Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، مهندس «حسن یگانه» معاون فنی شبکه تلفن همراه شاتل موبایل در پاسخ به این پرسش گفت: «قطعا نوع گوشی هوشمند در کیفیت سرعت اینترنت تاثیر دارد. در وهله اول مساله به وای‌فای مربوط می‌شود. وای‌فای دارای دو مدل است که روی گوشی‌های هوشمند اعمال می‌شود: ۲.۴ گیگاهرتز یا ۵ گیگاهرتز. با توجه به اینکه وای‌فای ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ گیگاهرتز از لحاظ فرکانسی عملا پر شده و فضای فرکانسی‌اش به علت تکثر دیوایس روشن در شهر آلوده بوده و فرکانسی است که تداخل بالایی دارد، بنابراین گوشی هوشمندی که فقط ۲.۴ را ساپورت می‌کند طبیعتا می‌تواند سرویس بدتری را روی وای‌فای تجربه کند، اما خیلی از گوشی‌های بازار هم ۲.۴ را ساپورت می‌کنند هم ۵ را. ۵ مگاهرتز چون قابل اعتمادتر است و تداخل کمتری دارد عملا سرویس بهتری ارائه می‌دهد.»

او ادامه داد: «علاوه بر این به توان و کیفیت پردازنده هم براساس مدل و نوع گوشی بستگی دارد. پشتیبانی از فناوری‌های جدیدتر روی وای‌فای مثل وای‌فای۶ هم که طبعا تجربه و کیفیت خیلی بهتری ارائه می‌کنند که لازم است هم گوشی و هم اکسس‌پوینت وای‌فای از ان پشتیبانی کند.»

یگانه درخصوص اینترنت سیم‌کارت نیز گفت: «گوشی‌های هوشمند امروزه 4G را ساپورت می‌کنند. البته 4G هم مدل‌های مختلفی دارد. یکی از آپشن‌هایی که می‌تواند روی گوشی‌ها وجود داشته یا نداشته باشد، کریر اگریگیشن (Carrier aggregation) است که عملا چند سیگنال را با هم اگریگیت و تجمیع می‌کند و می‌تواند پهنای باند بیشتری بگیرد. طبیعتا وقتی روی صفحه گوشی 4G پلاس یا 4.5G می‌بینیم یعنی گوشی کریر اگریگیشن بهتری انجام می‌هد و سرویس بهتری هم دریافت می‌کنند. علاوه بر میزان کریرهای قابل تجمیع هر گوشی (که با نام‌هایی نظیر کت ۴، کت ۶ و ... شناخته می‌شود) قدرت و فناوری پردازنده گوشی و آنتن آن هم به‌شدت روی تجربه کاربر و کیفیت و سرعتی که دریافت می‌کند، اثر دارد. حتی میزان رم و ورژن سیستم‌عامل گوشی و همینطور تعدد برنامه‌هایی که در بک‌گراند، رم و CPU و همینطور پهنای باند اینترنت گوشی را هم درگیر می‌کنند، روی کیفیت دریافتی اثر دارد، ولی در ابتدا باید گفت قدرت پردازنده و تعداد فرکانس‌هایی که گوشی یا مودم می‌تواند باهم تجمیع کند، مهم‌ترین عامل در این حوزه هستند.»

او افزود: «اینکه اپراتور شما روی چه فرکانس‌هایی سرویس می‌دهد و گوشی شما هم امکان دریافت و همینطور تجمیع فرکانسیِ چه تکه فرکانس‌هایی را هم دارد، مهم است و حتی یک مدل گوشی در پارت نامبرهای مختلف که برای بازارهای مختلف ارائه شده تکه باندهای متفاوتی را پشتیبانی می‌کند. موضوعی که وجود دارد این است که همه این موارد به گوشی هوشمند برنمی‌گردد. پوشش‌دهی اپراتورها هم می‌تواند بر این موضوع تاثیرگذار باشد. مثلا اگر آیفون جدید داشته باشید و سیم‌کارتی از یک اپراتور، ممکن است در نقاطی سرویس خوبی بگیرد، چون پوشش‌دهی خوبی دارد. البته می‌تواند در جاهایی هم سرویس خوبی نگیرد چون اپراتور در آن نقاط پوشش‌دهی خوبی ندارد. در اینجا اگر اپراتوری داشته باشید که خودش بتواند جابه‌جایی را به‌صورت هوشمند انجام دهد، می‌تواند برای مشترک مفید واقع شود.»

یگانه درباره ارتباط کیفیت اینترنت موبایل با کیفیت آنتن‌دهی گوشی‌ها نیز گفت: «در این میان فقط کیفیت آنتن‌دهی گوشی مهم نیست، بلکه پوشش‌دهی اپراتور هم خیلی مهم است. کلا آنتن‌دهی و پوشش‌دهی شرط لازم است، اما کافی نیست، چون ممکن است یک‌جا پوشش‌دهی و آنتن‌دهی خوبی داشته باشید، اما کیفیت و سرعت خوبی نداشته باشید. مثلا منطقه دچار تداخل فرکانسی باشد، سایت بی‌تی‌اس (ایستگاه پایه فرستنده/گیرنده) مشکل فنی داشته باشد یا ترنسمیشن و انتقال به آن سایت بی‌تی‌اس با مشکل فنی یا کمبود پهنای باند مواجه باشد یا مثلا به جای اتصال از طریق فیبر با رادیو یا فناوری‌های پایین تر متصل باشد. اینها به دکل مخابراتی اپراتورها مربوط می‌شود که آیا ظرفیت مناسب در آنجا ارائه شده است یا نه!»

او ادامه داد: «به‌راحتی نمی‌توان دو گوشی را با هم مقایسه کرد. پارامترهای مختلف دیگری نیز در این مسئله دخیل است. ممکن است یک گوشی قدرت ارسال و دریافت آنتن را تقویت کرده باشد اما در مقابل مصرف باتری بیشتری داشته باشد یا در همان محل به سایت بی‌تی‌اس یا بخش دیگری متصل باشد. بنابراین تولیدکننده‌های گوشی‌های هوشمند آنقدر آزمایش‌های مختلف انجام می‌دهند تا به یک نقطه بهینه می‌رسند. بیشتر گوشی‌های هوشمند معمولا اشاره می‌کنند که مثلا ما ال‌تی‌ای ساده ارائه می‌دهیم؛ به این معنا که کریر اگریگیشن نداشته باشد، ادونس نیست، ۱۵۰ مگ دانلود و ۵۰ مگ آپلود می‌تواند داشته باشد. این استاندارد است، اما این عددها واقعی نیست، چون اگر دو کاربر به یک بی‌تی‌اس وصل شوند آن وقت سرعت ۵۰ مگ آپلود نصف می‌شود. یا گوشی‌ها از دو برند مختلف می‌گویند ما LTE پیشرفته را ساپورت می‌کنیم، اما برخی‌شان دو کریر را ساپورت می‌کنند و برخی دیگر سه کریر را. امروزه گوشی‌های هوشمند عموما بیش از ۲ کریر را اگریگیت می‌کنند. پس همه اینها در کیفیت آنتن‌دهی گوشی در مقایسه با کیفیت سرویس تاثیر دارد.»

مهندس یگانه درباره درخصوص اینکه آنتن‌دهی برندهای مختلف واقعا به‌صورت محسوس با یکدیگر فرق دارند به همشهری آنلاین گفت: «نهایت مساله به دریافت آنتن ربط دارد، اما معمولا گوشی‌ها آنقدر با هم تفاوت ندارند که به صورت محسوس بتوان گفت که اینها خیلی فرق دارند. در یک نگاه کلی شیائومی ردمی ۲ را نمی‌شود با آیفون ۱۳ مقایسه کرد، چون گوشی هوشمند، اما ساخت قدیم است ولی سامسونگ ۲۰۲۲ را با یک آیفون ۲۰۲۲ را اگر مقایسه کنید می‌بینید که خیلی باهم تفاوتی ندارند، چراکه روی‌شان بحث و تبادل نظر و مطالعه زیادی می‌شود تا بتوانند آنتنی روی گوشی بگذارند که هم مصرف باتری کمتری داشته باشد و هم کیفیت خوبی ارائه دهد.»

او درباره اینکه آیا راه‌کارهایی برای بهبود کیفیت اینترنت دریافتی در گوشی‌های هوشمند وجود دارد، گفت: «معمولا اولویت ما در انتخاب گوشی مساله قیمت آن است و بر اساس پولی که داریم گوشی انتخاب می‌کنیم. مثلا اگر ۱۵ میلیون تومان پول داشته باشیم گوشی‌های آن رده قیمتی را بررسی و از افراد آگاه، بیشتر در خصوص ثبات سیستم‌عامل، دوربین خوب و ... اطلاعات کسب می‌کنیم، اما کمتر به کیفیت آنتن‌دهی توجه داریم. طبیعتا یک گوشی هوشمند باید تمام باندهای داخل ایران را ساپورت کند. مثلا در بخش آنتن بتواند مالتی پلی اوت‌پوت و مالتی پلی این‌پوت (چند ورودی - چند خروجی - MIMO) را ساپورت کند. این به ارائه سرویس بهتر روی گوشی کمک می‌کند. MIMO به شما کمک می‌کند تا بتوانید کریر اگریگیشن انجام دهید و چند ورودی و خروجی داشته باشید تا پهنای باند خروجی و ورودی بیشتری را ساپورت کنید.»

کد خبر 690952 برچسب‌ها شرکت اپل گوشي همراه شرکت سامسونگ اینترنت موبایل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شرکت اپل گوشي همراه شرکت سامسونگ اینترنت موبایل گوشی های هوشمند کیفیت آنتن دهی داشته باشید گوشی هوشمند پهنای باند روی گوشی پوشش دهی بی تی اس گوشی ها وای فای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۳۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاقبت رؤیافروشی؛ واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به ابراز ندامت اشکان خطیبی

 اشکان خطیبی که در ایام اغتشاشات ۱۴۰۱ به اروپا رفته بود، حالا در مصاحبه‌ای گفته است: «دیگر توانایی کار کردن ندارد.» او گفته است: «خودم به همه چیز پشت پا زدم... از چیزی نمی‌خواهم دفاع کنم... نمی‌خواهم بگویم اشتباه کردیم، چون همه مربوط به پروسه اجتماعی است و همه ارکان اجتماع را درگیر می‌کنم و من هم بخشی از این اجتماع بودم... در ایران مدیر پردیس سیاسی چارسوق بودم! دو سال پشت سر هم رئیس کاخ بودم. اینها را نمی‌توانم انکار کنم... اگر اشتباه کردیم همگی با هم اشتباه کردیم!... زندگی در اروپا کار راحتی نیست؛ به دلیل بیماری C- PTSD تحت درمانم!... از کیفیت کار‌هایی که در خارج از ایران کردم راضی نیستم... حدود شش سال است روی صحنه نرفته‌ام... سخت است، واقعاً سخت است. بهای سنگینی دادم و به قیمت از دست دادن خیلی از چیزها، از جمله خانواده‌ام تمام شد.» این گفته‌ها با واکنش‌های بسیاری از سوی کاربران همراه بود که در ادامه بخش‌هایی از آن را مرور کرده‌ایم. 
  
 سعید ساداتی:
چند ماه قبل مورد اهانت اشکان خطیبی قرار گرفتم، اما وقتی امروز ابراز ندامت و پشیمانی او را دیدم از صمیم قلب از خدا خواستم‌ای کاش شرایطی فراهم شود تا خطیبی‌هایی که پشیمانند با اخذ تعهد به وطن‌شان بازگردند. دیدن حال و روز خراب ایرانی‌ها در غربت حال آدمو خراب می‌کنه.

 احمد روستایی:
شنیدن حرف‌های اشکان خطیبی کار راحتی نیست. آدم دوست ندارد هموطنش را در این شرایط ببیند. به‌خصوص اگر هنرمند باشد و با فیلم‌هایش خاطره داشته باشی. اینها فریب رؤیافروشی رسانه‌ها و اطرافیانی را خوردند که تصورات ذهنی‌شان را به اشتباه شکل دادند. اینها را باید تلفات جنگ رسانه‌ای دشمن به حساب آورد.

مهدی غنچه:
بیماری که اشکان خطیبی از آن حرف می‌زند اختلال استرس است که پس از یک اتفاق وحشتناک ایجاد می‌شود! کاش به وطن پشت پا نمی‌زد. 
 محمد همدانیان:
باید به اشکان خطیبی گفت تو تنها نیستی خیلی‌ها که رفتن به فکر بازگشت هستند، اما روی بازگشت ندارند.

علی فرحزادی:
اکثر اینایی که برای لگد زدن به نظام و خوش خدمتی به امریکا مهاجرت کردن اوضاعی شبیه به اشکان خطیبی دارن. این حرفایی که الان از این آدم می‌شنویم شامل حال خیلی‌هاشون میشه! همه چیز داشتن و حالا مال‌باخته پشیمان! عاقبت رؤیافروشی همینه.

کاربری با نام «تاج»:
خیانت به وطن کاری میکنه از نقش اول سریال، رستوران لاکچری در فشم، مدیریت شرکت، مدیر پردیس سینمایی چارسو، رئیس کاخ جشنواره بین‌الملل، خوانندگی، آموزشگاه بازیگری به بیماری و تصمیم به خودکشی برسی! و باعث سقوط چندین جوان و نوجوان هم بشی. 

 هانی برقعی (با تلخیص):
بله آقای خطیبی! وقتی اونقدر مردم ایران رو فقط از پشت شیشه‌های ماشین‌های لوکس دیدین، وقتی کل مردم ایران رو به یکسری که دورتون رو گرفتن تعمیم دادین، وقتی رسانه با فضای مجازی بهتون القا کرد که کار رژیم تمومه و شما این رو باور کردید خب معلومه الان پشیمونی و معلومه که حسرت زندگی گذشته خودت رو می‌خوری... احسان کرمی‌ها و برزو ارجمند‌ها و اشکان خطیبی‌ها همه دچار یک اشتباه محاسباتی شدن، اون‌ها مردم واقعی ایران رو از شبکه‌های اجتماعی قضاوت کردند. 

 کاربری با نام «آدم»:
براندازه نوشته: ۹۰ درصد اونایی که مهاجرت کردن خیلی خوشحال و راضی‌اند. بعد از ارژنگ امیرفضلی حالا اشکان خطیبی هم به جرگه اون ۹۰ درصد پیوست.

خطیبی: «زندگی تو اروپا کار راحتی نیست... نه بدنم و نه ذهنم دیگه توانایی کار کردن نداره... همه چیز بدتر شده... خیلی چیزا رو از دست دادم.»

منبع: روزنامه جوان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • چرا کابل otg وصل نمیشه؟
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • عاقبت رؤیافروشی؛ واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به ابراز ندامت اشکان خطیبی
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • قیمت گوشی poco x۵ pro ۵g + بررسی و مشخصات گوشی شیائومی poco x۵ pro (۸ اردیبهشت)
  • ترورهای حسن صباح و پیروانش هدفمند بود / سریال حشاشین با واقعیت بیگانه است
  • محکم‌ترین اصل قانون اساسی اسلام که در نهج البلاغه آمده است
  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۸ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone ۱۳