Web Analytics Made Easy - Statcounter

طیب سالاروندیان گفت: در بهار تعلیم و تربیت، آغاز سال تحصیلی و بازگشایی مدارس در روز اول مهر، تمام خانواده‌ها به نوعی در تکاپو و اندیشه شروع سال تحصیلی با نشاط برای فرزندانشان هستند و آموزش و پرورش به عنوان مسوول تعلیم و تربیت رسمی کشور برای شروع سالی نکو از مدت‌ها قبل با تدوین برنامه و سازماندهی، اقدامات پیش بینی شده را تسهیل و مقدمات آغاز سال تحصیلی را فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان گفت: در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ شیوع بیماری منحوس کرونا، شوق و اشتیاق حضور دانش آموزان و معلمان را در مدارس گرفت و امکان حضور در پای تخته، میز و مدرسه را با محدودیت مواجه کرد، اما با برنامه‌ریزی، همراهی و همکاری معلمان، دانش آموزان و اولیا، فرایند یاددهی - یادگیری و جریان تعلیم و تربیت به شیوه‌های دیگر ادامه پیدا کرد.

او می گوید: پروژه مهر تمام فعالیت‌های یک آموزشگاه یا حتی ادارات به منظور بازگشایی هرچه باشکوه‌تر مدارس شامل اختصاص مناسب نیروی انسانی، تامین تجهیزات، زیباسازی فضا‌های آموزشی، آماده کردن آموزشگاه و مدارس برای آغاز سال تحصیلی و برگزاری جشن بازگشایی برای دانش آموزان را در خود دارد.

سالاروندیان گفت: انتظار می‌رود در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، ائمه جمعه و جماعات استان و همه مسوولان نهادها، ادارات، دستگاه‌ها، همدل و همزبان با مسوولان وزارت آموزش و پرورش در بازگشایی هر چه بهتر مدارس، آموزش و پرورش را در این امر مهم یاری کنند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان با اشاره به تشکیل شورای پروژه مهر استان، گفت: این شورا با هفت کارگروه سازماندهی، تعمیر و تجهیز، توجیه، تبلیغ و اطلاع رسانی، تایید صلاحیت، نظارت و ارزیابی، سلامت و امور بهداشتی و عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر مشغول به فعالیت است.

او حسن اجرای فعالیت‌های مربوط به سازماندهی، آماده سازی مدارس برای سال تحصیلی جدید، انجام فعالیت‌های فرهنگ سازی جهت آمادگی‌های لازم برای بازگشایی مطلوب مدارس، تایید صلاحیت افراد و نظارت مستقیم بر روند کلی اجرای پروژه مهر، نظارت بر فضای فیزیکی سالم و بهداشتی مدارس در آغاز بازگشایی مدارس و تهیه محتوا و تدوین منابع و مطالب برمبنای کتب درسی در پایه‌های مختلف در آغاز بازگشایی مدارس را از وظایف این کارگروه‌ها اعلام کرد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان گفت: طبق روال هر ساله گروه ارزیاب در سطح اداره کل آموزش و پرورش استان و مناطق تابعه تشکیل و در روز جشن غنچه‌ها (نوآموزان پیش دبستانی)، شکوفه‌ها (پایه اول دبستان) و اول مهر در ادارات و مدارس حضور یافته و بر اساس فرم‌های مخصوص، نتایج ارزیابی را تعیین و ادارات تابعه برتر مشخص و معرفی می‌شوند.

سالاروندیان گفت: هدف از اجرای پروژه مهر برنامه محور شدن همه فعالیت‌ها و برنامه ریزی به منظور فراهم کردن زمینه‌های مناسب و تمهید ساز و کار‌های لازم جهت بازگشایی هرچه با شکوه‌تر مدارس به نحوی که دانش آموزان برای ورود به مدرسه لحظه شماری کنند، می باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش کردستان آموزش و پرورش دانش آموزان سال تحصیلی پروژه مهر فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۲۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قاسمی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری اظهار کرد: ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان شناسایی شد اما زنجان رتبه اول در جذب دانش‌آموزان را دارد.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش‌آموزان دارای مشکلات شدید جسمی و ذهنی بوده و آموزش‌پذیر نیستند و برخی نیز با ممانعت خانواده‌ها برای تحصیل مواجه هستند.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در بین این ۷۹۰ نفر ۳۰ دانش آموز فوتی داریم، عنوان کرد: علاوه بر این تعدادی هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی تعداد مدارس تک دانش‌آموزی استان زنجان را ۹ واحد برشمرد و گفت: اولیای ۵۵ دانش‌آموز به دلیل جسه کوچک اجازه تحصیل در پایه اول ابتدایی را به آن‌ها ندادند و دیرتر وارد سیستم آموزشی شدند.

قاسمی تصریح کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

وهاب ادیبی افزود: امسال میزان بازماندگی در دوره اول متوسطه به ۳.۲۴ درصد رسیده است و در دوره دوم متوسطه نیز یک درصد نسبت به سال قبل کاهش داریم.

کد خبر 6093188

دیگر خبرها

  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود
  • واریز ۳ مطالبه معلمان تا پایان اردیبهشت
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • اضافه شدن هزار و ۴۸۰ نیروی جدید به آموزش و پرورش خراسان جنوبی