Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی؛ لیدا رفعتی با اشاره به بازرسی از واحدهای مختلف در استان اظهار کرد: از نهم تا ۲۳ تا ۳۰ خردادماه ۳ هزار و ۹۹۷ مورد از مراکز خدماتی، صنایع، اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید شد.

وی از پلمب ۵۰ مرکز متخلف طی این مدت خبر داد و با بیان اینکه ۱۳ نانوایی و ۷ رستوران و ۲۹ مرکز دیگر تعطیل شد گفت: ۸۷۱ مورد اخطار و معرفی به مراجع قضایی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا با بیان اینکه در بازدید از واحدها ۶۸ درصد به بهداشت فردی و حفاظت محیط توجه داشتند که ۲ هزار و ۷۰۸ واحد را شامل می‌شود افزود: ۵۸ درصد نیز نسبت به استفاده از ماسک حساس بودند که ۲ هزار و ۳۱۶ واحد را شامل می‌شود.

وی با اشاره به رعایت ۴۸ درصدی پروتکل‌های فاصله‌گذاری اجتماعی که یک هزار و ۹۳۲ مورد را در برمی‌گرفت عنوان کرد: ۸۶ درصد به تهویه محیط توجه می‌شد که شامل ۳ هزار و ۶۶۹ مورد بود.

رفعتی در پایان نیز به ۹۲ درصد رعایت پروتکل واکسیناسیون خدمات‌دهندگان که ۳ هزار و ۶۶۹  مورد را شامل می‌شود، اشاره کرد.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: تخلف نانوایی رعایت بهداشت پروتکل های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۱۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مریم محمدی کاهش آلایندگی، بازگشت آب به چرخه تولید و جلوگیری از آلودگی محیط زیست را از جمله مزیت‌های ایجاد تصفیه‌خانه در واحد‌ها عنوان کرد و افزود: هزینه کردن برای ایجاد تصفیه‌خانه، نوعی سرمایه‌گذاری است که صاحبان صنایع و تمامی واحد‌های صنعتی باید برای موضوعات زیست محیطی هزینه کنند.

او تصریح کرد: واحد‌هایی که پساب و فاضلاب آنها در محیط زیست رها می‌شود و آلایندگی دارند؛ هر چه سریعتر نسبت به ایجاد تصفیه‌خانه و قرار گرفتن واحد در لیست واحد‌های غیرآلاینده اقدام کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه استفاده مجدد از پساب و آب‌های خاکستری برای ما قابل توجه و در اولویت است، گفت: امروز که با تنگنا‌ها و کمبود‌های منابع آبی مواجه هستیم، بخش عمده‌ای از فاضلاب واحد‌های صنعتی باید تصفیه و به چرخه تولید بازگردد.

مریم محمدی افزود: صاحبان صنایع باید برای تحقق شعار امسال و مدیریت بسته‌بندی‌های پلاستیکی و کاهش کیسه‌های پلاستیکی تلاش کنند.

دیگر خبرها

  • طرح مالیات بر سوداگری شامل حداکثر یک درصد از افراد جامعه است
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • سفره همدانی‌ها با نان سبوس‌دار کامل می‌شود
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • پاکسازی حاشیه و تالاب پیرسلمان