Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سعید کریمی- معاون درمان وزارت بهداشت دستورالعملی با موضوع "آمادگی مقابله با افزایش مراجعه بیماران کووید ۱۹ در بیمارستان‌های کشور" خطاب به معاونین درمان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور صادر کرد.

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت درمان وزارت بهداشت، در دستورالعمل ابلاغی دکتر سعید کریمی خطاب به معاونین درمان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های پزشکی آمده است:

«۱- در شرایط پایدار و قبل از آغاز موج احتمالی جدید ظرفیت‌های موجود درمانی کلیه بیمارستان‌های تحت پوشش بررسی و بیماستان‌های ریفرال منطقه‌ای تفکیک، مسیر ارجاع و مراجعه بیماران سرپایی/بستری مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توالی بیمارستان‌های ریفرال (به تفکیک بزرگسال و اطفال) تعیین شود.

۲- تیم نظارتی ستاد معاونت درمان دانشگاه میزان آمادگی بیمارستان‌ها را بررسی و نکات قابل بهبود را پیگیری نمایند.

۳- هماهنگی عملیاتی با معاونت بهداشتی/شبکه بهداشت و درمان دانشگاه/ دانشکده برای شناسایی، مدیریت ارجاع و پذیرش بیماران از مراکز جامع سلامت و همچنین مدیریت ارجاع و انتقال بین مراکز درمانی با واحد مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه (۱۱۵) انجام شود.

۴- مانور مدیریتی واحد تریاژ در خصوص نحوه اجرای تریاژ دو لایه براساس دستورالعمل کشوری تریاژ (ESI-IV) صورت گیرد.

۵-پروتکل تریاژ، پذیرش و بستری بیمار در بخش‌های بستری براساس اندیکاسیون موجود باشد.

۶- اقدامات تشخیص درمانی براساس آخرین پروتکل درمانی کووید ۱۹ و در صورت ابلاغ بخشنامه‌های بعدی براساس آن‌ها انجام می‌شود. نظارت بر حسن اجرای پروتکل به عهده رئیس بیمارستان است.

۷- آموزش/بازآموزی مستمر کارکنان ذی‌ربط برای نحوه اجرای آخرین پروتکل (با تاکید بر کلینیک‌های تنفسی، بخش‌های اورژانس و ویژه) انجام شده باشد.

۸- دارو‌های مورد نیاز درمان کووید ۱۹ مطابق آخرین پروتکل درمانی ابلاغی و سایر دارو‌ها و لوازم مصرفی برآورد و تامین شوند. نحوه اکسیژن درمانی مطابق پروتکل استاندارد نظارت شود.

۹- وسائل حفاظت فردی متناسب با کارکنان با توجه به نوع ارائه خدمات مستقیم و غیر مستقیم تامین و توزیع شوند. نحوه استفاده از آن‌ها توسط واحد کنترل عفونت، آموزش/ بازآموزی و نظارت شوند. با توجه به اهمیت استفاده از ماسک در کاهش ابتلا به تمامی سویه‌های کووید-۱۹ استفاده از ماسک تاکید می‌شود.

۱۰- مدیریت تخت، تیم تنفسی و ترخیص از بخش ویژه مورد تاکید قرار داده شود.

۱۱- فهرست پرسنل مورد نیاز و گردش شیفت‌های کاری متناسب با بار مراجعه و پیش‌بینی روند احتمالی افزایش موارد بستری تعیین شود.

۱۲- تمهیدات لازم برای تکمیل واکسیناسیون کلیه پرسنل مطابق بخشنامه‌های ابلاغی انجام شود.

۱۳- در سطح بیمارستان با مسئولیت رئیس بیمارستان، اطلاعات مورد نیاز (شامل بیماران سرپایی، بستری، آمار‌های فوت مشکوک، محتمل و قطعی) در تمامی ایام هفته (شامل روز‌های تعطیل) کماکان در سامانه‌های مربوطه ثبت شوند.

گزارش روزانه شامل آمار مراجعین (سرپایی و بستری) و شاخص‌های مربوطه توسط تیم مدیریت بیمارستان بررسی و اقدام لازم براساس روند مراجعین، برنامه‌ریزی شود.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: وزارت بهداشت بیمارستان کرونا درمان دانشگاه بیمارستان ها کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۰۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، گفت: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال از ابتدای سال به صورت آزمایشی در خراسان شمالی آغاز و از امروز رسمی شد. - اخبار استانها -

جواد شاهین‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: از امروز به صروت رسمی بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیصی درمانی و ترخیص کودکان زیر هفت سال بیمه شده در بیمارستان‌های دولتی و واحد‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به صورت رایگان انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه این موضوع یک خبر خوب از حوزه وزارت بهداشت و درمان و دولت سیزدهم است٬ افزود: چنانچه کودکان به بیمارستان مراجعه کردند، از بدو پذیرش بستری تا انجام اقدامات تشخیصی و جراحی خدمات درمانی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه ابتدای امسال نوید ارائه گسترده و عادلانه خدمات بهداشتی، درمانی و آموزش پزشکی را اعلام کرده بودیم، گفت: کلنگ زنی و شروع ساخت بیمارستان مادر و کودک به عنوان بزرگ ترین پروژه درمانی استان و آغار درمان رایگان کودکان زیر 7 سال در دانشگاه در این راستا محقق شد.

شاهین‌فر تصریح کرد: اجرای طرح رایگان درمان کودکان زیر 7 سال، در استان خراسان شمالی از ابتدای سال به شکل آزمایشی آغاز شده  بود اما امروز به صورت رسمی و سراسری این اقدام اجرایی می شود.

انتهای پیام/311/

دیگر خبرها

  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران تخصیص یافت
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد