Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - این تیم طرح خود را به صرفا ساخت یک پایگاه در ماه و مریخ متوقف نمی‌کند. آنها، در آنچه به آن لقب «سیستم ریل فضایی شش‌ضلعی» داده‌اند، قصد دارند تا یک سیستم حمل‌ونقل بین‌سیاره‌ای شبیه خط ریلی بسازند که از فعالیت‌های تجاری و گردشگری فضایی پشتیبانی کند تحقیقات فراوانی درباره اثرات زندگی در جاذبه کمتر از جاذبه زمین انجام شده و یکی از دغدغه‌های اصلی آنها کاهش توده استخوانی بوده است، ولی این مساله وقتی به تمرکز بر پشتیبانی از پشتیبانی از تولید و رشد چندین نسل در چنان شرایطی تغییر کند ابعاد کاملا جدیدی به خود می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نگرانی‌ها معمایی پیچیده را پیش روی دانشمندانی قرار می‌دهند که آینده‌ای را تصور می‌کنند که در آن انسان‌ها بر روی ماه یا مریخ زندگی کنند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلش‌گیر، با هدف حل این مساله حیاتی، تیمی از دانشمندان ژاپنی ساخت یک ساختار مخروطی زیست‌پذیر را بر روی ماه پیشنهاد داده‌اند که با چرخش یک نیروی جاذبه را با همان بزرگی کشش جاذبه‌ای طبیعی زمین تولید می‌کند.
 
کارشناسانی از دانشگاه کیوتو، با همکاری شرکت Kajima Construction Co. Ltd، در یک ارائه مطلب مجازی جزئیاتی از سازه‌ای که آن را شیشه ماه (Lunar Glass) نامیده‌اند ارائه کردند. این طرح مفهومی اساساٌ شامل یک مخروط واژگون است که با چرخش یک کشش گریز از مرکز را ایجاد می‌کند که اثر جاذبه واقعی زمین را شبیه‌سازی می‌کند.
این پژوهشگران امیدوارند که این سازه، که درازای آن در حدود 1300 فوت و شعاع آن 328 فوت است، تا سال 2050 به صورت یک ورژن نمونه اولیه ساده‌سازی‌شده ساخته شود. و تخمین زده می‌شود که ساخت نمونه نهایی آن که از چندین نسل پشتیبانی کند یک قرن کامل زمان خواهد برد. همچنین صحبتهایی درباره ساخت نمونه مشابه آن برای مریخ، با نام شیشه مریخ، مطرح است.
 
یک راهکار آینده‌نگرانه انتها به انتها
 این تیم، که ایده آن نخستین در نوع خودش شناخته می‌شود، طرح خود را به صرفا ساخت یک پایگاه در ماه و مریخ متوقف نمی‌کند. آنها، در آنچه به آن لقب «سیستم ریل فضایی شش‌ضلعی» داده‌اند، قصد دارند تا یک سیستم حمل‌ونقل بین‌سیاره‌ای شبیه خط ریلی بسازند که از فعالیت‌های تجاری و گردشگری فضایی پشتیبانی کند، به خصوص از این جهت که با توجه به ابراز علاقه میلیاردها به صرف میلیون‌ها دلار برای گردشگری فضایی ساخت یک قطار فضایی مجهز به جاذبه طبیعی دیگر به هیچ عنوان خیال‌پردازانه به نظر نمی‌رسد.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ساخت یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۶۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، پیتر بک، موسس و مدیر عامل شرکت راکت‌لب، یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه ساخت موشک‌ها و فضانوردی است و با کمک تکنولوژی در تلاش برای رونق دادن به صنعت فضایی به عنوان راهی جدید برای سکنت انسان‌ها است. پیتر بک با توجه فعالیت‌های موفق شرکت خود، به یکی از شخصیت‌های برجسته در صنعت فضایی تبدیل شده است.

راکت‌لب در سال ۲۰۰۵ تاسیس شد و تلاش این آزمایشگاه برای پیشگامی در دسترسی مقرون به صرفه به فضا با توسعه موشک الکترون، وسیله پرتابی که برای ارسال ماهواره‌های کوچک به فضا طراحی شده بود، انجام شد. نخستین پرتاب موفقیت آمیز مداری این موشک در ژانویه ۲۰۱۸ از سایت پرتاب نیوزلند این شرکت، واقع در شبه جزیره ماهیا در جزیره شمالی انجام شد.

موشک الکترون  تا به امروز ۴۶ بار پرواز کرده و بیش از ۱۸۰ ماهواره را برای سازمان‌های بخش خصوصی و دولتی، از جمله محموله‌های امنیت ملی ایالات متحده حمل کرده است.

آزمایشگاه راکت که مقر آن در لانگ بیچ، کالیفرنیا است، دارای سه سکوی پرتاب است که دو سکو در نیوزلند و سومی در ویرجینیا، در جزیره والوپس قرار دارند. 

اخیراً، پیتر بک اعلام کرده است که شرکت راکت‌لب به دنبال ارسال موشک‌ها به سمت سیاره زهره است. این اقدام جدید امکان پیگیری پتانسیل وجود حیات در این سیاره را فراهم می‌کند و می‌تواند اطلاعات جدید و مهمی برای دانشمندان و محققان به ارمغان بیاورد.

با توجه به اهمیتی که این پروژه برای صنعت فضایی دارد، مصاحبه‌ای با پیتر بک برگزار شده است. در این مصاحبه، او در مورد اهداف آینده شرکت راکت‌لب و چالش‌هایی که در حوزه فضایی با آن مواجه است و اهمیت کشف حیات در سیاره ونوس صحبت کرده است.

پیتر بک به عنوان یک انسان با دیدگاه و انگیزه‌های بی‌پایان برای کشف بیشتر  فضا به عنوان یک پیشرو و نوآور در حوزه فضانوردی شناخته شده و با توانایی‌ها و آرمان‌های او، شرکت راکت‌لب می‌تواند به دنبال اهداف بزرگتر و بیشتری برای اکتشافات فضایی بپردازد و با کشف حیات در سیاره‌های دیگر، انسانیت را به یک مرحله جدید از پیشرفت و تحقیقات هدایت کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف گاز متان در سیاره سرخ
  • کشف نشانه‌ای تازه در مریخ برای اثبات وجود موجودات فضایی
  • یک فرضیه در مورد چگونگی حرکت موجودات فضایی بین سیارات
  • ۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • دانشمندان تنها در ۱۵۰ دقیقه الماس ساختند
  • ادعای ناسا ؛ ردپای حیات بیگانگان را در مریخ کشف کردیم!
  • ناسا ردپای حیات بیگانه را در مریخ کشف کرد
  • ناسا به کشف حیات بیگانه یک گام نزدیک‌تر شد
  • کشف گاز متان در سیاره مریخ
  • ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره