Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه ترکمان اسدی؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا امروز در گفت‌وگو با فارس نسبت به افزایش موارد ابتلا به بیماری کرونا در همدان هشدار داد و اظهار کرد: با توجه با افزایش موارد سرپایی و بستری ابتلا به کرونا طی هفته اخیر در استان، دغدغه خیز و پیک هفتم این بیماری وجود دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس آخرین رنگ‌بندی کرونایی کشور، همدان و فامنین زرد شدند خاطرنشان کرد: در حال حاضر اینکه بگوییم حتما به سمت پیک می‌رویم و باید در این خصوص تصمیماتی بگیریم، هنوز زود است و در هفته‌های آتی باید منتظر اتفاقات پیش‌رو بود‌ اما روند ابتلا افزایشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا با اشاره به اینکه امیدواریم پیک هفتم اتفاق نیافتد و تنها افزایش موردی از بیماری کرونا باشد گفت: در این شرایط لازم است خود و خانواده‌های خود را در مقابل این بیماری مصون نگه‌ داریم تا گرفتار عوارض ابتلا به آن نشویم. 

وی با اشاره به ضرورت واکسیناسیون افراد خانواده در مقابل کووید ۱۹ افزود: درخواست ما تکمیل دوره واکسیناسیون است و افرادی که کودکان سنین ۵ تا ۱۲ سال دارند و واکسینه نشده‌اند، هرچه سریع‌تر اقدام به دریافت واکسن آنها کنند.

ترکمان اسدی از تزریق واکسن سینوفارم و پاستوکووک برای این سنین توصیه کرد و افزود: کودکان می‌توانند هر کدام از این واکسن‌ها را که تمایل داشتند، دریافت کنند و گروه سنی ۱۸ سال به بالا هم که نوبت سوم واکسن را دریافت نکرده‌اند، هرچه سریع‌تر اقدام کنند.

وی با تاکید بر اینکه اگر ۶ ماه از نوبت واکسن افراد بالای ۱۸ سال گذشته حتما برای دریافت دز چهارم به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند خاطرنشان کرد: این افراد می‌توانند خود نوع واکسن را انتخاب کنند که  با توجه به وجود انواع برندها جز آستارازنکا که محدودیتی وجود داشته، بقیه واکسن‌ها موجود است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا با بیان اینکه در حال حاضر توصیه‌هایی که قبلا نسبت به اینکه واکسن از لحاظ پلت‌فرم‌ مشابه باشد و حتی برخی از مطالعات پلت‌فرم‌های متفاوتی از واکسن را توصیه کردند، برداشته شده است گفت: افراد می‌توانند هر نوع واکسنی را انتخاب و به عنوان دز سوم دریافت کنند.

وی عنوان کرد: نکته حائز اهمیت این است که رعایت پروتکل‌های بهداشتی بسیار کم‌رنگ شده و تقریبا شرایط جامعه به وضعیت قبل کووید برگشته و امکان ناخوشایندی این اتفاق وجود دارد.

 ترکمان اسدی با تاکید به رعایت بهداشت فردی، شست‌وشوی مرتب دست‌ها و استفاده از ماسک در اماکن سربسته بیان کرد: امیدواریم در هفته‌های آینده شاهد خیز جدیدی از کووید نباشیم و این نگرانی با فروکش‌کردن موارد سرپایی و بستری بی‌مورد باشد و شاهد سلامتی افراد باشیم.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: افزایش ابتلا به کرونا افزایش موارد بستری کرونا واکسن پاستوکووک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۴۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان،محمد علی مجذوبی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دُز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دُز واکسن تزریقی می‌شود.

او گفت: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان افزود: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

مجذوبی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، گفت: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • قدردانی از معلمان و مدیران نمونه شهرستان فامنین
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان