Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - تا پیش از این، پزشکان مشکلاتی درخصوص ثبت آنلاین نسخه بیمار در پنل‌های مختلف بیمه‌ای داشتند که تصمیم بر این شد تا پنل یکپارچه‌ای در طرح نسخه‌نویسی الکترونیک از سوی وزارت بهداشت ارائه شود.

به گزارش پایگاه خبری امتداد  به نقل از مهر، رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی ما اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیک در کشور است، گفت: اولویت ما توسعه و تکمیل این پروژه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امین بیگلرخانی در همایش مدیران آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور اظهار داشت: همزمان با توسعه و تکمیل نسخه‌نویسی الکترونیک، پروژه پرونده الکترونیک سلامت نیز برای مراجعین به مراکز بهداشتی و درمانی در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفته است که با جدیت آن را دنبال خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: طبق توافق انجام‌شده، پنل‌های بیمه‌ها در نسخه‌نویسی آنلاین به صورت یکپارچه عمل خواهند کرد چراکه تا پیش از این، پزشکان مشکلاتی در خصوص ثبت نسخه بیمار در پنل‌های مختلف بیمه‌ای داشتند که تصمیم بر این شد تا پنل یکپارچه‌ای در طرح نسخه‌نویسی الکترونیک از سوی وزارت بهداشت ارائه شود و به همه پنل‌های بیمه‌ای متصل باشد.

   

 

رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت ادامه داد: با این اقدام همه بیمه‌ها به پلتفرم نسخه‌نویسی الکترونیک وزارت بهداشت متصل می‌شوند و پزشکان نیز به زحمت نخواهند افتاد که نسخه هر بیمار را در پنل بیمه‌ای جداگانه‌ای ثبت کنند بلکه نسخه بیمار با هر بیمه‌ای، ثبت می‌شود.

بیگلرخانی ضمن تاکید بر اهمیت تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای بیماران، یادآور شد: از مهم‌ترین نقاط قوتی که پرونده الکترونیک سلامت برای بیماران ما در مراکز بهداشتی و درمانی دارد، ثبت تاریخچه مراجعات، نوع بیماری و نوع داروهای مصرف‌شده است و از سوی دیگر، با اجرای این طرح، خطاهای پزشکی در تشخیص به حداقل خواهد رسید.

   

رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت تاکید کرد: در تلاش هستیم تمامی سامانه‌های وزارت بهداشت را به همدیگر متصل کنیم تا همه حوزه‌های مختلف بهداشت و درمان از نظر اطلاعاتی و آماری یکپارچه شوند و ارائه خدمت به مردم در بهترین شرایط خود قرار گیرد؛ بنابراین فعلاً هیچ سامانه‌ای در مجموعه وزارت بهداشت طراحی نخواهد شد و در شرایط فعلی ساماندهی و هدفمندسازی سامانه‌های کنون در اولویت کاری ما قرار دارد.

بیگلرخانی با بیان اینکه مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در تأمین زیرساخت‌های اطلاعات مدیریت بیماری کرونا و همچنین رصد آماری پوشش واکسیناسیون کرونا بسیار خوش درخشید، گفت: زحماتی که در این حوزه صورت گرفته، مرهون تلاش‌ها و پیگیری‌های همکاران ما و همچنین دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت نسخه نویسی الکترونیک بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۶۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران

به‌گزارش خبرگزاری مهر، در حالی‌که تا چندی پیش، افراد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، برای هرگونه تغییر در افراد تحت تکفل خود، نیازمند مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و ارائه حضوری مدارک و اسناد موردنیاز بودند، با توسعه خدمات غیرحضوری این سازمان، اکنون این امکان فراهم شده است تا از طریق استعلام برخط از ثبت احوال یا بارگذاری مدارک مورد نیاز در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir ، افراد تحت تکفل واجد شرایط خود را به‌عنوان افراد «بیمه‌شده تبعی» زیر پوشش بیمه‌ای خود قرار دهند.

بر اساس این گزارش، درخواست نام نویسی غیرحضوری افراد تبعی، یکی از امکانات سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی است که بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی تحت پوشش خدمات این سازمان می‌توانند با استفاده از آن، بدون مراجعه به شعب یا کارگزاری‌های رسمی سازمان، نسبت به ارائه درخواست به‌منظور نام نویسی افراد تحت تکفل خود اقدام کنند.

بر اساس این گزارش، بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، می‌تواند اعضای درجه یک خانواده تحت تکفل خود را در صورت دارا بودن شرایط قانونی، به‌عنوان بیمه‌شده تبعی ثبت کند تا این افراد نیز به تبع فرد بیمه‌شده اصلی، از خدمات درمانی و برخی خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

اداره‌کل امور نام نویسی و حساب‌های انفرادی معاونت بیمه‌ای این سازمان اعلام کرده است در زمان بررسی درخواست نام نویسی غیرحضوری افراد تبعی در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، نسبت افراد تبعی مورد نظر، به‌صورت برخط از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و اگر این نسبت تأیید نشود، اجازه ثبت درخواست داده نخواهد شد.

به طور مثال، در حین ثبت درخواست در مورد افزودن همسر، وقوع عقد از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و همچنین امکان ثبت درخواست در مورد فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن که مطابق استعلام برخط از پایگاه ثبت احوال، ازدواج کرده‌اند، مقدور نیست. علاوه بر این برای تکمیل مراحل نام نویسی غیرحضوری در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن، به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از مراکز دانشگاهی نیاز است.

بر اساس این گزارش، به‌منظور تحت کفالت قرار دادن پدر، مادر و شوهر، متقاضی باید ابتدا نسبت به ارائه درخواست بررسی کفالت اقدام کند که در صورت تأیید کفالت، نام نویسی فرد تبعی به‌صورت خودکار صورت می‌پذیرد. البته باید سن پدر و شوهر بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد، در صورت نداشتن شرایط سنی، وجود گواهی ازکارافتادگی از کمیسیون‌های پزشکی سازمان در مورد آنها الزامی است و در هر صورت، وجود گزارش و تأیید بازرس تأمین‌اجتماعی مبنی بر کفالت آنان توسط بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، ضروری است.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی که قصد دارد همسر یا فرزندان خود را به شکل غیرحضوری، تحت پوشش بیمه‌ای خود درآورد، باید این ۶ مرحله را به ترتیب انجام دهد: در گام نخست، متقاضی (بیمه‌شده اصلی یا مستمری‌بگیر)، باید وارد سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی اینترنتی es.tamin.ir شود و در صورتی‌که فاقد حساب کاربری در این سامانه باشد، با استفاده از گزینه «ثبت‌نام» می‌تواند نسبت به ایجاد حساب کاربری اقدام کند.

متقاضی پس از ورود به این سامانه، از منو بیمه‌شدگان، خدمات نام نویسی، مشاهده و ثبت افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، وارد محیط درخواست غیرحضوری نام نویسی افراد تبعی می‌شود.

سپس با انتخاب گزینه «اضافه کردن فرد تحت پوشش جدید» و وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و نسبت فرد تبعی و فشردن کلید «دریافت اطلاعات از ثبت احوال» اطلاعات فرد تبعی نمایش داده می‌شود. در صورت صحت اطلاعات دریافت‌شده از ثبت احوال، متقاضی باید نسبت به وارد کردن اطلاعات شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه بیمه‌پردازی بیمه‌شده اصلی و بارگذاری مستندات مورد نیاز و فشردن کلید «تأیید و ادامه» اقدام کند. درصورتی‌که افراد تبعی قبلاً تحت کفالت بیمه‌شده اصلی نام نویسی شده باشند، صرفاً با فشردن کلید «به‌روزرسانی»، اطلاعات افراد تبعی در شعبه جدید به‌روزرسانی می‌شود.

گفتنی است به‌منظور نام نویسی غیرحضوری افراد تبعی با درخواست بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، در برخی موارد لازم است تا تصویر برخی اسناد مورد نیاز مانند تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در مورد پدر، مادر، همسر یا شوهر و فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن؛ تصویر صفحه مربوط به ثبت مراتب وقوع عقد در سند ازدواج زوجین در مورد همسر یا شوهر؛ تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن در سامانه بارگذاری شود.

کد خبر 6094124

دیگر خبرها

  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • توضیحات وزیر کار درباره بیمه کارگری
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند