Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی شهردار ساوه گفت: قهرمان پروری و توسعه زیرساخت ها و سرانه ورزشی همراه با تقویت فرهنگ ورزش از اهداف مدیریت شهری ساوه است.

امیررضا یوسفیان یکشنبه پنجم تیرماه ۱۴۰۱ در مراسم تجلیل از حامیان و معارفه هیات رییسه و عوامل اجرایی هیات بدنسازی و پرورش اندام شهرستان ساوه که در سالن اجتماعات دانشکده سما برگزار شد، اظهار کرد: ساوه مهد پرورش قهرمانان و نام آوران ورزشی در رشته‌های مختلف است که علاوه بر افتخارآفرینی در میادین ورزشی ملی سهم بالایی در کسب عناوین برتر بین‌المللی دارند و ورزش بدنسازی و پرورش اندام از جمله رشته‌های ورزشی است که ورزشکاران آن در میادین بین‌المللی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی کمبود منابع مالی و نبود اسپانسر را مهمترین مانع پیش روی ورزش در این شهر دانست و افزود: با وجود اینکه ساوه بزرگترین شهر صنعتی کشور را در دل خود جای داده است اما آنطور که باید و شاید صنایع از ورزش این شهر حمایت نمی‌کنند ولی حوزه مدیریت شهری مصمم به حمایت از ورزش در تمامی رده‌های سنی و در رشته‌های متعدد ورزشی در قالب سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری است.

یوسفیان با اشاره به اینکه قهرمانی، نام‌آوری و پهلوانی با سختی بدست می‌آید، گفت: قهرمان پروری نیازمند تامین زیرساخت‌های ورزشی و افزایش سرانه‌هاست تا ورزشکار بدون دغدغه و با آرامش به فعالیت حرفه‌ای خود بپردازد و بتواند در میادین ورزشی افتخارآفرینی کند. توسعه سرانه ورزشی موجب شکوفایی استعدادها و کاهش آسیب‌های اجتماعی و در نتیجه روی آوری به ورزش و ارتقای سلامت جامعه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه براساس قانون شهرهای با جمعیت بالای ۵۰ هزار نفر از کمک‌های دولتی محروم هستند، اظهار کرد: بودجه شهرداری در سال گذشته ۴۷۱ میلیارد تومان بوده است و با این میزان اعتبار که سهم هر شهروند ساوجی در آن بسیار ناچیز بوده در حوزه خدمات شهری، عمرانی و هزینه‌های جاری خدمت رسانی شده است.

شهردار ساوه با اشاره به اینکه با وجود تنگناهای اقتصادی در تصویب بودجه سال جاری، شهرداری مجبور به خودزنی شد و به بیش از دو برابر افزایش یافت، گفت: افزایش حقوق و دستمزد بدون اینکه منابعی برای آن پیش بینی شود موجب شده تا شهرداری با وجود افزایش دو برابری بودجه با شوک مالی در تامین هزینه‌های جاری و عمرانی خدماتی مواجه شود.

به گزارش ایسنا، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ساوه نیز با اشاره به محدودیت در امکانات و تجهیزات ورزشی در این شهر گفت: زیرساخت‌های ورزشی ساوه پاسخگوی جمعیت افزون بر ۳۰۰ هزار نفری این شهر نیست.

سیدمحمد عبدی با اشاره به اینکه ساوه مهد ورزش فوتسال و فوتبال ایران است، افزود: با وجود استعداد بالای جوانان و نوجوانان این شهر در رشته ورزشی فوتبال و فوتسال متاسفانه تنها سه سالن ورزشی برای انجام این ورزشی با حجم بالای جمعیتی وجود دارد.

وی حوزه مدیریت شهری را بازوی پرتوان حوزه ورزش دانست و افزود: برگزاری مسابقه انتخابی تیم ملی قویترین مردان ایران در شهر صنعتی کاوه که چندی پیش برگزار شد نمایانگر ظرفیت بالای این شهرستان در حوزه صنایع برای حمایت از ورزش است.

رییس هیات بدنسازی و پرورش اندام ساوه نیز موفقیت در کارها را منوط به برنامه ریزی دقیق دانست و افزود: بدون بهره گیری از اصول مدیریتی، نظارت صحیح و ارزیابی نمی‌توان به موفقیت دست یافت.

حمیدرضا ثمری‌خلج با بیان اینکه در حوزه ورزش نباید صرفا به مقوله رشد توجه داشت، گفت: در ورزش باید به توسعه توجه بیشتری شود و براساس نظام جامع تربیت بدنی و توسعه ورزش کشور، به چهار مولفه ورزش همگانی و تفریحی، ورزش پرورشی یا استعدادیابی، ورزش قهرمانی و ورزش حرفه‌ای نگاه متوازن و همه جانبه داشت.

وی افزود: برخورداری از جامعه پویا و با نشاط در گرو داشتن نیروی انسانی سالم و پرانرژی است و ورزش تنها راهکار حفظ سلامت افراد و تقویت نشاط و شادابی در جامعه است.

وی دو رشته ورزشی فوتبال و بدنسازی و پرورش اندام را پرمخاطب ترین رشته‌های ورزشی در ساوه بیان کرد و افزود: این دو رشته ورزشی جوانان زیادی را جذب خود کرده‌اند و آمار بالای ورزشکاران در این رشته‌ها مسئولیت مدیران را برای حمایت و خدمت رسانی چندبرابر می‌کند.

ثمری‌خلج با اشاره به برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی قویترین مردان ایران به میزبانی شهر صنعتی کاوه که اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری این مسابقات نقطه عطفی در توسعه این ورزش در ساوه شده است و به دلیل وجود جوانان مستعد و علاقمند به این ورزش مسئول برگزاری مسابقات که از کارآفرینان و صنعتگران شرکت پولاد کاوه مستقر در شهر صنعتی کاوه بوده و رییس کمیته قوی ترین مردان فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ایران است متعهد شد که با هزینه خود نسبت به تاسیس خانه قویترین مردان ایران در ساوه به شرط واگذاری زمین اقدام کند.

وی از مسئولان شهرستان خواست تا نسبت به واگذاری زمین به منظور احداث خانه قویترین مردان ایران در ساوه همکاری لازم را بعمل آورند تا جوانان مستعد ساوجی از این مزیت برخوردار شوند.

گفتنی است در این مراسم ضمن تجلیل از حامیان این رشته ورزشی از "محمود قراچورلو" رییس کمیته قویترین مردان فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام جمهوری اسلامی ایران و مدیر عامل شرکت پولاد کاوه به دلیل میزبانی مسابقات انتخابی تیم ملی قویترین مردان ایران در این واحد تولیدی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل بعمل آمد و در ادامه احکام هیات رییسه و عوامل اجرایی هیات بدنسازی و پرورش اندام شهرستان ساوه به آنان اعطا شد. "رویا کرمی" به عنوان نائب رئیس و "فرهاد سقایی" به عنوان دبیر هیات بدنسازی و پرورش اندام شهرستان ساوه معرفی شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قویترین مردان ایران ساوه استانی ورزشی استانی شهرستانها هیات بدنسازی و پرورش اندام قویترین مردان ایران شهرستان ساوه مدیریت شهری رشته ورزشی شهر صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۷۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی بختی در نشست کار گروه روابط عمومی‌های شمال غرب کشور که در زنجان برگزار شد، گفت: حوزه رسانه تنومندترین شاخه هر واحد روابط عمومی است و علیرغم اهمیت تمام جوانب کاری در روابط عمومی‌ها، همچنان رسانه مهمترین رکن این نهاد است.

اظهار کرد: نقشه راه روابط عمومی صنعت آب و فاضلاب کشور بر اساس برنامه ریزی برای دست یابی به اهداف تعریف شده طراحی شده است و تمامی استان‌ها در این راستا فعالیت می‌کنند.

وی افزود: کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب، گذر از تنش آبی، تولید محتواهای فاخر و آموزشی از جمله اهداف ترسیم شده برای فعالیت‌های دفاتر روابط عمومی در شرکت‌های آب و فاضلاب کشور در سال جاری است.

مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه برنامه ریزی، قدرت مدیریت، فعال بودن و دانش محوری مهمترین خصوصیات یک روابط عمومی روزآمد محسوب می‌شود گفت: در خصوص حمایت‌های ستادی از روابط‌ها هیچ محدودیتی وجود ندارد.

وی تاکید کرد: روابط عمومی کارآمد باید دارای قدرت پیش بینی، تشخیص و جریان سازی بوده و با ترسیم نقشه راه در زمینه‌های مختلف رسانه‌ها را با خود همراه کنند.

بختی با تاکید بر اهمیت مستند سازی در صنعت آب و فاضلاب کشور گفت: دفاتر روابط عمومی در استان‌ها باید ضمن توسعه اقدامات و افزایش تولیدات در حوزه مستند از استعدادها و ظرفیت‌های بومی که در کشور وجود دارد نیز نهایت استفاده را ببرند.

کد خبر 6091968

دیگر خبرها

  • پورکیانی سرپرست دبیری فدراسیون بدنسازی و پرورش‌اندام شد
  • معلمان ورزش در خط مقدم پرورش قهرمانان ورزشی هستند
  • سرانه فضای‌ورزشی مهاباد ۳۵ سانتی‌مترمربع است
  • به پرورش ورزشکار المپیکی بی‌توجهی کرده‌اند/ روال برگزاری مجامع انتخاباتی قطع شدنی نیست
  • امام جمعه فردیس خواستار ارتقای سرانه‌های ورزشی شد
  • بدنسازان زنجان سال گذشته ۵۰ نشان کشوری کسب کردند
  • کمبود ۳۰ درصدی فضای ورزشی در کهریزک/ خانه کشتی افتتاح می‌شود
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد / نمی‌خواهم نفر اول تیم ملی باشم!
  • اوجاقی:به سمت برگزاری مسابقات ورزشی پایتخت‌های آسیایی می رویم