Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای عالی جهاد سازندگی با بیان اینکه زیرساخت‌ها در روستاها فراهم شده ولی باز هم مهاجرت به شهر وجود دارد، گفت: اقتصاد روستا می‌تواند اقتصاد کشور را اداره و مشکل امنیت غذایی را حل کند.

به گزارش ایران اکونومیست، سید امیرحسین مدنی، رئیس شورای عالی جهاد سازندگی در یک برنامه تلویزیونی با موضوع "از جهاد سازندگی تا شورای عالی سازندگی" گفت: برای احیای جهاد سازندگی، با وزرای جهاد سازندگی قبلی و با بیش از ۷۰۰ نفر از اعضای کانون‌های جهادی و سازندگی هم اندیشی و پس از جمع‌بندی، به رئیس جمهور ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دولت به دنبال ساختارسازی مجدد برای احیای جهاد سازندگی نیست، کاری که ممکن است با اصل حکمرانی مردمی در تعارض باشد. مأموریت شورای عالی جهاد سازندگی این است که سیاست‌گذاری کلان و برنامه‌ریزی مدون برای کارهای جهادی صورت بگیرد.

مدنی خاطرنشان کرد: شهادت حاج قاسم سلیمانی، گفتمانی جهادی را در کشور ایجاد کرد به طوری که بعد از شهادت ایشان، انبوهی از گروه‌های جهادی شکل گرفتند و به نوعی این فرهنگ، در سطح ملی عمومی شد.

وی با اشاره به مسئله مهاجرت از روستاها به شهر تاکید کرد: زیرساخت‌ها در روستاها فراهم شده ولی باز هم مهاجرت به شهر وجود دارد، دلیل آن، عدم توسعه معیشت و فعالیت‌های اقتصادی است بنابراین در اقدامات جهادی باید به این مسئله هم توجه داشت. اقتصاد روستا می‌تواند اقتصاد کشور را اداره و مشکل امنیت غذایی را حل کند.

رئیس شورای عالی جهاد سازندگی در ادامه افزود: امروز افراد متخصص و جوانان دانشگاهی نخبه در گروه‌های جهادی حضور دارند که می‌توانند مشکلات تخصصی را حل کنند ولی میدان لازم به آنها داده نشده است. سوال این است که در سازمان‌های دولتی چقدر به روی گروه‌های مردمی و جهادی باز است؟

وی در پایان گفت: دولت به دنبال مردمی کردن کار است، اینکه دستگاه‌ها هم بخشی از کارهایشان را در چارچوب فعالیت‌های مردمی، پیش ببرند چون الان قوانینی داریم که عامل محرومیت هستند، اگر فضا باز شود، گروه‌های جهادی هم راحت‌تر کار می‌کنند. دولت به دنبال تشکیل گروه جدید نیست، بلکه نقشه راه را مشخص کرده و فضا را برای واگذاری مأموریت دستگاه‌ها فراهم خواهد کرد.

جلیل بشارتی پیشکسوت جهاد سازندگی به عنوان یکی از دیگر از مهمانان برنامه گفت: گفتمانی که برای احیای جهاد سازندگی در دولت سیزدهم به وجود آمده، مورد استقبال جهادگران قدیمی و کنونی است. ویژگی شورای عالی جهاد سازندگی این است که اینک، گروه‌های جهادی به صنف یا قشر خاصی تعلق نداشته باشند و کارها کاملاً مردمی باشند.

وی افزود: ویژگی حاج قاسم این بود که غرور نداشت، اگر بخواهیم کار جهادی انجام دهیم باید این خصوصیت را در خود تقویت کنیم، مثل بچه‌های جهادی ابتدای انقلاب که نه روابط عمومی داشتند و نه حاضر بودند جلوی دوربین بیایند.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: جهاد سازندگی ، احیای جهاد سازندگی ، امیرحسین مدنی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جهاد سازندگی احیای جهاد سازندگی امیرحسین مدنی شورای عالی جهاد سازندگی احیای جهاد سازندگی گروه های جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۸۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردستان ضمن اشاره به هفته بسیج سازندگی گفت: ۹میلیارد خدمات بسیج سازندگی در اردستان به گروه‌های هدف انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان،  سرهنگ روح‌الله صنعتکار صبح امروز، دوشنبه، در نشست خبری به‌مناسبت هفته بسیج سازندگی، اظهار داشت: جهاد سازندگی در سال 58 به‌فرمان حضرت امام خمینی(ره) تأسیس شد و در دوران دفاع مقدس خدمات شایانی را انجام دادند تا جایی که به نام سنگرسازان بی‌سنگر لقب گرفتند و سپس اقدام دو سازمان جهاد و کشاورزی موجب شد به‌تدبیر رهبر انقلاب اسلامی تحت عنوان بسیج محرومیت‌زدایی و سازندگی به‌عنوان یک معاونت فعالیت کند.

وی افزود: بسیچ سازندگی تاکنون توانسته است کنار قرارگاه مهندسی خاتم‌الانبیاء(ص) در حوزه سازندگی و محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومت در کشور خدمات خوبی را انجام دهد و مورد استقبال طبقات محروم و بخش‌های مختلف قرار بگیرد که می‌توان به حوزه‌های احیای قنوات، تهیه جهیزیه، آسفالت و تعمیرات منازل محرومان اشاره کرد و بسیج سازندگی جزء قرارگاه‌های 11 گانه تعریف شده در سند اعتلای بسیج است.

فرمانده سپاه اردستان با اشاره به فعالیت‌های بسیج سازندگی اردستان در یکسال گذشته گفت: بسیج سازندگی شهرستان اردستان در پایان سال گذشته رتبه اول استان اصفهان را کسب کرده است و عموما در دو سه سال گذشته در رتبه‌های اول تا سوم بوده است و در حوزه پروژه‌های آبرسانی و اصلاح شبکه داخلی پنج پروژه را با مبلغ 270 میلیون تومان، پروژه آسفالت در 11 مورد که 540 تن قیر دریافت و جهت آسفالت به صورت مشارکتی انجام شده است.

وی ابراز داشت: بسیج سازندگی اردستان در حوزه بازسازی و احیای مرمت 20 قنات شهرستان مبلغ 520 میلیون تومان هزینه کرده و همچنین در احداث نیروگاه‌های خورشیدی مقیاس کوچک با تسهیلات بالای 100 میلیون تومان تعداد 35 نیروگاه برای محرومان احداث شده و ساماندهی و سازماندهی گروه‌های جهادی را هم به تعداد 40 گروه سازمان دادیم که فعال هستند و در سیل‌های اخیر کمک کردند و در کمک به خانواده‌های نیازمند و بسته های معیشتی و جهیزیه و لوازم‌التحریر فعالیت دارند و بسیج سازندگی در ایجاد اشتغال‌های خرد و کوچک خانگی در زمینه فعالیت‌های کارگاه‌های خیاطی، گلخانه و صنایع تبدیلی 20 مورد اشتغال به صورت مستقیم ایجاد کرده است.

صنعتکار بیان کرد: تعداد ایجاد و توسعه صندوق‌های قرض‌الحسنه به تعداد 43 صندوق در سطح شهرستان اردستان به صورت محلی داشته‌ایم و در بازسازی، مرمت و احداث سرویس‌های بهداشتی و حمام منازل محروم هم شش مورد اقدام شده است و در طرح یک میلیارد غرس اصله درخت که رهبر انقلاب اسلامی اعلام کردند، بیش از سه هزار و 500 اصله درخت توسط گروه‌های جهادی غرس شده است.

بسیج سازندگی با کم‌ترین هزینه کارهای بزرگ انجام می‌دهد

فرمانده سپاه اردستان تصریح کرد: سپاه در چهار مرحله مبارزه با بیماری سالک با مشارکت شبکه بهداشت کمک و همراهی کرده است و ایجاد تعداد پنج نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و پخت و پز غذای گرم توسط گروه‌های جهادی شهرستان اردستان هم بیش از پنج هزار پرس بین نیازمندان توزیع شده است و سه مرکز مکانی قرارگاه جهادی هم تاسیس شده است که به صورت رسمی فعالیت خواهند کرد.

انتهای پیام/802/

دیگر خبرها

  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • ۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند
  • ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان
  • اجرای ۲۵ برنامه طی هفته بسیج در شهرستان تربت جام
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • گروه‌های جهادی ۱۸۰ برنامه در شاهرود اجرا می‌کنند
  • آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی با همت بسیج سازندگی
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • فعالیت ۵ هزار گروه جهادی در آذربایجان‌شرقی