Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کرملین تأکید کرد که روابط آمریکا - روسیه در شرایط فعلی نیز چندان تعریفی ندارد، ولی قرار گرفتن روسیه در فهرست تروریسم واشنگتن، عواقب منفی دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روسیا الیوم، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت که مسکو اظهارات مقامات آمریکا را درباره احتمال قرار دادن روسیه در فهرست کشور‌های حامی تروریسم به علت حوادث اوکراین، بسیار منفی می‌داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پسکوف امروز پنجشنبه در نشستی خبری در این خصوص گفت: ما نتایج چنین اقدامی را بسیار منفی ارزیابی می‌کنیم، هر چند انجام کاری که بتواند بیشتر از این به روابط آمریکا و روسیه ضربه بزند دشوار است، زیرا این روابط در حال حاضر نیز چندان تعریفی ندارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: مشکلات مربوط به عرضه گاز و انتقال آن به اروپا، ناشی از اعمال محدودیت‌های غرب از جمله نگهداری توربین‌های خط لوله انتقال است. روسیه همچنان طرفی است که نمی‌توان آن را در زمینه تأمین انرژی برای اروپا نادیده گرفت.

گفتنی است روزنامه «پولیتیکو» دیروز چهارشنبه به نقل از منابع آگاه گزارش داد که «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا طی گفت‌وگوی تلفنی با «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا، گفته است که اگر وزارتخانه تحت فرمان او، روسیه را به عنوان یک کشور حامی تروریسم در ارتباط با تحولات اوکراین به رسمیت نشناسد، کنگره این کار را انجام خواهد داد.

سخنگویان پلوسی و بلینکن تا کنون واکنشی به این ادعای پولیتیکو نشان نداده‌اند، اما «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز پیشتر ابتکار آمریکا را برای توصیف روسیه به عنوان کشور حامی تروریسم «اقدامی احمقانه» خواند و تاکید کرد که این اقدام، بی پاسخ نخواهد ماند.

گفتنی است طبق قوانین آمریکا، کنگره به وزیر امور خارجه این حق را داده است که برخی از کشور‌ها را در فهرست حامی تروریسم آمریکا قرار دهد و قانونگذاران نیز می‌توانند بدون دخالت وزارت امور خارجه ابتکاری را اتخاذ کنند که به آن‌ها اجازه انجام این کار را بدهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دیمیتری پسکوف نانسی پلوسی زلنسکی بحران اوکراین فهرست تروریسم روسیه و آمریکا حامی تروریسم امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۷۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسکوف: ترس به جان اوکراینی‌ها افتاده؛ باید کار را تمام کنیم

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین با اشاره به اینکه طرف اوکراینی در خط مقدم جبهه، به شدت وحشت زده شده است، گفت که روسیه حالا باید عملیات نظامی را به سرانجام برساند.

به گزارش مهر، پسکوف تاکید کرد: در خط مقدم جبهه، طرف اوکراینی به شدت ترسیده است. اطلاعات دسته اولی که در اختیار داریم حاکی از آن است که در آن سوی میدان جنگ، ترس رو به افزایش است. نکته حائز اهمیت این است که همین روند و تحرک را حفظ کنیم. خیلی اهمیت دارد که متوقف نشویم و اهداف عملیات نظامی را محقق کنیم.

اظهارات پسکوف در حالی است که پنتاگون به‌تازگی از بسته کمک نظامی «بی‌سابقه» آمریکا به اوکراین به ارزش ۶ میلیارد دلار رونمایی کرد. علاوه بر این، بسته ۶۱ میلیارد دلاری کاخ سفید سرانجام پس از ماه‌هاست بن‌بست در کنگره آمریکا، به تصویب مجلس نمایندگان رسید. در عین حال، وزارت دفاع روسیه از افزایش شمار قربانیان ارتش اوکراین در خط مقدم جبهه خبر داده است.

دیگر خبرها

  • پسکوف: ترس به جان اوکراینی‌ها افتاده؛ باید کار را تمام کنیم
  • هشدار تند کرملین به توقیف‌کنندگان غربی دارایی‌های روسیه
  • سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد
  • زاخارووا: بازدارندگی هسته‌ای روسیه جای تردید ندارد
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان