Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@03:10:17 GMT

رابطه نزدیک مصرف نمک با مرگ زودرس

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۶۱۴۲۸

رابطه نزدیک مصرف نمک با مرگ زودرس

یک مطالعه تازه نشان داده است که ارتباط نزدیکی بین مصرف بیش از حد نمک خوراکی و مرگ زودرس وجود دارد.

این مطالعه که در مجله علمی "European Heart" منتشر شد، بیان کرده است "کسانی که به طور مداوم به غذا نمک اضافه می‌کنند، در مقایسه با افرادی که به ندرت نمک مصرف می‌کنند، در میان یک نمونه ۵۰۰۰۰۰ نفری، ۲۸ درصد بیشتر احتمال دارد که زودتر با مرگ مواجه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

آمار‌های قبلی نشان داده است که از هر ۱۰۰ نفر، ۳ نفر در سنین ۴۰ تا ۶۹ سال زود می‌میرند، در حالی که افزودن نمک به غذا، این تعداد را به ۴ نفر در همان گروه سنی می‌رساند.

این مطالعه نشان داده "افرادی که به طور منظم نمک مصرف می‌کنند؛ حدود ۲.۲۸ سال عمر کوتاهتری نسبت به دیگران دارند و این میزان در افراد پنجاه ساله ۱.۵ سال است.

محققان به سرپرستی پروفسور Lou Kei از دانشگاه Tulane ایالات متحده تأیید کردند که مطالعه آن‌ها کاربرد‌های زیادی در زمینه بهداشت عمومی ارائه می‌دهد.

کی گفت: "مطالعه ما اولین مطالعه در نوع خود است که بین افزودن نمک به غذا و مرگ زودهنگام ارتباط برقرار می‌کند. "

این محقق تأکید کرد: کاهش سدیم دریافتی با افزودن کمی نمک به غذا فواید بسیاری برای سلامتی به خصوص در مقایسه با سلامت عمومی مردم دارد.

اندازه گیری کل سدیم دریافتی در رژیم غذایی ما آسان نیست، زیرا اکثر غذاها، از جمله از پیش فرآوری شده، حاوی مقادیر زیادی نمک هستند.

پتاسیم از بیماری‌های قلبی و متابولیک مانند دیابت محافظت می‌کند، در حالی که سدیم باعث افزایش سرطان، فشار خون و سکته می‌شود.

کی توضیح که " نمک اضافه یک رفتار طولانی مدت است که نشان دهنده ترجیح غذا‌های شور است. "

او گفت: در غذا‌های غربی، افزودن نمک به غذا نشان دهنده ۶ تا ۲۰ درصد نمک مصرفی است و روشی منحصر به فرد برای تخمین ارتباط مصرف نمک با مرگ است.

شرکت کنندگان در این آزمایش به پرسشنامه‌ای پاسخ دادند که درصد نمک مصرفی آن‌ها را نشان می‌داد و محققان عواملی مانند سن، جنسیت، شاخص توده بدنی و سیگار کشیدن را برای اندازه گیری میزان مرگ زودرس قبل از سن ۷۵ سالگی در نظر گرفتند.

محققان به انجام آزمایش‌هایی برای تعیین ارتباط مصرف نمک با چندین بیماری مزمن مانند دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی ادامه می‌دهند و انتظار دارند آزمایش‌های بالینی برای آزمایش اثرات کاهش نمک انجام دهند.

منبع: ارم نیوز

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مصرف نمک مرگ زودرس بیماری های قلبی سدیم پتاسیم نمک به غذا نمک مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۱۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟

از زمان های قدیم تا به امروز این باور وجود دارد که کندن موهای سفید باعث زیاد شدن آنها می شود اما این فرضیه تا چه حد درست است.

رنگ مو توسط رنگدانه‌های موجود در سلول‌های ریشه مو تعیین می‌شود و با توقف تولید این رنگدانه‌ها، رنگ مو تغییر می‌کند و به اصطلاح سفید می‌شود.

سفید شدن مو ممکن است ناشی از برخی بیماری‌های داخلی یا بیماری‌های خودایمنی بدن باشد. همچنین کمبود ویتامین B۱۲ و کمبود آهن نیز می‌تواند باعث سفید شدن زودرس موها شود.

عواملی همچون پرکاری تیروئید و کمبود آهن می‌تواند باعث سفید شدن مو شود، اما ژنتیک دلیل اصلی سفید شدن زودرس موها است. سوال پرتکراری که در مورد موهای سفید وجود دارد، ارتباط زیاد شدن آنها با کندن این تار موهای دوست نداشتنی است در این بخش به آن اشاره خواهیم داشت.

آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟

خیر، کندن موی سفید باعث رشد بیشتر آن‌ها نمی‌شود. رنگدانه‌های مو، که عامل رنگ موی افراد هستند، در سلول‌های ریشه‌ای موها قرار دارند و با توقف ساخت این رنگدانه‌ها در سلول‌ها، مو سفید می‌شود. برعکس، کندن موی سفید باعث نابودی بخشی از سلول‌های ریشه‌ای مو می‌شود که موجب کاهش تعداد موهای سفید شده و کمتر شدن آن‌ها در آینده می‌شود. اما در هر صورت، کندن موهای سفید نمی‌تواند باعث رشد بیشتر آن‌ها شود.

شروع سفیدی مو در افراد سفیدپوست از سن ۳۵ سالگی و در افراد سیاهپوست از ۴۵ سالگی به طور طبیعی رخ می‌دهد. با این حال، در صورتی که سن شروع سفیدی مو در افراد سفیدپوست کمتر از ۲۰ سال و در افراد سیاهپوست کمتر از ۳۰ سال باشد، می‌توان گفت که فرد دچار سفیدی زودرس مو شده است و با استفاده از برخی داروها می‌توان از آن جلوگیری کرد.

فاکتورهای مؤثر بر سفیدی مو عبارتند از:

کمبود ویتامین‌ها، به خصوص ویتامین B۱۲

بیماری‌های سیستم ایمنی مانند برص و آلوپسی آره آتا

کمبود آهن و کم خونی

مصرف برخی داروها مثل کلروکین

رژیم غذایی نامناسب و ناپایدار

استفاده از شامپوها و محصولات شیمیایی مضر برای مو

بیماری‌های تیروئید

کمبود روی در بدن

مصرف دخانیات

درمان سفیدی مو

هیچ شامپویی توانایی درمان سفیدی مو را ندارد. استفاده از این شامپوها فقط می‌تواند به تیرگی یا روشنی موها کمک کند ولی در کاهش یا جلوگیری از سفیدی مو تاثیری ندارد. همچنین، رنگ مو نیز نمی‌تواند تاثیری در کاهش یا افزایش موهای سفید داشته باشد.

سفیدی زودرس مو توسط پزشکان پوست و با استفاده از داروها درمان می‌شود. پزشکان با استفاده از داروهایی که سلول‌های رنگدانه مو را تحریک می‌کنند، سن شروع سفید شدن مو را بالاتر می‌برند و این مشکل را درمان می‌کنند.

منبع
نمناک

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کمبود این ویتامین‌ها و مواد معدنی باعث سفید شدن زودرس مو می‌شود چند راهکار ساده برای دیرتر سفید شدن موهای سر

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • شنبه اعتراض؛ هزاران صهیونیست خواهان برکناری نتانیاهو شدند
  • مسمومیت ۵۳ نفر بر اثر مصرف قارچ وحشی/ رشد سه برابری مسمومیت با قارچ وحشی
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • هوجیچا ؛ از چای سبز برشته شده ژاپنی تا تقویت عملکرد شناختی!
  • آیا ورزش باعث رشد قد می‌شود؟
  • آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟