Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل گفت: برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده تا ۲ سال آینده تمامی مدارس کانکسی و سنگی در استان جمع‌آوری می‌شود و ایجاد فضاهای استاندارد در استان در دستور کار قرار گرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب ظهر امروز در بازدید از مدارس شهرستان کوثر اظهار داشت: برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده تا 2 سال آینده تمامی مدارس کانکسی و سنگی در استان جمع‌آوری می‌شود و ایجاد فضاهای استاندارد در استان در دستور کار قرار گرفته است که این موضوع به نوبه خود حائز اهمیت و اساسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: از محل محرومیت‌زدایی و هدفمندی یارانه‌ها برنامه‌ها اجرایی و عملیاتی می‌شود که به همین منظور استفاده از فضاهای آموزشی ایمن و استاندارد در دستور کار قرار گرفته است که در این زمینه تمهیدات لازم به عمل آمده و انتظار می‌رود با همکاری پیمانکاران نوسازی مدارس را رقم بزنیم و با سرعت و کیفیت مناسب احداث واحدهای آموزشی را تسریع بخشیم.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل گفت: درصدد هستیم قبل از دهه فجر واحدهای آموزشی را به آموزش و پرورش تحویل دهیم و با ایجاد فضای سالم و مستحکم اسباب افتخار کشور را در حوزه آموزش و پرورش را فراهم کنیم.

محمدی‌ادیب تصریح کرد: ساخت مدرسه باکیفیت سیستم گرمایشی استاندارد در دستور کار قرار گرفته که در این زمینه ایمنی و سلامت دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفته است که در این زمینه رفع محرومیت به عنوان رویکرد اصلی در توسعه فضاهای آموزشی مد نظر است که به همین منظور بهره‌گیری ساکنان مناطق روستایی و محروم از مزایای مدرسه ایمن در دستور کار قرار گرفته است.

طرح مجلس برای تغییر فعالیت و عملکرد مدارس/مدرسه‌ به کانون تربیت و پیشرفت محله تبدیل می‌شودکمبود مدرسه در مناطق حاشیه‌ای کاشان / 55 پروژه خیرساز منطقه درحال اجرا استنباید سال تحصیلی جدید مدرسه کانکسی با بیش از 10 دانش آموز داشته باشیم

وی اظهار کرد: به تناسب شرایط مدرسه باکیفیت دانش‌آموزان تمهیدات لازم به عمل آمده و در این زمینه تخریب مدارس کهنه و برچیدن مدارس کانکسی و سنگی و جایگزینی مدارس ایمن برای کمک به امر تحصیل جزو اولویت‌های اساسی و مهم است.

انتهای پیام/142/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دستور کار قرار مدارس کانکسی و سنگی عمل آمده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۸۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی در ۱۶ مدرسه کشور در دست اجرا است که از این تعداد، هفت نیروگاه در استان‌های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت هم‌زمان به بهره‌برداری رسیدند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با حضور در دبیرستان خیرساز زیرک پردیسان قم که مجهز به این فناوری شده است، گفت: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد درآمد پایدار و صرفه‌جویی در هزینه‌های مدارس، سبب افزایش خودآگاهی و تربیت اقتصادی دانش‌آموزان در راستای استفاده از انرژی‌های پاک می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در برنامه هفتم توسعه کشور، اختیار کسب درآمد اختصاصی برای همه مدارس از مسیر‌هایی مانند تولید انرژی پاک توسط سلول‌های خورشیدی یا تعبیه فضای تجاری در نظر گرفته شده تا هر مدرسه بتواند اقتصاد خود را پیش ببرد.

حمیدرضا خان محمدی یادآور شد: دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است و در یک برنامه کوتاه‌مدت با همکاری دستگاه‌های متولی، ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

وی با ذکر اینکه در حال حاضر ۵۶ طرح نیروگاه خورشیدی در سطح کشور در حال اجراست، گفت: تاکنون نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱ مدرسه در استان قم با ظرفیت ۲۲۰ کیلووات به مرحله اجرا رسیده‌اند که از این تعداد نیروگاه‌های پنج مدرسه با مجموع ظرفیت مجموع ۱۰۰ کیلووات به شبکه سراسری برق متصل شده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: برای تولید انرژی از سلول‌های خورشیدی و استفاده از فضای مدارس در این امر، با خیرین و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وارد مذاکره شده‌ایم تا این موضوع در همه مدارس جدیدالاحداث محقق شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی ۵۶۰ گرم از انتشار گاز دی اکسید کربن جلوگیری و سبب صرفه جویی ۰.۲۷ مترمکعب مصرف گاز طبیعی و ۰.۲۲ لیتر مصرف آب می‌شود.

هم‌زمان با بهره‌برداری از این نیروگاه، آیین افتتاح مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در پردیسان قم برگزار شد. این مدرسه در زمینی به مساحت پنج هزار و ۲۳ مترمربع و با زیربنای سه هزار و ۱۵۹ مترمربع در سه طبقه و بر اساس آخرین استاندارد‌های روز ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس و مجهز به سه سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی پاک خورشیدی است.

دیگر خبرها

  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف در اردبیل
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور