Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@17:24:54 GMT

تلفات دامی در پی تنش آبی در حوضه کرخه گزارش نشده است

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۰۶۷۲۱

تلفات دامی در پی تنش آبی در حوضه کرخه گزارش نشده است

ایسنا/خوزستان مدیرکل دامپزشکی خوزستان با اشاره به تعبیه مه‌پاش و حوضچه‌های آب‌تنی برای دام‌ها و گاومیش‌ها در حوضه آبریز کرخه، گفت: امسال تاکنون تلفات دامی در پی تنش آبی در حوضه کرخه نداشته‌ایم.

دکتر مصطفی کنارکوهی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت کم‌آبی حوضه آبریز کرخه و وضعیت دام‌ها به ویژه گاومیش‌های موجود در منطقه اظهار کرد: نیروهای دامپزشکی به صورت مستمر و به ویژه در ایامی که احتمال کاهش آب ورودی به انشعابات کرخه و تالاب هورالعظیم وجود دارد، در اقصی نقاط استان خوزستان به ویژه در چهار شهرستان حوضه آبریز، رصد و پایش شرایط و اقدامات مورد نیاز را انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اقدامات مهم و موثر جهاد کشاورزی خوزستان در خصوص تعبیه تعداد قابل ملاحظه‌ای مه‌پاش و حوضچه‌های آب‌تنی برای دام‌ها و گاومیش‌ها، امسال تاکنون هیچ تلفات دامی در پی تنش آبی در این حوضه نداشته‌ایم و گزارشی در این خصوص از سوی شهرستان‌های مربوطه و اکیپ‌های مجهز اعزامی از سوی اداره‌کل دامپزشکی خوزستان ارائه نشده است.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: در همه جای دنیا در طول پرورش در دامداری‌های صنعتی و سنتی تلفاتی رخ می‌دهد که گاهی این تلفات بر اثر بیماری‌ها، سوء مدیریت، بلایای طبیعی، سن یا موارد دیگر است که طبیعی است.

کنارکوهی بیان کرد: به منظور غلبه بر شرایط احتمالی سخت تنش آبی پیش رو، دامداران باید به عنوان بهره‌برداران اصلی نسبت به مراقبت از دام‌ها اقدام و همچنین به خدمت‌گذاران دولت به ویژه جهاد کشاورزی و ادارات وابسته به خصوص دامپزشکی کمک کنند.

وی با بیان اینکه در طول سال واکسیناسیون، رصد بیماری دام‌ها و ارائه آموزش به دامداران انجام می‌شود، گفت: دامداران به توصیه‌های بهداشتی همکاران ما توجه جدی کنند و همکاری لازم برای انجام واکسیناسیون دام‌ها داشته باشند. 

مدیرکل دامپزشکی خوزستان افزود: دامدارانی که می خواهند به صورت موقت دام‌های خود را به مناطق دیگر استان مهاجرت دهند باید به دامپزشکی محل مراجعه کنند تا واکسن تردد که واکسن خاصی است دریافت شود و ایمنی لازم به دست بیاید.

وی با تاکید بر پرهیز از تردد بی‌جا و قرار گرفتن دام‌ها در معرض اوج تابش خورشید بیان کرد: باید برای آب فعلی در رودخانه‌ها که در برخی نقاط در حال تحلیل است، برنامه‌ریزی شود و دامداران نیز به منظور جلوگیری از تلفات دام‌ها، در صورت بروز علائم بیماری سریعا برای درمان دام به مراکز درمانی خصوصی مراجعه کنند.

کنارکوهی گفت: در صورت وقوع تلفات باید سریع موضوع اطلاع‌رسانی شود تا با حضور دستگاه‌های مرتبط و دامپزشکی، دفن بهداشتی لاشه انجام و از شیوع بیماری‌های دیگر پرهیز شود.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان افزود: دامداران به تامین علوفه مورد نیاز دام برای افزایش سیستم ایمنی آن توجه خاصی داشته باشند. امیدواریم با تهمیدات اندیشیده شده، این شرایط سخت را پشت سر بگذاریم و از جمعیت دامی استان خوزستان حراست شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان دامپزشكي بحران کم آبی رودخانه کرخه مدیرکل دامپزشکی خوزستان تلفات دام تنش آبی دام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۶۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منبع تغذیه طرح آبرسانی غدیر از دز به کرخه تغییر یافت

به گزارش خبرنگار مهر، محسن سعادت فر ظهر امروز سه‌شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای با اشاره به اقدام‌های انجام شده برای مهار سیلاب و پایدارسازی تأمین آب آشامیدنی در بارش‌های بی‌سابقه اخیر در استان خوزستان گفت: با توجه به حجم بسیار زیاد باران در بالادست سد دز و ورود حجم زیادی آب گل آلود به مخزن سد، به منظور پایدارسازی تأمین آب آشامیدنی طرح غدیر، انتقال منبع تغذیه این طرح از دز به کرخه به سرعت در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: کاهش تدریجی آب از منبع تغذیه دز به منبع تغذیه کرخه با هماهنگی معاونت‌های شبکه‌های آبیاری و مطالعات جامع منابع آب سازمان آب و برق خوزستان صورت گرفت و با این اقدام جلوی کاهش کیفیت آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی خوزستان گرفته شد.

سعادت فر ادامه داد: انتقال روان آب‌های ناشی از بارندگی حوضه دز به رودخانه کرخه به منظور کنترل سیلاب در پایین دست سد دز به عنوان اقدامی فوری عملیاتی و در این مدت بخش قابل توجهی از سیلاب از طریق سه نقطه ارتباطی دز و کرخه در منطقه غرب شبکه آبیاری دز تخلیه و مهار شد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری از شبکه‌های آبیاری شمال خوزستان با اشاره به آماده‌باش کامل شرکت بهره برداری شمال خوزستان در بارندگی‌های اخیر، بیان کرد: بارش‌های سنگین و حجم زیاد روان آب بالا دست شهر آزادی اندیمشک موجب تخریب سیل بند کرخه شد که این سیل بند با اقدام فوری و جهادی ترمیم شده است.

کد خبر 6099683

دیگر خبرها

  • منبع تغذیه طرح آبرسانی غدیر از دز به کرخه تغییر یافت
  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • کشف جسد جوان غرق شده پس از ۶ روز در خوزستان
  • شوش و کرخه خوزستان بدون اکیپ مجهز غریق نجات هستند
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • انتقال آب از سد دز به سد کرخه در بارندگی اخیر