Web Analytics Made Easy - Statcounter

ششمین خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران‌ساخت در کشور عراق راه‌اندازی شد تا همسایه غربی ایران از توانمندی‌های فناورانه و دانشی شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق ایرانی بهره‌مند شود.

به گزارش ایسنا، مهدی قلعه‌نوی، رییس مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در آیین افتتاحیه این خانه، گفت: این خانه‌ها که چند سالی است با مشارکت و سرمایه‌گذاری حداکثری بخش خصوصی فعال در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و حمایت مادی و معنوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در کشورهای چین، کنیا، روسیه، سوریه و ترکیه ایجاد شده‌اند؛ فرصتی مناسب برای ورود محصولات ایرانی به بازارهای جهانی فراهم کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: «کمک به بازاریابی و فروش محصولات دانش‌بنیان و خلاق در کشورهای هدف یا منطقه جغرافیایی مدنظر» و «استقرار شرکت‌های ایرانی علاقه‌مند به فعالیت در کشورهای هدف» مهم‌ترین اهدافی است که این مراکز دنبال می‌کنند.

به گفته قلعه‌نوی، عراق مقصد ایجاد ششمین خانه‌ نوآوری و صادرات فناوری ایران‌ساخت است که امیدواریم با راه اندازی این مرکز، تبادلات فناورانه، دانشگاهی و علمی میان ایران و عراق بیشتر شود و سهم ایران از سبد محصولات در مرز دانش عراق افزایش یابد.

توسعه روابط دانشگاهی میان ایران و عراق

در این مراسم، مهدی شوشتری سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در سلیمانیه نیز، تاسیس این خانه را که دارای دو بعد تجاری و علمی و فناوری است، مهم ارزیابی کرد و گفت: این خانه می‌تواند نقش قابل توجهی در توسعه روابط تجاری و بازرگانی و همچنین روابط علمی و دانشگاهی میان جمهوری اسلامی ایران و اقلیم کردستان عراق به‌ویژه حوزه سلیمانیه داشته باشد.

هوال ابوبکر، استاندار سلیمانیه و هوشیار عبدالله عزیز نماینده وزیر آموزش عالی اقلیم کردستان نیز در سخنانی جداگانه با اشاره به روابط عمیق سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و تجاری میان جمهوری اسلامی ایران و سلیمانیه، از حضور شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در اقلیم کردستان و سلیمانیه استقبال کردند و تاسیس خانه نوآوری و فناوری ایران در سلیمانیه را سرآغاز و فرصتی برای توسعه روابط علمی، دانشگاهی و فناوری میان دو کشور دانستند.

افتتاح این خانه با حضور مهدی قلعه نوی رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهدی شوشتری سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در سلیمانیه، هوال ابوبکر استاندار سلیمانیه، هوشیار عبدالله عزیز رئیس دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه و نماینده وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی اقلیم کردستان، فرمانداران سلیمانیه و حلبچه، رئیس دانشگاه سلیمانیه، رئیس اتحادیه صادرکنندگان و واردکنندگان اقلیم کردستان، معاونان اتاق‌های بازرگانی و صنایع سلیمانیه و حلبچه و جمعی از تجار و بازرگانان و فعالان اقتصادی عراقی و شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق ایرانی برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري خانه نوآوری و فناوری ایران ايران و عراق جمهوری اسلامی ایران اقلیم کردستان علمی و فناوری فناوری ایران دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۷۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد