Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید یدالله حسینی از اجرای طرح سنجش سلامت رایگان دانش‌آموزان عشایری استان خبر داد و گفت: تقریبا ۲۴ هزار دانش‌آموز ورودی پایه اول داریم که بحث سنجش سلامت آنان باید تا شروع سال تحصیلی انجام شده باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ سید یدالله حسینی در اولین جلسه ستاد هماهنگی سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان آماده ورود به دبستان که ظهر امروز(دوشنبه) در سالن جلسات اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین برگزار شد؛ اظهار کرد: تقریبا ۲۴ هزار دانش‌آموز ورودی پایه اول داریم که بحث سنجش سلامت آنان باید تا شروع سال تحصیلی انجام شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حدود ۲۳ هزار پیش‌دبستانی هم امسال در سطح استان قزوین داریم که مورد سنجش سلامت قرار خواهند گرفت.   معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین تصریح کرد: هدف از اجرای طرح سنجش سلامت  شناسایی دانش‌آموزان نیازمند به مداخلات به موقع در حوزه سلامت جسمانی و هوشی و پیگیری برای رفع مشکلات آنان است.   وی عنوان کرد: هدف اصلی از اجرای طرح سلامت آن است که یک غربالگری دقیق در بین دانش‌آموزان انجام و خدمات ویژه به افراد شناسایی شده با کمک دستگاه‌های متولی ارائه شود.
امسال ۲۳ هزار پیش‌دبستانی در سطح استان قزوین داریم
  حسینی خاطرنشان کرد: براساس دستورالعمل ارائه شده به ازای هر دانش‌آموز دارای نیاز ویژه باید ۳ نفر آمار دانش‌آموزی کلاس درس را کاهش دهیم و این امر باید به درستی هدایت شود.   وی در پایان از اجرای طرح سنجش سلامت رایگان دانش‌آموزان عشایری استان خبر داد و بیان کرد: سال گذشته ۳۶ ساعت گروه آموزشی برای رسیدگی به وضعیت دانش‌آموزان دارای نیاز ویژه اختصاص دادیم که در هیچ استانی چنین کاری انجام نشده است.   در ادامه این جلسه ناهید یزدی اظهار کرد: تجربه دانشگاه علوم پزشکی در حوزه سنجش یکی از بهترین تجربیات است و خوشبختانه تاکنون با هیچ چالشی در این حوزه مواجه نشدیم.   معاون فنی مرکز بهداشت قزوین با تاکید بر اصلاح فرم‌های سنجش برای جلوگیری از دوباره کاری در بررسی وضعیت نوآموزان دارای اختلال افزود: گزارش ارائه شده در این جلسه نشان از کیفیت بالای سنجش و ارزیابی سلامت دانش‌آموزان دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: طرح سنجش سلامت اجرای طرح دانش آموزان دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۳۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود

ایسنا/قزوین استاندار قزوین گفت: طرح نماد جزو طرح های خوب در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت های مردمی بیشتر استفاده شود

محمدمهدی اعلایی شنبه هشتم اردیبهشت در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد: همه مدیران استان باید در ایام هفته معلم برای قدردانی از زحمات این قشر زحمتکش در مدارس و جمع معلمان حضور پیدا کنند و تقسیم‌بندی لازم در این زمینه هرچه سریعتر صورت گیرد، معاونین استاندار به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هم در روز معلم در یکی از شهرستان‌ها حضور پیدا کرده و از خدمات معلمان سراسر استان تجلیل کنند.

وی بیان کرد: زحمات و خدمات جامعه تعلیم و تربیت استان قزوین بسیار مطلوب ارزیابی می‌شود و اقدامات خوب مدیران و دست اندکاران این حوزه مورد تأیید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم قرار گرفت و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی این حجم از همدلی و همگرایی در حوزه موضوعات فرهنگی را قابل تقدیر بیان کرد.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: «طرح نماد» جزو طرح‌های خوب در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت‌های مردمی بیشتر استفاده شود و در این مسیر حتی می‌توان از ظرفیت دانشجویانی که علاقه‌مندی و توانایی لازم را دارند هم استفاده کرد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار کرد: جریان‌های مردمی باید در حوزه صیانت از دانش‌آموزان به‌کارگیری شود و آموزش و پرورش باید با نگاهی باز از ظرفیت مساجد و مجموعه‌های فرهنگی استفاده کند تا بدین وسیله شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان باشیم.

وی با بیان اینکه باید با همگرایی و هم افزایی مشکلات را کاهش داد، تصریح کرد: انجمن اولیا و مربیان می تواند با شکل جدیدی فعالیت کند و علاوه بر حوزه‌های ماموریتی خود در حوزه‌های تربیتی هم خدمت‌رسانی کند و لازم است در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان انجمن‌های مختلفی تأسیس شود تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند.

اعلایی در پایان گفت: برگزاری اردو در افزایش روحیه و نشاط دانش آموزان بسیار مؤثر است و باید در این زمینه یک کار ویژه در استان صورت گیرد، البته استان همچنان منتظر نگاه مثبت وزارت آموزش و پرورش در موضوع اردوگاه «یانس‌آباد» است که امیدواریم هرچه سریعتر محقق شود و بتوانیم این مجموعه را به یک مجموعه اردویی فاخر در سطح کشور تبدیل کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب
  • اجرای طرح وارگه دانایی در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس