Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه ترکمان‌اسدی؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، از روند افزایش ابتلا به کرونا در استان ابراز نگرانی کرد و اظهار کرد: تغییر زیرسویه‌ای که در جامعه قالب شده، کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی و رفتار متفاوت کووید ۱۹ باعث شده این ویروس قابلیت سرایت بیشتری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: متاسفانه از ابتدای تیرماه روند افزایشی بیماری کرونا را در کشور و استان شاهد هستیم به طوری که تعداد مراجعان سرپایی و بستری بیمارستانی افزایش قابل توجهی داشته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا تأکید کرد: مردم همچنان توصیه‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک در فضای سربسته را رعایت کنند و حتما برای تکمیل واکسیناسیون خود اقدام کنند.

 ترکمان اسدی به استفاده کودکان ۵ تا ۱۲ ساله از واکسن سینوفارم و پاستوکووک اشاره کرد و افزود: تمام مراکز خدمات جامع سلامت نزدیک محل سکونت افراد تنوعی از واکسن‌ها را دارند که با مراجعه به این مراکز می‌توان به انتخاب خود واکسن مورد نظر را انتخاب و تزریق کرد.

وی با بیان اینکه البته طبق مطالعات صورت گرفته تفاوت چشمگیری هم نسبت به نوع واکسن‌ها وجود ندارد تصریح کرد: افراد می‌توانند در مراکز واکسیناسیون نسبت به نوع واکسن تزریقی مشاوره‌هایی را از عوامل بهداشتی و درمانی دریافت کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا گفت: در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان لیست مراکز خدمات جامع سلامت برای تزریق واکسن به همراه نوع واکسن‌های موجود تهیه شده و افراد می‌توانند اطلاعات لازم در این زمینه را کسب و نسبت به واکسیناسیون خود اقدام کنند.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: سویه جدید کرونا مراکز واکسیناسیون مراکز خدمات جامع سلامت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۷۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش خبرآنلاین، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد