Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل،آموزش‌های مهارت‌آموزی تأثیر مهمی در اشتغال‌زایی دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل، یاسر عبداللهی عابد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل در نشست شورای مهارت استان بیان کرد: آموزش‌های مهارت‌آموزی تأثیر مهمی در اشتغال‌زایی دارد و در این زمینه طرح آموزش در محیط واقعی کار دارای اهمیت خاصی است چراکه با این طرح آموزش‌های همزمان تئوری و عملی محقق شده و حتی ممکن است فرد آموزش‌دیده در همان بنگاه اقتصادی مشغول به‌کار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۲۸۹ نفر در سال گذشته از آموزش‌های مهارتی در محیط کار و بنگاه‌های اقتصادی استان اردبیل بهره‌مند شده و در ۳ ماهه اول سال‌جاری نیز تعداد ۸۹ نفر در محیط‌های حرفه‌ای با مهارت‌های کار آشنا شده‌اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل ادامه داد: بر اساس طرح آموزش در محیط واقعی کار، فرد مورد نظر یک ماه تا ۱۸ می‌تواند در بنگاه اقتصادی تحت نظر کارفرما و استادکار علمی که از سوی فنی‌وحرفه‌ای اعزام می‌شود، آموزش‌های عملی و تئوری را دریافت کند.

عبداللهی عابد بیان کرد: تلاش و همکاری اداره‌کل فنی‌وحرفه‌ای، سازمان صمت، اتاق بازرگانی و بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای تولیدی استان اردبیل، برای ۲ برابر کردن تعداد افراد معرفی‌شده به واحدهای کار جهت مهارت‌آموزی، ضروری است.

صدور مجوز فعالیت آموزشگاه‌های آزاد تسهیل می‌شود

محمدرضا شاه‌پسند، معاون آموزش سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور نیز در این نشست گفت: با توجه به شمار بالای افراد واجد شرایط و متقاضی دریافت آموزش‌های مهارتی، با اجرای طرح آموزش عملی در محیط واقعی کار، این اقدام عملیاتی شده و اشتغال‌زایی نیز با درصد بالایی محقق می‌گردد و مهارت‌آموزان از آموزش رایگان در محیط کار بهره‌مند شده و علاوه بر مهارت، اصول بنگاه‌داری و تعامل با مشتریان را نیز فرا می‌گیرند.

وی از تسهیل صدور مجوز فعالیت آموزشگاه‌های آزاد برای ارائه آموزش‌های عملی به مهارت‌آموزان خبر داد و افزود: در این راستا رشته‌های شغلی بر اساس سند آمایش سرزمین مشخص و مجوزهای لازم صادر می‌شود.

معاون آموزش سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور بیان کرد: رهگیری اشتغال ایجادشده در جریان اجرای طرح مهارت‌آموزی در محیط واقعی کار، رویکرد اصلی سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای بوده و اشتغال در این طرح نسبت به طرح مهارت‌آموزی در محل آموزشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای از درصد بالایی برخوردار است.

لازم به ذکر است؛ در پایان این نشست، مجوز آموزش در محیط کار به تعدادی از صاحبان بنگاه‌های اقتصادی استان اردبیل ارائه شد.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اردبیل محیط واقعی کار آموزش های مهارت اقتصادی استان فنی وحرفه ای اشتغال زایی مهارت آموزی طرح آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۷۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند

ایسنا/کردستان مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش از بازگشت ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش طی سال گذشته خبر داد.

 نادر کریمی بیرانوند، امروز شنبه(۸ اردیبهشت) در نشست خبری در سنندج با اشاره به اجرای طرح شهید محمودوند در راستای بازگشت دانش آموزان به چرخه تحصیل، اظهار کرد: یکی از بحث های جدی در حوزه متوسطه نظری، پوشش تحصیلی است که با توجه به ردیف سنی در این دوره، تعدادی جذب بازار کار شده و ترک تحصیل می کنند.

وی، با اشاره به اینکه بازگشت حتی یک دانش آموز به چرخه آموزش، کار بسیار مشکلی است،‌ بیان کرد: سال گذشته در قالب این طرح و بر اساس کد ملی، دانش آموزانی که در سامانه سیدا ثبت نام نکرده بودند شناسایی و بر مبنای آن به استان‌ها اعلام شد تا علت ترک تحصیل آنان بررسی و برای بازگشت به آموزش تلاش شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش یکی از راهکارهای مهم در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، را مهارت‌آموزی دانش‌آموزان ذکر کرد و ادامه داد: براساس این امر، هر دانش‌آموز تا پایان تحصیل خود باید یک مهارت منتج به یک شغل را فرا گیرد.

کریمی با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان باید وارد بازار کار شوند، گفت: با وجود مخالفت‌های فراوان، مهارت آموزی دانش‌آموزان در هیات دولت تصویب شد و براساس قانون باید ردیف اعتباری نیز برای آن در نظر گرفته شود.

به گفته وی، یکی از مشکلات موجود در حوزه مهارت، ساعات درسی است که در آموزش و پرورش وجود دارد که این مساله یک مانع است براین اساس قرار شد تغییر ساختار آموزشی در متوسطه انجام شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: با این تغییر ساختار جایی برای مهارت‌آموزی در برنامه ساعتی دانش‌آموزان مشخص می شود و براساس آن دانش آموزان دوره متوسطه در طول سه سال باید ۳۰۰ ساعت(هر سال ۱۰ ساعت) مهارت بیاموزند، البته مهارتی که به یک شغل در پایان تحصیل تبدیل شود.

مدارس شبانه روزی ظرفیت مهمی برای مهارت آموزی دانش آموزان است

کریمی بیرانوند، مدارس شبانه روزی را یکی از فرصت‌ها و ظرفیت‌های مهم برای مهارت آموزی به ذکر کرد و افزود که در این مدارس فضا و زمان کافی برای این مهم وجود داد، براین اساس دوره توانمندسازی مدیران این مدارس برگزار می شود و هم اکنون استان کردستان میزبان این دوره در غرب کشور است.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در ادامه به موضوع کمبود نیروی انسانی به عنوان یکی از مشکلات آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جاری تلاش شده است که این کمبودها از راههای مختلف جبران شود.

کریمی بیرانوند با بیان اینکه این کمبود نیرو فقط مختص استان خاصی نیست و تمام استان‌های کشور را در بر می گیرد، اضافه کرد: سال گذشته استان کردستان در حوزه متوسطه ۹ هزار ساعت بصورت غیرموظف از بازنشستگان، نیروهای شاغل و دانشجو معلمان ترم هفت به بالا برای جبران این کمبود بهره برد و در سایر استان‌ها نیز از این روش استفاده شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد