Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه سنندج گفت: اختصاص درآمد معادن و مرز بین‌المللی باشماق به استان، منجر به رفع مشکلات کردستان خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج‌, ماموستا فایق رستمی ظهر امروز در خطبه‌های نماز‌ جمعه که در مسجد جامع این شهر اقامه شد با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه نمازگزاران و دعای خیر و طلب شفای عاجل برای همه مریضان و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: این ماه پر از خیر و برکت بوده و امیدوارم همه مسلمانان از برکات آن بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه استان کردستان پر از منابع خدادای و ظرفیت‌های متعدد از جمله گردشگری، معادن، مرز، نیروی انسانی نخبه است گفت: اگر دولت چند درصدی از درآمد معادن موجود و مرز رسمی بین‌المللی باشماق را صرف خود استان کند، کردستان دیگر مشکلی نخواهد داشت.

امام جمعه سنندج با بیان اینکه کردستان پر از نعمت‌های خدادادی و ظرفیت‌های مختلف است، اما خدمتگزار می‌خواهد، تصریح کرد: امیدوارم مسئولان آستین همت را بالا زده و در راستای توسعه استان تلاش کنند.

وی افزود: امیدواریم سفر پیش‌روی رئیس‌جمهور به استان کردستان برای این خطه پر از دستاورد، خبرهای خوش و خیر و برکت باشد.

ماموستا رستمی در بخشی دیگر از خطبه‌های خود با ذکر اینکه مسجد مرکز وحدت، اخوت، خداشناسی و یکتاپرستی است، بیان کرد: خداوند در آیه 27 و 28 سوره حج فرموده ای ابراهیم؛ ای پیامبر به همه مردم اعلام کن مرکز برادری، وحی و رسالت خانه خدا و نقطه‌ای مشترک میان مسلمانان است.

وی به اهمیت حج اشاره و اظهار کرد: حج نمایشی عظیم از وحدت جامعه اسلامی است، حج جدا از تکلیف و اعمال دینی، داراى ابعاد مختلفى است که یکى از ابعاد آن، بعد سیاسى و ارتباط مسلمانان از نقاط دور دست جهان با یکدیگر و آشنایى با یکدیگر و در نتیجه برقرارى وحدت و همدلى میان آنان است.

امام جمعه سنندج با بیان اینکه در مراسم حج فقیر و غنی، رئیس و انسان عادی همه با هم در کنار هم هستند، خاطرنشان کرد: حج، خانه خدا و قبله مشترک تمام مسلمانان پیونددهنده مسلمانان به یکدیگر و بهترین وسیله وحدت بین آنان است.

وی عنوان کرد: اگر زائر حج فوت کند، تا روز قیامت اجر و پاداش حق‌تعالی شامل حالش می‌شود.

اقدام خوب یزد در تحقق مالیات معادن برای توسعه استانافشاگری عضو کمیسیون صنایع مجلس از رانت بزرگ در معادن/ دریافت پروانه بهره‌برداری معدن با امضاهای طلایی

ماموستا رستمی ابراز داشت: امیدوارم خداوند متعال امنیت و آسایش کنونی را برای همه ما حفظ و مسلمانان از آتش تفرقه و اختلاف به دور باشند.

انتهای پیام/481/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جمعه سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۶۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارشی از نمایشگاه یک قرن اصالت و ماندگاری سنندج‌ + فیلم

نمایشگاه عکس‌های قدیمی شهر سنندج به مناسبت «هفته سنه» در سینما بهمن سنندج دائر شده و یک قرن از تاریخ این دیار از قاب دوربین تسنیم به تصویر کشیده شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، دومین نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج برگرفته از کتاب آلبوم سنندج شامل 60 عکس قدیمی شهر سنندج در اندازه 70*50 از سال‌های 1260 تا 1360 (یک قرن) در معرض نمایش عموم قرار داده شده است.

نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج از هشتم تا سیزدهم اردیبهشت در گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج دایر بوده و از ساعت 17 تا 20 پذیرای بازدید علاقه‌مندان است.

در ادامه یک قرن از تاریخ و شخصیت‌های سنندج از قاب دوربین تسنیم به تصویر کشیده شده که با هم می‌بینیم:

.

سنندج به کردی (سنه یا سنه دژ) مرکز استان کردستان در غرب ایران است. پس از نابودی دژ حسن‌آباد در سال 1046 هجری قمری در زمان حکومت شاه‌صفی، سلیمان‌خان اردلان پسر تیمورخان اردلان از بستگان مورد اعتماد شاه‌صفی به کردستان آمد، مرکز ایالت کردستان را از حسن‌آباد به سنندج انتقال داد و شهر سنندج را در محل روستای سینه پی نهاد و دژ حکومتی را بر بالای تپه‌ای به بلندای 20 متر در کنار روستای سینه (که امروزه به باشگاه افسران معروف است) ساخت و در بیرون و پیرامون دژ؛ خانه، گرمابه، بازار و مسجدی ساخت و رشته کاریزی نیز در دشت «سرنوی» پی نهاد و آب آن را به شهر و میان دژ آورد.

دژی را که «سلیمان‌خان» بنا نهاد «سنه‌دژ» نامیدند که بر اثر گذشت زمان و تلفظ‌های گوناگون به «سنه‌دج» و سپس «سنندج» دگرگون شد. سازهٔ اصلی آن از زمان خسروخان اول تا امان‌الله‌خان اول طول کشید. حسنعلی‌خان اردلان، والی سنندج در سال 1116 هجری قمری درمیان دژ حکومتی چند تالار و عمارت بنا می‌کند و سپس مسجد و مدرسه‌ای بزرگ در شهر سنندج بر پا می‌کند که دو منار بلند داشته است. این دو منار یکصدسال پابرجا بود تا اینکه «امان‌الله‌خان اردلان» والی کردستان که مردی سخت مذهبی و تندرو بود، آن را ویران کرده و به جایش مسجد و دو منار و باغی به نام فردوس ساخت.شهر سنندج مقر طوایفی از اردلان، جاف، مردوخی‌ها، صادق وزیری، ناهید، کامکارها، کمانگرها، نقشبندی، شیخ الاسلامی، اردلان، وزیری، وکیل، تیمون، هاشمی، لله خانی، قطبی، میربابان، بابان، سروش، گله داری (گله خانی) و طلائی بوده‌ است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر پرداخت شود
  • تقدیر بانوان از نیروی انتظامی کردستان در راستای اجرای طرح نور
  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید
  • گزارشی از نمایشگاه یک قرن اصالت و ماندگاری سنندج‌ + فیلم
  • تأمین زمین ۲۶هزارواحدی مسکن ملی در کردستان
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه به کارگران ساختمانی استان کردستان
  • تاکید ماموستا رستمی بر توجه به معیشت و زندگی کارگران
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی