آی‌دبلیواس (سامانه‌ای که از ترکیب رادارها، رایانه‌ها و توپ‌های دوار چند لول شلیک سریع برای رهگیری و انهدام موشک‌ها و گلوله‌های وارده تشکیل شده است) به عنوان قابلیت‌های دفاعی خود برخوردار خواهد بود.

دیگر خبرها

  • دستگیری عوامل نزاع در پارک «گوللر باغی»
  • ۷ نفر عوامل نزاع در پارک گوللر باغی ارومیه دستگیر شدند
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در پارک گوللر باغی ارومیه
  • ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • استقبال گسترده زائران و مجاوران رضوی از جشنواره لاله‌های مشهد
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است
  • بررسی شایعه تغییر مدیریت در سرخابی‌ها توسط مالکان جدید