Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، رضا محبی سردبیر و کارگردان فصل چهارم مجموعه «اقیانوس آرام» درباره ساخت برنامه‌هایی مختص نوجوانان در گفتگو با خبرنگار بیان کرد: در اقیانوس آرام ما شاهد حضور مهمانانی هستیم که در قالب یک اجرایی شبیه تد، مسیر طی شده خودشان را از کودکی تا به امروز برای بچه‌ها تعریف و توصیف می‌کنند. آنها از تصمیمات، از انتخاب‌ها، از شکست‌ها، از میان‌برها و از تجربیاتی می‌گویند که در طول زندگی نقاط مهمی داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت چنین برنامه‌هایی برای نوجوانان اظهار کرد: آدم‌ها برای طراحی مسیر زندگی نیاز به عناصر و شاخص‌هایی دارند که شاید از مهم‌ترین آن‌ها آگاهی، بینش و تجربه است. آگاهی و بینش به زندگی نیازمند تجربه و تمرین است. تجربه به آسانی به دست نمی‌آید و نسل جدید برای اینکه زودتر بتواند در معرض رشد قرار گیرد، نیاز به مواجهه با تجربه‌ها یا جهان‌های زیستی متفاوت است تا بتواند به عنوان ابزاری در انتخاب مسیر آینده از آن‌ها استفاده کند. تجربه‌های زندگی از موقعیت‌های مختلفی کسب می‌شود. خواندن کتاب، تماشای فیلم، تعامل و ارتباط با دیگران و… اما شاید یکی از مهم‌ترین و سریع‌ترین مسیرهای رشد استفاده از تجربه مسیر زندگی دیگران است. انتخاب‌ها و تصمیماتی که یک فرد برای تمام طول زندگی‌اش گرفته است و از دل آن تصمیم‌ها مسیرش را پیدا کرده است. این انتقال تجربه زندگی برای نوجوانان یک مسیر سریع، کم ریسک و قابل اعتماد است.

مسیرهای متفاوت زندگی را در برنامه جمع‌آوری کردیم

محبی با اشاره به موضوعات فصل جدید این برنامه تصریح کرد: در «اقیانوس آرام» سعی کردیم متفاوت‌ترین مسیرها را در حوزه‌های مختلف کنار هم جمع کنیم تا بچه‌ها بتوانند با مشاهده و تأمل در مورد آن و طرح پرسش‌های که از آن مسیر دارند، نقشه راه زندگی خودشان را کم کم کشف و پی‌ریزی کنند.

کارگردان «اقیانوس آرام» تاکید کرد: نوجوان‌ها برای انتخاب مسیر آینده‌شان علاقه‌مندی‌ها و دغدغه‌های مختلفی دارند، در اقیانوس آرام ما سعی کردیم که این گوناگونی مسیرها و این تنوع هدف‌ها را برای نوجوانان در کنار افرادی که در این مسیر یک حرفی برای گفتن داشته‌اند را با هم جمع کنیم. دلیل انتخاب این مهمانان لزوماً سرشناس بودن، چهره بودن و حتی موفق بودن نبوده است.

در طراحی قصه مهمانان روی شکست‌ها تاکید داشتیم

وی بیان کرد: ما در طراحی قصه مهمانانمان تاکید زیادی بر انتخاب‌های غلط و حتی شکست‌ها داشتیم، چرا که معتقدیم بخش مهمی از تعالی زندگی، مدیون شکست‌هایی است که تجربه کرده‌ایم و این موضوع باید برای نسل بعد هم تشریح شود. مهمترین ویژگی ۵۲ مهمان حاضر در این فصل آن است که هر کدام از آنها بهترین عملکرد یا تجربه‌ای عمیق را در طول زندگی شان داشته‌اند.

کارگردان «اقیانوس آرام» با اشاره به اینکه هدف اصلی این برنامه مواجهه نوجوانان با مدل‌های مختلف زندگی است افزود: ما امروز با نسلی رو به رو هستیم که به واسطه تغییرات نسلی و تحولات عجیب شیوه‌های زندگی، سبک زندگی بسیار متفاوتی از نسل‌های قبل دارند. این نسل بیش از گذشته در حال تعامل با جهان واقعی است و همزمان در یک زندگی دوم و یک جهان مجازی دیگری هم زیست می‌کند.

پاتوقی نوجوانانه در «اقیانوس آرام»

سردبیر برنامه «اقیانوس آرام» تصریح کرد: معنای تعالی، موفقیت و دغدغه و حتی معانی مفاهیمی چون سلامتی، سرگرمی، آموزش، شغل و رفاه تغییر کرده است. پس در مواجهه با این نسل ما نیز باید برنامه‌ای در شان و در سطح انتظار و علاقه‌مندی آن‌ها تولید کنیم که روح سلامت، امنیت و باورهای درست را با آنها در میان بگذاریم.

وی در پایان گفت: اقیانوس آرام یک برنامه اطلاع رسانی و سرگرمی به صورت همزمان است که حضور بچه‌ها در آن بیش از آنکه یک استودیوی برنامه‌سازی را تشکیل دهد، یک خانواده بزرگ را شکل داده است. خانواده‌ای که فضای ساخت پاتوق‌های نوجوانانه که به شدت از گذشته کمتر شده را به بچه‌ها می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: مهر

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: برنامه اقیانوس آرام نوجوانان اقیانوس آرام شکست ها بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۲۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلفی گل: انتخاب استادان نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم در مراسم سی و یکمین آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی نمونه کشوری که در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، با تبریک روز معلم و استاد و گرامیداشت یاد شهدا و شهید مطهری با تبریک به اساتید نمونه کشوری اظهار داشت: امکان ندارد کسی به توفیقاتی بدون همراهی خانواده خود دست یابد.

وی با بیان اینکه بزرگ‌ترین سرمایه هر جامعه، فرهنگ آن جامعه است، افزود: برای همین جامعه دانشگاهی فرهنگ جدید خلق می‌کند. با پیشرفت علوم در عرصه‌های مختلف علم و فناوری جدید همراه با خود فرهنگ جدید خلق می‌کند. شما اساتید فرهنگ‌ساز و امیدآفرین هستید. از این باب باید برگزاری این گونه مراسم با جدیت پیگیری شود.

وزیر علوم افزود: اساتید نمونه سرمایه‌های نمادین کشور هستند که هر جا باشند آنجا قیمت می‌یابد. به همین دلیل با احداث دانشگاه زمین اطراف دانشگاه ارزش پیدا می‌کند.

زلفی‌گل با بیان اینکه اساتید نمونه به عنوان سرمایه‌های نمادین کشور باید قدر ببینند و بر صدر نشینند، افزود: بین اساتید نمونه کشوری خوشبختانه بانوان دانشمند نیز داریم که امیدواریم سال‌های آینده افزایش یابند. تمام اساتید نمونه در رشته‌های خود سرآمد هستند.

وی ادامه داد: انتخاب استاد نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است. در واقع می‌خواهیم شاخص افراد مرجع را به نمایش بگذاریم. اساتید نمونه مرجع علمی کشور هستند. خوشبختانه تعداد اساتید پر استناد یک و دو درصد کشور در حال افزایش است.

زلفی‌گل ادامه داد: اقتدار حاصل از جسارت کشور که در رأس آن رهبر حکیم و فرزانه کشور است یعنی وعده صادق، در سطح بین‌المللی نشان مرجعیت کشور ما است. مرجعیت علمی اولین اولویت وزارت علوم از پنج اولویت است.

وزیر علوم خطاب به اساتید نمونه کشوری افزود: شما در عرصه شاگردپروری هم نمونه هستید. به همین دلیل مرجعیت علمی برای ما مهم است و در قوانین وزارت علوم سعی شده برای ارتقای مرجعیت علمی برنامه داشته باشیم و از ظرفیت برنامه هفتم توسعه خوب استفاده کرده‌ایم. منتظریم ابلاغ شود و به تصویب هیئت وزیران برسانیم.

وزیر علوم گفت: در راستای اهداف برنامه هفتم توسعه، برنامه‌های خوبی در وزارت علوم تدارک دیده شده است که می‌توان به تدوین دستورالعمل اعطای پژوهانه جامع، دستورالعمل تعاملات علمی، ملی و بین‌المللی و دستورالعمل مهارت محور کردن آموزش اشاره کرد که برای این برنامه‌ها اعتبارات لازم نیز پیش‌بینی شده است. در برنامه هفتم توسعه آمده است که ۱۵ درصد اعتبارات برای پژوهش و ۵ درصد به امور فرهنگی اختصاص داده شود.

وی ادامه داد: جامعه دانشگاهی هم قدرت ایجاد تجهیزات سخت و هوشمند را دارد و هم قدرت نرم را ایجاد می‌کند. هرگونه هزینه برای علم و فناوری بهترین نوع سرمایه‌گذاری برای آینده است.

زلفی‌گل با تقاضا از اساتید گفت: تمام تلاش خود را بکنید تا نسل توانمند‌تر از خود به جامعه تحویل دهید.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهدا مسیر سعادت را انتخاب کردند
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • یک برنامه رادیویی مرا به زندگی برگرداند
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • داوری: دلیل قطع همکاری با دمیر محرمانه است/زمان معرفی سرمربی جدید
  • زلفی گل: انتخاب استادان نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است
  • هدایت و تربیت، مهمترین رسالت معلمان