Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرعامل شرکت دارو سازی ثامن در جریان بازدید روز پنجشنبه دکتر بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شرکتهای داروسازی ثامن و سامان داروی هشتم به خبرنگاران گفت: هر ۲ دارو به شکل کاملا بومی برای بیمارانی که عمل جراحی قلب باز انجام داده اند در بازه‌های زمانی کوتاه مدت و بلند مدت تهیه شده است و متناسب با نمونه خارجی‌ و حتی فراتر از آن اثربخشی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید طبسی افزود: برای میزان تولید این داروها سقفی معین نشده است و شرکت تولیدکننده این توانایی را دارد تا متناسب با نیاز جامعه داروهای یاد شده را تولید کند.

وی اضافه کرد: بخش دیگری از برنامه‌های تولیدکنندگان این دارو پس از تامین نیاز داخلی فعالیت در زمینه صادرات داروهای پلاسمالایت و سنتوماس ۲ است تا علاوه بر خود کفایی از واردات این دارو، صادرات گسترده هم در دستور کار قرار گیرد.

شرکت دارو سازی ثامن در سال ۱۳۷۱ آغاز به کار کرد. این شرکت که اکنون آستان قدس رضوی یکی از سهامداران اصلی آن است ماموریت تحقیق و توسعه، تولید و تامین گروه مواد موثره و داروهای تزریقی و تجهیزات، بیماریهای خاص، مراقبت های ویژه و نوترکیب با به کارگیری سامانه های دارورسانی نوین برای تامین نیازهای یک جامعه سالم با هدف افزایش بهره وری را در دستور کار دارد.

همچنین این شرکت با استفاده از فناوریهای نوین جهانی، بالابردن سطح دانش فنـی کارکنان و ایجاد رشد مناسب، سعی در توسعه و ارایه فرآورده های تخصصی خود برای ارتقای سطح کیفی و کمی آنها کرده است تا از جمله تامین کنندگان برتر دارو در کشور و منطقه باشد.

برچسب‌ها بهرام عین اللهی جراحی قلب سازمان غذا و دارو شهر مشهد وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بهرام عین اللهی جراحی قلب سازمان غذا و دارو بهرام عین اللهی جراحی قلب سازمان غذا و دارو شهر مشهد وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۳۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه چه مضراتی دارد؟

راضیه کشاورز، در تشریح خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه، گفت: هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه در فضای مجازی، عدم اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی آن ها، از دلایل مؤثر در مصرف بالای داروهایی است که بدون نسخه هم بفروش می‌رسد.

وی افزود: این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده تأثیر بیشتر و بهبودی سریع‌تر است، یک باور غلط است و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده استفاده کرد.

کشاورز ادامه داد: اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه، داروهای OTC ادامه پیدا کند حتماً عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت، همچنین توجه به فرهنگ سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این باره آموزش‌های دقیق و فرهنگ‌سازی داشته باشیم. مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند و مهم نحوه مصرف آن ها است که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو بر اساس دستورالعمل‌های روی برچسب است که طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروساز که در داروخانه حضور دارند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه چه مضراتی دارد؟
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران