Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک از پذیرش بدون آزمون دانشجو در نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۱ خبر داد.

وجیه اله پارسا در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک جزو اولین مراکز علمی کاردی کشور است که در سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر با فضایی بالغ بر ۵۵ هزار متر مربع و ساختمان آموزشی با ۵۰۰۰ متر مربع دارای امکانات و تجهیزات کارگاهی و آموزشی قابل توجهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این مرکز طی مدت فعالیت خود کسب عناوینی همچون مرکز نمونه کشوری، دانشجویان نمونه کشوری، کسب رتبه های برتر کشوری در انجمن های علمی دانشجویی، کسب رتبه برتر کشوری در جشنواره ملی حرکت، مرکز نمونه در بین مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در دوران فعالیت، پرورش کارآفرینان برتر، دفتر کارآفرینی برتر را در کارنامه دارد.

وی اظهار کرد: مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک در نیمسال اول سال ۱۴۰۱ در مقاطع کاردانی و کارشناسی در تعدادی از رشته ها به صورت بدون آزمون دانشجو می پذیرد.

به گفته وی، امور بانکی، امور فرهنگی، تربیت مربی پیش دبستانی، روابط عمومی، مدیریت امور اداری، مدیریت کسب و کار، طراحی گرافیک، امور بیمه، حقوق ثبتی، دستیاری مشاغل حقوقی، گردشگری، کسب و کارهای دیجیتالی، شهرسازی، فناوری اطلاعات(اینترنت و شبکه های گسترده)، نرم افزار( برنامه سازی کامپیوتری) و تولید محتوای دیجیتالی، مجموعه رشته های مقطع کاردانی است که علاقمندان می توانند به صورت بدون آزمون در آنها پذیرش شوند.

وی افزود: رشته های مقطع کارشناسی نیز مدیریت امور فرهنگی(برنامه ریزی فعالیتهای قرآنی و مذهبی)، مدیریت امور فرهنگی(برنامه ریزی فرهنگی)، تربیت مربی پیش دبستانی، روابط عمومی، طراحی گرافیک، رسانه های چاپی، مدیریت کسب و کار، حقوق ثبت اسناد و املاک، حسابداری بانکی، مهندسی فناوری تولید و مدیریت محتوای دیجیتالی، مهندسی فناوری معماری(طراحی و نوسازی بافت های فرسوده)، مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی فناوری مدیریت و پشتیبانی فناوری اطلاعات، مهندسی فناوری طراحی وب، مدیریت بیمه(بیمه اموال) و مدیریت بیمه (بیمه اشخاص) است.

وی خاطرنشان کرد: برخی شرایط و تسهیلات در این روش پذیرش دانشجو، عدم نیاز به مدرک پیش دانشگاهی و پذیرش با هر نوع مدرک دیپلم یا فوق دیپلم، استفاده از وام دانشجویی، امکان تقسیط شهریه تحصیلی، ارائه مدرک معتبر از وزارت علوم، دریافت کمترین شهریه در بین دانشگاهها، تحصیل رایگان برای خانواده های شاهد و ایثارگر و بهره مندی از معافیت تحصیلی برادران ) است.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن ۳۴۱۷۲۰۰۴  تماس بگیرند.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان مرکزی دانشجو دانشگاهی اراک مهندسی فناوری علمی کاربردی بدون آزمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۷۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستادهای معاونت علمی به‌ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و افزود: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع‌رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت را خواستار شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان، گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه آنها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی، گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماندها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته وی، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • پذیرش کمتر از ۳۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های لرستان