Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@03:41:02 GMT

آینده بانکداری نوین در دستان متاورس

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۳۷۵۸۷

آینده بانکداری نوین در دستان متاورس

به گزارش خبرنگار «تابناک» یکی از فناوری‌های نوینی که امروزه ظهور پیدا کرده متاورس است که این فناوری به دنبال گسترش فناوری‌های اینترنتی موجود است؛ بنابراین با ورود موج جدید فناوری‌‌های نوین و تمایل مشتریان به انجام خدمات بانکی در فضا‌های دیجیتال و استفاده از مزایای بیشمار آنها، بانک‌ها مجبورند تا برای کاهش فاصله خود با فناوری‌‌های نوین و جذب مشتریان از فضای مجازی مانند متاورس بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکثر بانک‌های پیشرو بین المللی در حال برنامه ریزی و توسعه برای ایجاد شعب مجازی و شهر‌های مالی در بستر متاورس با هدف ارائه خدمات و مزایای خود به مشتریان خود در محیطی بدون ریسک هستند.
براساس این گزارش می‌توان گفت متاورس فرصتی نوین برای بانک‌ها محسوب می‌شود که نمی‌توان به سادگی از کنار آن گذشت. به همین منظور مسئولان بانکی کشور باید در این زمینه ورود کرده و خدمات خود را بربستر متاورس گسترش دهند در غیر اینصورت از قافله پیشرفت و توسعه در عرصه فناوری‌های نوین عقب خواهند ماند.
سهیل امینی کارشناس مسائل فناوری در رابطه با نقش متاورس در صنعت بانکداری، اظهار کرد: پلتفرم‌های متاورس با تسهیل ارتباطات و در عین حال افزایش سرعت ارائه خدمات در هر ساعت از شبانه‌ روز و محیط‌های مجازی، ابزاری بهینه را فراهم می‌کنند که می‌تواند به عنوان فضایی برای ارتباط بین کارکنان بانک و مشتریان عمل کند. می‌توان حدس زد که در نهایت، با افزایش استفاده از دارایی‌های دیجیتال و انتشار ارزهای دیجیتال، متاورس احتمالا در آینده با دارایی‌های و ارز‌های دیجیتال ترکیب می‌شود و به ایجاد یک بازار مالی جدید کمک می‌کند.
وی تصریح کرد: در دنیای پیش‌رو، قطعا عرصه رقابت فراتر از آن چیزی است که تاکنون شاهد آن بوده‌ایم و بانک‌ها با افزایش خدمات و جلب رضایت مشتری سعی می‌کنند جزء برترین‌ها و اولین‌هایی باشند که توسط مخاطب‌های خود انتخاب می‌شوند. در دنیای متاورس نیز همان‌طور که علم بازاریابی می‌گوید لازم است با شناخت مخاطب، گرفتن بازخورد و براساس نیاز مصرف‌کننده خدمات ارائه شود.
این کارشناس افزود: بانک‌ها احتیاج دارند در مسیر همراه شدن با تکنولوژی به فکر تحولی که درحال وقوع است، باشند و در این راه با استفاده از تولید محتوای نوین اهداف خود را پیش ببرند؛ بنابراین در این میان بانکی برنده است که نیاز مشتری را یک‌قدم جلوتر پیش‌بینی و برآورده کند.
وی خاطرنشان کرد: در بانکداری دیجیتال، خدمات بانکی باید شخصی‌سازی و به افراد و گروه‌های مختلف خدمات متمایزی ارائه شود، بر این اساس بانک‌ها باید با ایجاد زیرساخت‌های لازم این امکان را برای شرکت‌های فناوری مالی فراهم کنند تا بتوانند خدماتی متنوع و متمایز به مشتریان بدهند.
براساس این گزارش بانک‌های کشور از جمله "بانک ایران زمین"باید به سمت این فناوری‌های نوین حرکت کنند چرا که نادیده گرفتن ظرفیت و پتانسیل‌های چنین فناوری‌ها در بلندمدت می‌تواند برای آنها پرهزینه باشد؛ بنابراین در صنعت بانکداری با توجه به ماهیت آن فناوری‌هایی مثل متاورس می‌تواند بسیار تاثیر گذار باشد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات دوحه زلزله هرمزگان فائزه هاشمی آیت الله ناصری بانک ایران زمین خدمات بانکی نظام بانکی متاورس مذاکرات دوحه زلزله هرمزگان فائزه هاشمی آیت الله ناصری فناوری ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۷۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد

آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بر اساس بند ۷ تبصره ۸ ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مصوب سال ۹۹ افراد باید محل سکونت خود را به سامانه املاک و اسکان اظهار کنند بر این اساس این سامانه امکانی را فراهم کرده که عموم مردم می‌توانند با مراجعه به سایت اطلاعات سکونت خود را ارائه کنند.

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: در همین قانون قید شده که اگر فردی محل سکونت خود را اعلام نکرد از دریافت برخی خدمات از جمله خدمات بانکی محروم شود یعنی اگر بناست خدمت بانکی ارائه دهیم بایستی محل سکونت و اظهار محل سکونت فرد در سامانه املاک و اسکان را مد نظر قرار دهیم.

نادعلی‌زاده افزود: در بانک مرکزی بناست به شکل پایلوت در خصوص دست چک این موضوع بررسی لحاظ شود یعنی هنگامی که مشتری مراجعه و می‌خواهد دست چک دریافت کند اطلاعات آن در سامانه املاک و اسکان بررسی که خود اظهار کرده است یا خیر؟ حالا با نظر داشت این موضوع دست چک به فرد اعطا خواهد شد این طرحی است که به شکل پایلوت پیگیری می‌شود و در گام‌های بعدی هم می‌تواند سایر خدمات بانکی از جمله افتتاح حساب هم محدودتر شود.

او در نهایت می‌گوید: اجرای این طرح خیلی زمان دوری نخواهد بود باید از لحاظ زیرساختی یکسری اقدامات فنی صورت گیرد و این اقدامات فنی تکمیل شود تا بتوانیم کار را اجرایی کنیم در وحله نخست سیستم بانکی باید بتواند با سامانه املاک و اسکان ارتباط بگیرد که ما زیرساخت‌های مربوطه را آماده کردیم و منتظر هستیم اطلاعات به ما تحویل داده شود تا گام اجرایی برداشته شود ولی در نهایت در برنامه‌های بانک مرکزی است که این موضوع در فصل بهار اجرایی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین با سامانه تعاملی نام
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد
  • سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد