Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۱۷ اقدام مشترک برای افزایش کیفیت و کمیت غذا را اجرایی می کند.

 توانمندی‎‌هایی در حوزه غذا حمایت می شود تا امنیت غذایی در کشور تامین شود. دستاوردی که با استفاده از ظرفیت دانشی شرکت های دانش بنیان و خلاق به دست خواهد آمد.

اقداماتی چون «تولید صنعتی آفت کش گیاهی»، «تولید ترکیبات هیومیکی»، «تبدیل زیستی زباله و پسماندهای آلی به ترکیبات با ارزش (پودر پروتئین، کود بارورکننده و پلیمرهای زیستی با استفاده از حشره (Hermetia illucense )»، «تولید کودهای (زیستی) میکروبی و کودهای امینو اسید»، «طرح تولید صنعتی کودهای زیستی نیتروژنه، فسفره و ریشه زا»، «تولید علوفه دام از ضایعات و علف های هرز باغات پسته استان کرمان»، «غربالگری و امکان تهیه هسته های اولیه عاری از ویروس برخی ارقام تجاری نهال و تولید کود بیولوژیک» اجرایی می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از دیگر تلاش ها در این حوزه می توان به «تولید ماهی صبیتی از طریق روش نوین تکثیر و پرورش مستقیم در استخر خاکی»، «تولید گرانول رنگدانه طبیعی آستاگزانیتن بر پایه ریزجلبک برای مصرف آبزیان»، «تولید میلورم برای تامین منبع پروتنینی جایگزینی سویا در جیره غذایی بلدرچین و ماهی»، «پرورش و تولید لارو مگس خانگی به عنوان منبع پروتئینی در تغذیه طیور و آبزیان» اشاره کرد.

همچنین «تکثیر و پرورش سوسک زرد آرد به عنوان منبع پروتئین در رژیم غذایی، طیور و آبزیان»، «پرورش کرم‎های خوراکی میلورم»، «برنامه اصلاح نژادی گوسفند بومی ایران (لری بختیاری) با تاکید بر استفاده از آلل برولا» و «تولید پروتئین تک یاخته با استفاده از ضایعات خرما و استفاده از آن در تولید محصولات غذایی، مکمل ورزشی و دارویی» از دیگر تلاش ها در این حوزه است.

این کار با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز شده است و قرار است با کمک شرکتهای دانش بنیان به بازار داخلی عرضه شود. محصولاتی راهبردی که نقشی موثر در تامین امنیت غذای مردم و ارتقای سلامت جامعه دارند.

امروز در دنیا تامین امنیت غذایی به یکی از مهم ترین دغدغه ها بدل شده است و بقای کشورها و دولت ها به این مقوله مرتبط است. تامین این نیاز هم تنها با کمک فناوری و نوآوری میسر است. به همین دلیل در ایران هم ضروری است که این کار با کمک شرکت هایی که در مرز دانش تلاش می کنند، انجام شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۱۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ بعدازظهر امروز (چهارشنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میادین نفت و گاز خصوصاً در مناطق مشترک با کشورهای همسایه مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

محمد مخبر در این جلسه با تأکید بر لزوم ارائه مباحثی اساسی و زیرساختی در شورای اقتصاد گفت: مهمترین معیار برای برنامه‌ریزی اقتصادی کشور انتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری است که باید ریل گذاری اقتصادی در این راستا انجام پذیرد.

معاون اول رئیس جمهور ضمن تاکید بر ارائه گزارشی دقیق از وضعیت اجرای شعار سال گذشته در جلسه آتی، ادامه داد: در دولت برنامه‌ای برای تحقق شعار امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تهیه و تصویب شده که باید در جلسات آتی شورای اقتصاد نحوه اجرای آن مورد بررسی قرار گرفته و به صورت دائم پایش شود.

وی با تأکید بر اینکه در زمینه تحقق جهش تولید اقدامات و تصمیمات بسیار خوبی در دولت اتخاذ شده، تصریح کرد: باید برای افزایش مشارکت مردمی در راستای جهش تولید نیز با کمک مجلس شورای اسلامی برنامه‌ها و طرح‌های لازم پیش بینی شود تا مردم بدانند مشارکت مردمی در اقتصاد و تولید چگونه امکان پذیر و عملیاتی است.

وی خاطرنشان کرد دولت سیزدهم در ابتدای سال جاری با همکاری اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، سازمان‌های مردم نهاد و جریان‌های فعال اقتصادی در حال تسریع و آماده سازی بسترهای لازم برای حضور مردم در اقتصاد و بهره گیری از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

مخبر در این جلسه که رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای جهاد کشاورزی، نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رؤسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان مربوطه حضور داشتند، بر ضرورت اجرای هر چه سریع‌تر طرح‌های توسعه‌ای میادین مشترک نفت و گاز تاکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و همچنین طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره برداری میادین نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره برداری میدان مشترک نفتی آذر» مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد پس از برگزاری جلسات مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه در خصوص جزئیات طرح‌های مذکور، تصمیمات جلسه ابلاغ شود.

گفتنی است درخصوص طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی با افزایش مبلغ اعتباری به میزان ۳/۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و ۴۲ میلیون متر مکعب گاز روزانه به ظرفیت کشور اضافه می‌شود.

کد خبر 6094537 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • این ویتامین چربی کبد را دفع می‌کند | روش‌های کاربردی برای تقویت سلامت کبد
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد
  • مدیرکل اقتصادی استانداری، از سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چین در بخش کشاورزی مازندران خبر داد
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • چینی ها ۱۰ هزار میلیارد ریال در مازندران سرمایه گذاری می کنند
  • نمونه‌های دریایی ایران در مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران ذخیره می‌شود