Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین به نقل از ایرنا،  پس از چند هفته عقب نشینی کرونا و کاهش مبتلایان و فوتی ها، مردم ناخواسته کرونا را تمام شده تصور کردند و در مقابل این ویروس کشنده خود را پیروز دانسته ماسک ها را کنار گذاشتند و خود را مقابل این ویروس موذی خلع سلاح کردند.

با افزایش بیش از ۲۰ درصدی تعداد مبتلایان کرونا در کشور نسبت به هفته های قبل زنگ هشدار دوباره نواخته شده است و اگر مردم کم توجهی را ادامه دهند وضعیت به شرایط قبل باز خواهد گشت و در فرصتی اندک، شاهد ۲ رقمی شدن فوتی های روزانه خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش کارشناسان بهداشت جهانی، شیوع ویروس کرونا در اروپا و جهان دوباره در حال افزایش است و بر اساس آخرین گزارش های کارشناسان بهداشت و وزارت بهداشت و درمان کشورمان این روند صعودی در ایران نیز آغاز شده است که حساسیت و رعایت دوباره پروتکل های بهداشتی را می طلبد.

بر اساس آخرین یافته های پژوهشگران زیرسویه جدید Ba۵ اومیکرون دارای قابلیت انتقال بسیار گسترده بوده که به راحتی از سد دفاعی بدن عبور کرده و فرد تازه بهبود یافته را دوباره مبتلا می‌کند و می‌تواند به سرعت افرادی را که حتی از محافظت بالا در برابر ویروس کرونا برخوردار هستند، مبتلا کند، بنابراین رعایت فاصله اجتماعی ضرورتی اجتناب ناپذیر است، نه فقط دوباره باید از اجتماعات پرهیز کنیم بلکه رعایت فاصله حدود ۲ متری از دیگران نیز مورد توصیه است.

مشاهدات میدانی به وضوح نشان می دهد که مردم کرونا را فراموش کرده اند و می توان گفت اکنون حدود ۹۰ درصد مردم و مسوولان از ماسک استفاده نمی کنند و این رفتار زنگ خطری برای روزهای آینده است که واکنش فوری همگانی را می طلبد تا مانع شیوع بیشتر کرونا یا آغاز پیک جدید و افزایش فوتی ها در آذربایجان شرقی و کشور باشیم.

فرارسیدن اعیاد قربان، غدیر، بازگشت حاجیان و میهمانی ها و دید و بازدیدهای زیارتی، نزدیک بودن ایام اربعین و مسافرت های تابستانی نگرانی ها را برای روزهای پیش رو بیشتر می کند و باید مردم هوشیاری و مسوولیت مداری خود را نشان دهند.

۲۰ بستری جدید کرونایی در بیمارستان های آذربایجان شرقی ثبت شد/کرونا روند صعودی پیدا کرد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه متاسفانه سیر بیماری کرونا در آذربایجان شرقی صعودی شده است، گفت: ۲۰ بستری جدید کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان های استان ثبت شد.

حسین حقایی روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اکنون ۵۶ بیمار کرونایی در بیمارستان های آذربایجان شرقی بستری بوده و ۱۳ بیمار در بخش مراقبت های ویژه تحت نظر می باشند ولی خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته فوتی نداشتیم.

وی با اشاره به رنگ بندی جدید شهرهای آذربایجان شرقی، گفت: شهرستان جلفا در این استان به وضعیت زرد کرونایی درآمد و بقیه شهرستان ها شامل آذرشهر، اسکو، اهر، بستان آباد، بناب، تبریز، خدافرین، چاراویماق، عجب شیر، سراب، شبستر، کلیبر، مراغه، مرند، ملکان، میانه، هریس، هشترود، هوراند و ورزقان در وضعیت آبی هستند.

وی همچنین با توصیه به دریافت واکسن کرونا به آخرین وضعیت واکسیناسیون آذربایجان شرقی اشاره کرد و افزود: تاکنون ۸۸.۵ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال مرحله اول، ۸۳.۵درصد جمعیت بالای ۱۲ سال و افراد بالای ۱۸ سال ۵۱.۲۸ درصد واکسن خود را در آذربایجان شرقی دریافت کرده اند.

حقایی خاطرنشان کرد:  اکنون افراد بالای ۶۰ سال و افراد دارای بیماری های زمینه ای می توانند با مراجعه به مراکز واکسیناسیون مرحله چهارم واکسن خود را دریافت کنند.اکنون افراد بالای ۶۰ سال و افراد دارای بیماری های زمینه ای می توانند با مراجعه به مراکز واکسیناسیون مرحله چهارم واکسن خود را دریافت کنند.

وی تاکید کرد: رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و دریافت واکسن لازمه مقابله با کرونا است.

جهش جدید اومیکرون بنام Ba۵ که انتشار سریعی دارد باعث ازدیاد موارد جدید ابتلا در بعضی شهرها شده است

رئیس مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) تبریز اعلام کرد: این مرکز از آمادگی لازم برای رسیدگی به بیماران سرپایی و نیازمند بستری در شرایط افزایش تعداد افراد مبتلا به کرونا برخوردار است.

دکتر مجتبی محمدزاده با اشاره به اینکه ایمنی که از طریق واکسن کووید ۱۹ ایجاد می‌شود مدت معینی دارد و با گذشت زمان کاهش ایمنی خواهیم داشت، گفت: جهش جدید اومیکرون بنام Ba۵ که انتشار سریعی دارد باعث ازدیاد موارد جدید ابتلا در بعضی شهرها شده است.

وی اظهار داشت: براساس اعلام وزارت بهداشت ضروری است در سال جاری یک دُز واکسن یادآور تزریق شود تا در مقابل تغییرات اخیر ویروس مقاومت ایجاد شود.

وی ادامه داد: تکمیل واکسیناسیون و تزریق دُز چهارم برای کادر بیمارستان در اولویت برنامه می باشد.

دکتر محمدزاده با اشاره به اینکه تدابیر لازم جهت کسب آمادگی بیشتر برای احتمال مراجعه بیماران جدید اتخاذ شده است، بر رعایت حفاظت فردی به خصوص استفاده از ماسک، شستشوی دست و تعیین و تکلیف ملاقات کنندگان بیماران جهت کنترل بیشتر ویروس تاکید کرد.رییس بیمارستان امام رضا بر رعایت حفاظت فردی به خصوص استفاده از ماسک، شستشوی دست و تعیین و تکلیف ملاقات کنندگان بیماران جهت کنترل بیشتر ویروس تاکید کرد.

کارکنان اماکن و مراکز مواد غذایی ۵۰ درصد از ماسک استفاده می کنند

رییس گروه بهداشت محیط آذربایجان شرقی اظهار کرد: همکاران نظارت بر اماکن و مراکز عرضه مواد غذایی را رصد می کنند و بر اساس برآوردهای انجام شده ۵۰درصد از ماسک استفاده می کنند.

محمد قنبری با بیان اینکه اخطار بهداشت محیط در راستای کنترل بهداشتی است و به صورت شفاهی انجام می شود، ادامه داد: استفاده از ماسک در جامعه بسیار پایین آمده که نگرانی های بعدی از شیوع کرونا را به دنبال دارد.

سویه قالب کرونا در شهرستان تبریز زیر سویه امیکرون بنام Ba۵ است

رییس مرکز بهداشت شهرستان تبریز با اشاره به دستورالعمل جدید واکسیناسیون گفت: تمام افراد بالای ۱۸ سال که ۶ماه از دریافت واکسن شان می گذرد می توانند برای تزریق واکسن نوبت چهارم یا یادآور به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

احمد مردی اظهار کرد: افراد ۱۲ تا ۱۷ سال که تاکنون ۲ نوبت واکسن دریافت کردند و بیماری های زمینه ای دارند برای تزریق نوبت سوم مراجعه کنند، اکنون واکسن سینوفارم در تمام مراکز بهداشتی شهری و روستایی در وقت اداری تزریق می شود.

مطمئن ترین راه مقابله با کرونا واکسیناسیون است/ افراد بالای ۶۰ سال باید مرحله یادآور واکسن را دریافت کنند

وی افزود: ۲۶مرکز روستایی و در مجموع ۱۰۰ مرکز بهداشتی شهری و روستایی در شهرستان تبریز واکسیناسیون مردم را برعهده دارند و اکنون فقط یک مرکز تجمعی در نصف راه فعال است که سایر واکسن ها مثل آسترازنکا، برکت، پاستوکواک و غیره را از ساعت ۱۶ تا ۲۱ و روزهای تعطیل از ساعت ۱۰ تا ۲۱ انجام می دهند.

وی سویه قالب کرونا در شهرستان تبریز را زیر سویه امیکرون بنام Ba۵ اعلام کرد و گفت: شیب کرونا در تبریز افزایشی شده و سرعت انتشار زیرسویه امیکرون بالاست بر این اساس رعایت دستورالعمل های بهداشتی به خصوص مرحله چهارم و یادآور واکسن مورد تاکید است.

مردی همچنین اکنون مرکز نمونه برداری بیماران مشکوک به کرونا را مرکز جامع سلامت تبریز در چایکنار اعلام کرد و افزود: این مرکز از ساعت ۸ تا ۱۴ و ۱۶ تا ۲۱ برقرار است و افرادی که نتیجه ازمایش آنها مثبت است باید پنج روز در قرنطینه بمانند. 

انتهای پیام

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: استفاده از ماسک آذربایجان شرقی شهرستان تبریز افراد بالای بنام Ba۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۸۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • احضار ۶ نفر به کمیته انضباطی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • برای اولین بار یک زن همزمان پمپ قلب و پیوند کلیه خوک دریافت کرد
  • اولین فردی که همزمان پمپ قلب و کلیه خوک دریافت کرد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!