Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@15:06:45 GMT

لزوم توجه به پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در شهر

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۹۳۰۱۶

لزوم توجه به پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در شهر

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: زمانی می‌توان مدعی بود که در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی موفق بوده‌ایم که در پیشگیری از آسیب‌ها موفق عمل کرده باشیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، نرگس معدنی‌پور، امروز -سه‌شنبه، سی‌ویکم خردادماه- در هفتاد و دومین جلسه این شورا طی تذکری، اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم در حوزه آسیب‌های اجتماعی موفق عمل کنیم نیاز است تا هم‌افزایی مؤثری بین تمام دستگاه‌های متولی شکل گیرد، چرا که حوزه آسیب یک چرخه است و در این چرخه هر یک از دستگاه‌ها دارای تکالیفی مشخص هستند که اگر دستگاهی به وظایف خود عمل نکند، نمی‌توان توقع داشت که در حوزه آسیب‌ها موفق عمل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تشکیل قرارگاه اجتماعی از سوی شهرداری تهران اقدام مناسبی بود که در اضلاع آن نقش مشارکت مردمی به درستی دیده شده است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: مردمی‌سازی و هدف‌گذاری در قرارگاه اجتماعی از نقاط مثبت به حساب می‌آید که در آن اولویت با پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب‌ها است.

وی‌با بیان اینکه ریل‌گذاری مناسبی در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از سوی مدیریت شهری انجام شده است، افزود: در این مدت تمام تلاش کمیسیون و کمیته اجتماعی و سایر کمیته‌ها این بود که شهرداری به عنوان بخش اجرا به درستی در مسیر قرار بگیرد.

معدنی‌پور تصریح کرد: برای پیشگیری از آسیب اجتماعی باید هدف‌گذاری اصلی در قرارگاه اجتماعی باشد، تصریح کرد: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی زمینه‌ساز کنترل و در نهایت کاهش آسیب است که همین موضوع در هدف‌گذاری قرارگاه اجتماعی مد نظر قرار گرفته است، اما باید توجه داشت که قرارگاه اجتماعی، قرارگاه کنترل و کاهش آسیب اجتماعی نیست، بلکه هدف‌گذاری پیشگیری از آسیب است که در گزارش ارائه شده این مهم القا نمی‌شد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه زمانی می‌توان مدعی بود که در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی موفق بوده‌ایم که در پیشگیری از آسیب‌ها موفق عمل کرده باشیم، گفت: مباحثی همچون خانواده، جوانان، نوجوانان و زنان موضوعات مهمی هستند که باید مد نظر قرار گرفته و برنامه لازم برای جلوگیری از آسیب این اقشار در دست باشد، باید هدف‌گذاری‌ها برای پیشگیری و در راستای فرهنگ‌سازی و تحکیم بنیان خانواده باشد.

وی ادامه داد: گزارشی که داده شد تنها بخشی از وظایف قرارگاه اجتماعی بود، در حالی که در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی تاکید بر روی هدف‌گذاری اس. از سوی دیگر در ارائه گزارش باید برش‌های سالانه نیز در نظر گرفته شود.

کد خبر 583374

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شوراي شهر شوراي شهر تهران عضو شوراي شهر تهران جلسه علنی شورای شهر تهران آسيب اجتماعي پیشگیری مدیریت شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پیشگیری از آسیب ها کنترل و کاهش آسیب آسیب های اجتماعی قرارگاه اجتماعی هدف گذاری موفق عمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۳۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان از کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان در یک سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علیرضا باوی با اشاره به روز ایمنی و حمل و نقل، اظهار داشت: در سال‌های اخیر اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام شده است، اما هنوز ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز وجود دارد.

 وی با بیان اینکه در استان خوزستان 19 نقطه حادثه‌خیز توسط پلیس راهور کشور و وزارت راه و شهرسازی احصا و به استان خوزستان نیز ابلاغ شد، افزود: در سال 1402 تعداد 9 نقطه که در تعهد اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان بود، رفع شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان گفت: منطقه غره در محور رامهرمز - بهبهان، شهرک دانش در محور اندیمشک - شوش، شهرک مدنی در محور ماهشهر - هندیجان، تقاطع ظلم‌آباد در محور گتوند - لالی، کیلومتر 20 محور خرمشهر - اهواز، قلعه چنعان محور کمربندی - صنایع فولاد، تدین در محور ملاثانی- اهواز، کارخانه قند محور شوش- دزفول و خارستان در محور بهبهان - رامهرمز، نقاطی است که رفع نقص آن‌ها انجام و ایمن‌سازی شده است. در معاونت اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان، جلسات متعددی برگزار و مصوبات از دستگاه‌های مسئول با توجه به تکالیف و امور محوله، پیگیری می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم ارتقای فرهنگ رانندگی صحیح بین مردم و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات این معاونت در سال گذشته تهیه محتوای پیشگیرانه و انتشار از طریق رسانه‌های جمعی و ارسال پیامک به رانندگان پر خطر بوده است.

باوی افزود: مواردی همچون نصب و به روزرسانی سامانه‌های کنترل سرعت و ثبت تخلفات جاده‌ای (درون و برون شهری)، رصد آخرین وضعیت دوربین‌های هوشمند در استان خوزستان و نصب سامانه‌های نظارتی جهت اعمال نظارت بر نقاط حادثه خیز، می‌تواند در کاهش تلفات جانی و خسارت های مالی موثر باشد و باید در سال جاری نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • لزوم تبیین دستاورد‌های انقلاب و اجرای طرح یاری گران در روستا‌ها
  • فعالیت اقتصادی ۲۴۰ هزار بیمه شده کارگری در سیستان وبلوچستان
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی