Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان گفت: اعتبارات اختصاصی و بودجه کل استان در سال‌جاری ۲۶۰۰ میلیارد تومان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، ارسلان ازهاری صبح امروز در سومین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کردستان که در سالن جلسات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهدای هفتم تیر، تبریک هفته قوه قضائیه و ضمن خیرمقدم به همه مهمانان اظهار داشت: سمینار آموزشی تبیین قوانین و مقررات و الزامات نظام برنامه‌ریزی بودجه در اواخر خردادماه در مرکز استان برگزار و بازتاب خوبی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جلسه شورای برنامه‌ریزی امروز با دستور کار توزیع اعتبارات تملک دارایی و سرمایه‌ای شهرستان‌ها برگزار می‌شود، گفت: با توجه به لایحه بودجه سال 1401 و گذشت سه ماهه نخست سال‌جاری، توزیع اعتبارات عمرانی استان در این نشست بررسی خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان از سفر پیش‌روی رئیس‌جمهور به استان خبر داد و تصریح کرد: این شورا موظف است حداکثر ظرف مدت 15 روز پس از ابلاغ بودجه مصوب استان شامل درآمدها، تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و اعتبارات هزینه‌ای بر اساس پیشنهاد رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به تفکیک شهرستان‌ها و اعتبارات جاری مصوب هر دستگاه به تفکیک برنامه و فصول هزینه توزیع شود.

وی اعتبارات اختصاصی و بودجه کل استان را 2600 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: کردستان رتبه شانزدهم کشور را داشته و انی اعتبارات در بخش تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، جاری و خاص هزینه خواهد شد. 

ازهاری با اشاره به اینکه 50 اعتبارات استانی و 50 درصد ملی خواهد بود، بیان کرد: رقم اعتبارات تملک حدود دارایی 19 هزار میلیارد تومان است.

وی از اختصاص 10 درصد اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌های استانی برای طرح و پروژه‌های دانش بنیان مولد کردستان در سال‌جاری خبر داد و عنوان کرد: این اقدام‌ منجر به رشد اقتصادی در سطح استان و شهرستان‌ها خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان با اشاره به الزام اختصاص 5 تا 8 درصد اعتبارات به طرح‌های هادی، یک درصد بسیج و 5 درصد نیروی انتظامی و 5 درصد صندوق حمایت کشاورزی خاطرنشان کرد: امسال حدود 64 میلیارد تومان برای طرح‌ هادی در کردستان هزینه خواهد شد.

وی با ذکر اینکه برای ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی و بهسازی محیط ساکنان واقع در خارج از محدوده روستاها و خارج از محدوده حریم و شهرها و تامین زیرساخت‌ها و فراهم کردن خدمات عمومی؛ شورای برنامه‌ریزی موظف به اختصاص معادل سهم‌ جمعیت استان است، عنوان کرد: متاسفانه اعتباراتی که به حساب شهرداری‌ها واریز می‌شود، در بحث هزینه‌کرد هیچ‌گونه همکاری با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان ندارند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان با اشاره به اینکه امسال سقف اعتبار تبصره 18 در قانون بودجه 810 میلیارد تومان است، ابراز داشت: دستگاه‌هایی اجرایی اجازه تصویب و کلنگ‌زنی پروژه‌های جدید در استان را نداشته،‌ مگر به شرط تامین اعتبار، چراکه در غیر این صورت با قانون مغایرت دارد.

وی افزود: ابتدا باید اعتبار پروژه‌های نیمه‌تمام استان کردستان تامین و به اتمام برسد، سپس مسئولان سراغ پروژه‌های جدید بروند.

ازهاری با بیان اینکه در برنامه‌ریزی‌ها تعهدات استانی و ملی داریم، یادآور شد: در توزیع اعتبارات اولویت با پروژه‌های نیمه‌تمام کردستان بوده و اجرای پروژه جدید نیز مستلزم توجیه اقتصادی و اعتبار اختصاصی است.

مصوبات سفر رئیس‌ جمهور به استان کردستان باعث توسعه فضاهای آموزشی می‌شود اعتبارات ویژه‌ای برای جبران محرومیت‌های کردستان اختصاص یافت/سرانه فضاهای آموزشی باید ارتقا یابد استاندار کردستان: نباید هیچ اعتباری از استان به مرکز برگشت داده شود

وی گفت: هر گونه پرداخت از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای برای حقوق  و مزایای کارکنان دستگاه‌های اجرایی با رعایت قوانین و در غیر این صورت و هرگونه به‌کارگیری نیرو از این محل غیرقانونی و ممنوع است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: درصد تخصیص اعتبار از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌های استانی برای هر طرح، معادل تحقق سایر منابع دستگاه‌های اجرایی مربوطه است.

انتهای پیام/481/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان تملک دارایی های سرمایه اعتبارات تملک دارایی میلیارد تومان سرمایه ای خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۵۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر محمدی ظهر شنبه در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال‌جاری اظهار کرد: آخرین تخصیص اعتبارات در ۲۹ اسفند سال گذشته انجام شد و به همه مدیران استان میزان تخصیص اعلام شده، بنابراین باید در خصوص هزینه کرد آن تسریع شود.

وی بر لزوم تشکیل کارگروه فنی در صورت هزینه کرد اعتبارات تاکید کرد و گفت: تا ۲۰ اردیبهشت همه دستگاه‌های اجرایی استان میزان اعتبارات ملی خود را به ما اعلام کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: فرمانداران برنامه‌ریزی لازم را با اولویت پروژه‌های نیمه تمام و طرح‌های بسترساز تولید و اشتغال انجام دهند.

۷۰ درصد مصوبات شورای توسعه و برنامه ریزی در سال گذشته انجام شد

محمدی تصریح کرد: آسیب شناسی از مصوبات شورای برنامه ریزی استان صورت گرفته است و سال گذشته ۱۲ جلسه این شورا با ۱۰۰ مصوبه تشکیل شد که ۷۰ درصد این مصوبات انجام شده و مابقی در حال اجرا هستند.

وی مشارکت عمومی، خصوصی برای اتمام پروژه‌های عمرانی را یکی از موارد قانونی خواند و گفت: اطلاعات مربوط بیش از هزار و ۵۰۰ پروژه در سامانه مربوطه ثبت شد و از این تعداد ۱۸ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی انتخاب شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اشاره به اینکه برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام باید از ظرفیت واگذاری آنها به بخش خصوصی اقدام شود، افزود: همه استان‌ها در راستای تحقق شعار سال موظف اند برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت و مشارکت مردم و کاهش نرخ تورم و بیکاری ارائه دهند.

محمدی خاطرنشان کرد: دستگاه نظارتی برنامه تدوین شده را رصد می‌کند و گام نخست در تدوین این برنامه عملیاتی شامل تعیین مسائل مهم و اولویت‌های استان، گام دوم تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، گام سوم تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، گام چهارم تدوین برنامه عملیاتی براساس محتوای مدل مفهومی و گام پنجم طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی خواهد بود.

تخصیص ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ به اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی

وی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ باید برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص یابد، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید این سهم ۲۰ درصدی را در نظر بگیرند.

وی اضافه کرد: ایجاد اشتغال و تولید تکلیفی برعهده همه ما است و باید پروژه‌های قابل اتمام و طرح‌های بسترساز مسائل اقتصادی در اولویت قرار گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: هزار میلیارد تومان باید امسال به حساب صندوق پیشرفت و عدالت واریز شود و در برنامه رشد اقتصادی استان در سال جاری تاکید بر جلب مشارکت مردم و فعالان اقتصادی، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و احیای واحدهای راکد است.

محمدی تاکید کرد: باید برنامه رشد اقتصادی استان با رعایت سند آمایش تهیه و اجرا شود که در این مهم تاکید بر فناوری است و تحقق ۲۰ درصدی رشد باید از فعالیت مراکز و واحدهای رشد و فناوری صورت پذیرد.

کد خبر 6090040

دیگر خبرها

  • تامین زمین از مولفه‌های مهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶