Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@23:41:05 GMT

رژیم ویژه برای رفع چربی کبد

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۹۶۵۸۸

رژیم ویژه برای رفع چربی کبد

تغذیه و بهترین رژیم غذایی مبتلایان به کبد چرب بهترین رژیم غذایی غذاهایی که باید بخورید شیر بادام یا شیر کم‌چرب گاو قهوه آب روغن زیتون بذر کتان و دانه چیا سیر سویا غذاهایی که نباید بخورید دیگر روش‌ها برای کنترل بیماری کبد چرب بیشتر ورزش کنید به‌اندازه کافی بخوابید هیچ مکملی را بدون نظر پزشک مصرف نکنید داروی تجویزی پزشک را مصرف کنید تغذیه و بهترین رژیم غذایی مبتلایان به کبد چرب

​به گزارش اقتصاد آنلاین، بیماری کبد چرب، همان‌طور که از اسمش پیداست، عارضه‌ای است که در اثر تجمع چربی در کبد ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماری کبد چرب دو نوع است: بیماری کبد چرب الکلی (در اثر مصرف زیاد الکل) و بیماری کبد چرب غیرالکلی (حتی اگر هرگز الکل مصرف نکرده باشید می‌تواند رخ بدهد)

نوع شدیدتر بیماری کبد چرب، کبد چرب غیرالکلی استئاتوهپاتیت (NASH) نامیده می‌شود که می‌تواند منجر به عارضهٔ خطرناک‌تری مانند سیروز و سرطان کبد شود. هر نوع کبد چربی که داشته باشید، بهترین درمان تغییر سبک زندگی است که شامل کاهش وزن، اجتناب از الکل و در پیش‌ گرفتن رژیم غذایی مناسب بیماری کبد چرب می‌شود.

بهترین رژیم غذایی

برای غلبه بر بیماری کبد چرب، لازم است تغییراتی اساسی و مداوم در رژیم غذایی خود ایجاد کنید، نه اینکه فقط از خوردن یک سری از غذاهای ناسالم پرهیز کنید. مهم‌ترین بخش این تغییرات این است که باید «تداوم‌پذیر» باشد. بهترین رژیم غذایی برای افرادی که کبد چرب دارند باید ویژگی‌های زیر را دارا باشد:

- فیبر کافی

- میوه و سبزی و مغزها به‌وفور

- غلات کامل

- چربی اشباع محصولات حیوانی بسیار محدود

- قند و نمک بسیار محدود

- الکل ممنوع

توصیه می‌شود مصرف کالری خود را محدود و از روش‌های تغذیه‌ای مدیترانه‌ای الگوبرداری کنید. نیمی از بشقاب غذای شما در هر وعده باید از میوه و سبزی باشد، یک‌چهارم آن از پروتئین و یک‌چهارم دیگر از کربوهیدرات. بهتر است به‌جای اینکه به غذاها برچسب «مجاز» یا «غیرمجاز» برای خودتان بزنید، دو اصل اساسی زیر را برای درمان کبد چرب خود به یاد داشته باشید:

۱- انتخاب‌های غذایی‌تان را بر اساس شیوه‌های تغذیه‌ای مدیترانه‌ای و کم کالری انجام دهید؛ غذاهای گیاهی، غلات کامل، روغن زیتون بکر و ماهی بیشتر و مرغ و بوقلمون و پنیر و دیگر محصولات لبنی را در حد اعتدال مصرف کنید.

۲- از مصرف قندهای افزوده، گوشت‌های فرآوری شده و غلات تصفیه شده بپرهیزید. همچنین یکی از بهترین راه‌ها برای کنترل کبد چرب و حتی درمان آن این است که تقریباً ۷ تا ۱۰ درصد از وزن بدن خود را کم کنید.

غذاهایی که باید بخورید شیر بادام یا شیر کم‌چرب گاو

بزرگسالان و کودکانی که بیماری کبد چرب دارند باید به مصرف کلسیم توجه بیشتری بکنند. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد مصرف کلسیم و ویتامین D‌ کافی می‌تواند جلوی ابتلا به کبد چرب را بگیرد.

همچنین بیمارانی که کبد چرب پیشرفته دارند، به دلیل مشکلاتی که از جهت مواد مغذی پیدا می‌کنند در معرض کاهش تراکم استخوان و پوکی‌استخوان هستند. بیماری کبد چرب تنها دلیل مصرف کلسیم نیست، بلکه کلسیم برای همهٔ افراد ضروری است. شیربادام یا شیر کم‌چرب گاو غنی‌شده با ویتامین D بنوشید.

بیماری کبد چرب با تداوم شیوه‌های درست قابل‌کنترل است. چیزی که تعیین می‌کند وضعیت کبد چرب شما بهتر یا بدتر شود این است که در صورت لزوم وزن کم کنید و نسبت به رژیم غذایی مناسبتان و ورزش منظم کاملاً جدی و پیگیر باشید. همچنین تغییراتی در سبک زندگی‌تان ایجاد کنید تا استرستان کمتر شود.

قهوه

قهوه بدون افزودن شکر و خامه می‌تواند یکی از مؤثرترین راه‌های بهبود کبد چرب باشد. قهوه می‌تواند نفوذپذیری روده را کاهش دهد و ازاین‌جهت به افرادی که کبد چرب دارند کمک می‌کند چربی کمتری جذب کنند. البته اثر قهوه روی کبد چرب همچنان مورد مطالعه است و مکانیسم اثر آن کاملاً شناخته نشده اما شواهد زیادی تاکنون به‌دست‌آمده که قهوه اثرات مثبتی در کمک به کاهش چربی کبد دارد. توصیه می‌کنیم در روز چند فنجان قهوه ساده بنوشید.

غذاهای سرشار از ویتامین E‌ مانند فلفل‌دلمه‌ای قرمز، اسفناج، بادام‌زمینی و دیگر مغزها

غذاهای ویتامین E دار می‌توانند اثرات مثبتی بر بیماری کبد چرب خصوصاً از نوع کبد چرب غیرالکلی و کبد چرب غیرالکلی استئاتوهپاتیت داشته باشند.

آب

کارشناسان توصیه می‌کنند تا جایی که امکان دارد آب را جایگزین نوشیدنی‌های قنددار و پُرکالری کنید. یک فرد عادی که هیچ بیماری و مشکلی در سلامتی خود ندارد که مجبور باشد مصرف مایعات خود را محدود کند، باید روزانه آب فراوان بنوشد تا دچار دهیدراسیون و اثرات منفی آن بر کبد نشود. البته آب نباید بین غذا و به صورت خیلی سرد نوشیده شود.

روغن زیتون

بعضی از روغن‌ها می‌توانند چربی‌های سالمی به بدنتان برسانند، مانند روغن زیتون و روغن کنجد. چربی سالم کمک می‌کند احساس سیری کنید و ضمناً سطح آنزیم‌های کبدتان را نیز کاهش می‌دهد. دیگر انواع چربی که پُر از چربی‌های تک غیراشباع هستند شامل روغن آووکادو، روغن بادام‌زمینی، روغن دانه آفتاب‌گردان و روغن کانولا می‌شوند.

بذر کتان و دانه چیا

بذر کتان و دانه چیا منابعی از امگا ۳ هستند. اسیدهای چرب امگا ۳ برای کبد چرب الکلی و غیرالکلی توصیه می‌شود زیرا می‌تواند ظرفیت چربی کبد را کاهش دهد.

سیر

مطالعات نشان داده‌اند مصرف سیر به مدت ۱۵ هفته می‌تواند توده چربی را در بدن افرادی که بیماری کبد چرب غیرالکلی دارند کاهش دهد و همچنین از چربی کبد کم کند و جلوی پیشرفت بیماری را بگیرد.

سویا

برخی شواهد نشان می‌دهند محصولات سویا، مانند شیر سویا یا توفو، می‌توانند کبد چرب را بهتر کنند. مطالعه‌ای می‌گوید طبق تحقیقات، مصرف سویا بهبودهایی را در اثرات متابولیکی در افرادی که کبد چرب غیرالکلی دارند نشان داده است.

غذاهایی که نباید بخورید

غذاهایی که باید از آن‌ها پرهیز کنید شامل آن‌هایی می‌شود که می‌توانند سطح قند خون را بالا ببرند یا منجر به افزایش وزن شوند، مانند:

قندها و کربوهیدرات‌ها دشمن کبد هستند.

نوشابه‌های رژیمی که کم‌کالری‌اند.

جایگزین‌های قند موجود در نوشابه‌های رژیمی می‌توانند به کبد آسیب بزنند.

کره پُر از چربی اشباع است که می‌تواند تری‌گلیسرید را در کبد بالا ببرد.

انواع کیک و نان‌های فانتزی و بستنی و ... انواعی از کربوهیدرات‌های قندی بوده و کسی که کبد چرب دارد نباید آنها را مصرف کند.

انواع سس، گوشت دودی و گوشت چرب، این مواد غذایی سرشار از چربی‌های اشباع بوده و مصرفشان توصیه نمی‌شود.

طبق برخی از یافته‌ها، بیماری کبد چرب غیرالکلی با مصرف نمک بدتر می‌شود که دو دلیل دارد: غذاهای پُرنمک معمولاً چربی زیادی هم دارند و پُرکالری‌اند و دیگر اینکه غذاهای پُرنمک می‌توانند موجب به‌هم‌خوردن تعادل سیسم رنین آنژیوتانسین

غذاهای سرخ شده اغلب کالری زیادی دارند و کسی که کبد چرب دارد باید تحت رژیم غذایی با کالری محدود باشد.

دیگر روش‌ها برای کنترل بیماری کبد چرب

علاوه بر تغییرات در رژیم غذایی، اصلاح سبک زندگی نیز می‌تواند به کنترل بیماری کبد چرب کمک زیادی بکند.

بیشتر ورزش کنید

اگر کاهش وزن و تغذیهٔ درست و دیگر عادت‌های سالم با ورزش منظم همراه شوند، بیشترین اثر را خواهند داشت. کارشناسان توصیه می‌کنند هر روز ۶۰ دقیقه فعالیت بدنی داشته باشید اما اگر برایتان سخت است می‌توانید این ۶۰ دقیقه را به بخش‌های ۱۵ دقیقه‌ای تقسیم کنید، مثلاً چهار بار پیاده‌روی ۱۵ دقیقه‌ای. حداقل هفته‌ای دو بار نیز تمرینات قدرتی انجام دهید.

به‌اندازه کافی بخوابید

هرچند خواب برای همه افراد مهم است، اما برای کسانی که بیماری کبد دارند اهمیت بیشتری دارد. بیماری‌هایی مانند آپنه انسدادی خواب شایع بوده و می‌توانند با اختلال در اکسیژن‌رسانی به کبد، کبد چرب را بدتر کنند. یک فرد بزرگسال باید هر شب ۸ تا ۹ ساعت بخوابد. سعی کنید هر شب تدریجاً چند دقیقه‌ای زودتر به رختخواب بروید.

هیچ مکملی را بدون نظر پزشک مصرف نکنید

همهٔ کارشناسان توصیه می‌کنند پیش از مصرف هرگونه مکملی حتماً با پزشک مشورت کنید، خصوصاً در مورد ویتامین E که افرادی که مشکلات کبد دارند معمولاً آن را مصرف می‌کنند. مصرف زیاد ویتامین E می‌تواند موجب مشکلاتی در سلامتی شود، مانند مشکلات قلبی و عروقی. ضمناً مکمل‌ها باید همراه با یک رژیم غذایی سالم و تغییراتی در سبک زندگی مصرف شوند تا بیشترین اثر را داشته باشند.

داروی تجویزی پزشک را مصرف کنید

در حال حاضر دارویی برای بیماری کبد چرب وجود ندارد که مورد تأیید سازمان غذا و دارو (FDA) قرار گرفته باشد. مؤثرترین درمان فعلاً پیوگلیتازون است (البته تحت نظر پزشک) که معمولاً برای درمان دیابت استفاده شده و گاهی برای مشکلات کبد به کار می‌رود.

بیماری کبد چرب با تداوم شیوه‌های درست قابل‌کنترل است. چیزی که تعیین می‌کند وضعیت کبد چرب شما بهتر یا بدتر شود این است که در صورت لزوم وزن کم کنید و نسبت به رژیم غذایی مناسبتان و ورزش منظم کاملاً جدی و پیگیر باشید. همچنین تغییراتی در سبک زندگی‌تان ایجاد کنید تا استرستان کمتر شود. مطالعه‌ای نشان داده استرس سلولی در مغز می‌تواند موجب بیماری کبد چرب شود.

منبع: همشهری آنلاین لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر الکل رژیم غذایی کبد چرب اخبار سلامت اخبار مرتبط دانستنی‌هایی درباره رژیم‌های سمزدایی کبد ۱۳۹۷/۶/۷ ۸ ماده غذایی مضر و خطرناک برای کبد ۱۴۰۱/۴/۱۷ آیا مصرف کره بادام زمینی برای کبد مضر است؟ ۱۴۰۰/۱۱/۲۶ اصلاح سبک زندگی از بیماری کبد چرب جلوگیری می کند ۱۴۰۰/۱۰/۲۹ ۶عارضه جانبی استفاده بیش از حد سرکه سیب ۱۳۹۹/۷/۱۳ مؤثرترین راه برای در امان ماندن از زوال عقل شناسایی شد ۱۳۹۹/۵/۱۲ آخرین ویدیو ها مافیای کنکور از زبان وزیر آموزش و پرورش ۱۴۰۱/۰۴/۲۴ ۲۰:۱۲ حریق یک تانکر ۲۰ هزار لیتری بنزین در اصفهان ۱۴۰۱/۰۴/۲۴ ۱۷:۳۹ هزینه ۲۵۰ میلیونی برای تماشای بازی های ایران در جام جهانی؟ + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۲۴ ۱۶:۵۵ تصاویری رعب انگیز از مورچه ملکه غول پیکر + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۲۴ ۱۰:۵۹ میوه هایی که برای جلوگیری از کم خونی مفید است + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۲۴ ۱۰:۱۳ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال صرافی والکس خرید ارز دیجیتال خرید تتر نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۲۰:۱۲ مافیای کنکور از زبان وزیر آموزش و پرورش ۲۰:۰۲ همه واکسن ها بر سویه های جدید اثرگذارند ۱۹:۴۸ درمان فوری جوش صورت دوران بلوغ ۱۹:۳۲ چه واکسنی را برای دوز چهارم کرونا تزریق کنیم؟ ۱۹:۲۴ ماجرای افزایش تاریخ انقضای واکسن ها چیست؟ ۱۹:۲۳ راه مقابله با عوارض پشت میز نشینی ۱۹:۲۱ ۵ حقیقت در مورد عربستان سعودی که شاید از آن بی خبرید! ۱۹:۱۷ معمای پیچیده که فقط باهوش ها می توانند حل کنند ۱۹:۱۲ درخواست عجیب یک زن در دادگاه خانواده ۱۹:۰۹ خطای دید چالشی؛ بینایی خود را محک بزنید ۱۹:۰۵ آخرین قیمت میوه‌ های تابستانی در بازار ۱۹:۰۱ این جمله های منفی را هرگز به خودتان نگویید ۱۹:۰۰ اخذ بیش از ۳۲ هزار میلیارد تومان بدهی از ابربدهکاران بانکی ۱۸:۵۸ ۱۲ نکته کمتر شنیده شده درباره عید غدیر ۱۸:۵۱ اپیزود سیزدهم اقتصادینو؛ بروبچه های شیکاگو (بخش اول) ۱۸:۴۹ درمان خانگی سوختن موها با رنگ و دکلره ۱۸:۳۵ برنج ایرانی کیلویی ۱۳۵ هزار و ۵۰۰ تومان شد + قیمت انواع برنج ۱۸:۲۸ چجوری لباس مناسب سایزم رو پیدا کنم؟ + جدول سایز بندی ۱۸:۲۴ بالاترین بودجه تاریخ آمریکا برای پنتاگون! ۱۸:۱۳ آیت الله علم الهدی: این‌که عده‌ای بگویند عاشق امیرالمؤمنین هستیم اما در حکومت با امامت کاری نداریم، غدیر سکولار است که قبول نداریم ۱۸:۰۸ فوری: رضاییان به سپاهان پیوست + عکس ۱۸:۰۵ خانه ثروتمندترین فرد دنیا چگونه است؟ + عکس ۱۷:۵۸ وزیر بهداشت: روند مرگ های کرونایی افزایشی خواهد بود ۱۷:۵۴ ترفندی ساده برای پیدا کردن رمز عبور وای فای ۱۷:۴۷ آزادراه تهران - شمال و جاده چالوس یکطرفه شد ۱۷:۴۵ بهترین روش ها براش شستن کاغذ دیواری ۱۷:۴۵ دام کیلویی ۸۰ هزار تومان روی دست دامداران مانده‌ است ۱۷:۲۲ دستور پخت خوشمزه ترین «دونات» خانگی ۱۷:۱۲ گران‌ترین آجیل جهان معرفی شد + فیلم ۱۷:۰۱ لیلا حاتمی داور جشنواره ونیز شد ۱۶:۵۸ کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی مصرف لبنیات در کشور ۱۶:۵۵ هزینه ۲۵۰ میلیونی برای تماشای بازی های ایران در جام جهانی؟ + فیلم ۱۶:۵۲ امام جمعه ملایر: همین طور که رییس جمهور آمریکا پیر و فرتوت است، آمریکا هم دیگر توان ندارد ۱۶:۴۵ آمریکا کور خوانده، قصد آنها مقابله با ایران است، اما خنثی خواهد شد ۱۶:۴۱ با اجبار نمی توان چادر بر سر بانوان انداخت/ در مسئله حجاب انتظار از کارمندان دولت که از نظام اسلامی حقوق می گیرند، بیشتر است ۱۶:۴۰ وجود این گیاه دارویی توی خونه همه واجبه ۱۶:۳۷ سفر بایدن یک تنفس مصنوعی به جنازه اسرائیل است/ شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی، دو لبه قیچی وحدت‌شکنی ۱۶:۳۳ خشکسالی دریاچه ارومیه را تهدید می کند/ نباید آب در آسیاب دشمن ریخت که خشکی دریاچه را دستاویزی برای اختلاف قرار داده ۱۶:۳۰ طالبان: پول به اندازه کافی داریم و بدهی برق وارداتی از ایران پرداخت می شود ۱۶:۲۴ اشتفان افنبرگ: علی دایی با من تمرین کرد که فوتبالیست خوبی شد! ۱۶:۱۷ تا رسیدن به جایگاه در شأن ملت ایران فاصله زیادی داریم اما وضعیت به سیاهی که دشمنان اعلام می‌کنند، نیست ۱۶:۱۴ گاهی بیان می‌شود لباس مناسب در بازار نیست/ دولت و بخش خصوصی صنعت مورد نیاز چادر را در دستور کار قرار دهند ۱۵:۵۷ تغییرات جدید استخدام دولتی در راه است ۱۵:۵۱ فروش لاماری ایما از شنبه ۲۵ تیرماه+جدول ۱۵:۴۳ کنترل سرمایه همیشه هم بد نیست!/ قیمتگذاری ارز ممکن است نیاز به مداخله را زیاد کند ۱۵:۳۸ چه کنیم تا کودکمان از آمپول نترسد؟ ۱۵:۳۱ رییسی به باکو دعوت شد ۱۵:۲۲ اولین رییس آمریکا خواهم بود که از تل آویو به جده پرواز می‌کند/ تصمیم عربستان تاریخی است ۱۵:۱۷ گرم ترین هفته تابستان در راه است ۱۵:۱۳ عذرخواهی جناب خان از وریا غفوری+ عکس اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: الکل رژیم غذایی کبد چرب اخبار سلامت بهترین رژیم غذایی کبد چرب غیرالکلی بیماری کبد چرب باید بخورید روغن زیتون کبد چرب سبک زندگی ویتامین E چربی کبد روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۶۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟

تعیین زمان مناسب برای مصرف منیزیم به عوامل مختلفی از جمله سلامت فردی، سبک زندگی و عادت‌های غذایی بستگی دارد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، منیزیم یک ماده معدنی ضروری است که به طور طبیعی در بعضی از مواد غذایی وجود دارد و به منظور جلوگیری از بروز عوارض ناشی از کمبود منیزیم باید روزانه به مقدار لازم از آن استفاده کنید، مردها روزانه به ۴۲۰ میلی‌گرم منیزیم و زن‌ها به ۳۲۰ میلی‌گرم از آن نیاز دارند؛ تعیین زمان مناسب برای مصرف منیزیم به عوامل مختلفی از جمله سلامت فردی، سبک زندگی و عادت‌های غذایی بستگی دارد.

مصرف منیزیم هنگام صبح

مصرف منیزیم هنگام صبح می‌تواند انرژی را افزایش دهد و به بهبود خلق‌وخو کمک کند؛ منیزیم نقش مهمی در متابولیسم انرژی ایفا می‌کند، باعث بهبود فرایند تبدیل غذا به انرژی می‌‏شود و از عملکرد آنزیم‌های دخیل در تولید انرژی اولیه بدن پشتیبانی می‌کند؛ مصرف منیزیم در ابتدای روز به افزایش هوشیاری و تمرکز در طول روز کمک می‌کند.

مصرف منیزیم قبل از ورزش

مصرف منیزیم قبل از ورزش می‌تواند به بهبود عملکرد عضلات کمک کند، این ماده معدنی نقش مهمی در انقباض و آرامش عضلات برعهده دارد و برای حفظ عملکرد مناسب ماهیچه‌ها در طول ورزش ضروری است؛ علاوه بر این، منیزیم به تنظیم تعادل الکترولیت‌ها کمک می‌کند که برای هیدراتاسیون و عملکرد ماهیچه‌ها بسیار مهم است؛ مصرف منیزیم قبل از ورزش، از طریق مواد غذایی یا مکمل‌ها، ممکن است به جلوگیری از گرفتگی عضلات و کاهش خستگی کمک کند.

مصرف منیزیم همراه با وعده‌های غذایی

مصرف منیزیم همراه با وعده‌های غذایی می‌تواند جذب و استفاده از آن توسط بدن را افزایش دهد، جذب منیزیم در روده کوچک اتفاق می‌افتد؛ مصرف مواد غذایی یا مکمل‌های غنی از منیزیم همراه با وعده‌های غذایی، به ویژه غذاهای حاوی پروتئین و چربی‌های سالم، ممکن است به بهبود جذب آن کمک کند؛ بنابراین توصیه شده است بعضی از مواد غذایی سرشار از منیزیم مانند سبزیجات برگ‌دار، آجیل، دانه‌ها و غلات کامل را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

مصرف منیزیم هنگام خواب

مصرف منیزیم قبل از خواب ممکن است باعث آرامش و بهبود کیفیت خواب شود، نتایج بررسی‌های انجام شده نیز نشان می‌دهد که منیزیم از چرخه طبیعی خواب و بیدار بدن پشتیبانی می‌کند؛ علاوه بر این، منیزیم به آرامش عضلات کمک می‌کند و با کاهش تنش عضلانی به بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند، بنابراین می‌توان با مصرف منیزیم قبل از خواب به بهبود آرامش بدن و ذهن کمک کرد که منجر به افزایش کیفیت خواب می‌شود.

چه زمانی باید مصرف مکمل منیزیم را شروع کرد؟

مصرف منیزیم را بر اساس نیازهای بدن خود تنظیم کنید، در صورتی که علائمی مانند گرفتگی عضلات، خستگی یا دیگر علائم مربوط به کمبود منیزیم را تجربه کردید، مصرف منیزیم از طریق منابع غذایی یا مکمل‌ها را افزایش دهید؛ علاوه بر این، عواملی مانند استرس، فعالیت بدنی شدید و شرایط پزشکی ممکن است نیاز بدن به منیزیم را افزایش دهد.

کدام مواد غذایی حاوی منیزیم است؟

مواد غذایی سرشار از منیزیم برای بسیاری از عملکردهای بدن از جمله عملکرد عضلانی و عصبی، تنظیم قند خون و سلامت استخوان ضروری است؛ سبزیجات برگ‌دار مانند اسفناج و کلم پیچ، آجیل و دانه‌هایی مانند بادام، بادام هندی و تخمه کدو تنبل، غلات کامل مانند برنج قهوه‌ای و کینوا، حبوبات مانند لوبیا و عدس، ماهی‌های چرب مانند سالمون و شکلات تلخ سرشار از منیزیم هستند و مصرف آن‌ها به بهبود سلامت عمومی افراد کمک می‌کند.

کد خبر 748594

دیگر خبرها

  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • مصرف زیاد غذا‌های ناسالم باعث آسیب دائمی مغز می‌شود!
  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • ۵ ماده غذایی که می توانند اثری مشابه داروهای لاغری داشته باشند
  • چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید
  • این پنیر چربی‌های شکم را آب می‌کند! | تاثیر لبنیات در چربی سوزی شکم ؛ روزانه سه وعده لبنیات بخورید