Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@17:28:12 GMT

این غذاها قند خون را کاهش می دهند

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۶۹۳۶۵

این غذاها قند خون را کاهش می دهند

کربوهیدرات مناسب را انتخاب کنید کمی وزن کم کنید چربی‌های سالم را انتخاب کنید مراقب مکمل‌ها باشید

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از همشهری آنلاین،  ممکن است کلسترول و فشار خون خود را کنترل کنید، اما سطح قند خون‌تان چطور؟ حدود ۲۰ درصد از ۳۷ میلیون بزرگسال آمریکایی مبتلا به دیابت و بیش از ۸۰ درصد از ۹۶ میلیون نفر که مبتلا به پیش دیابت هستند و آن را نمی‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوعی نگران کننده است، زیرا این شرایط به معنای خطر بالاتر برای ابتلا به بیماری قلبی، آسیب‌های بینایی، کلیه، عصبی و حتی برخی سرطان‌هاست.

غذا ابزار قدرتمندی برای کنترل سطح قند خون یا گلوکز است. انتخاب‌های سالم می‌توانند به شما کمک کنند از پیش دیابت جلوگیری کنید شانس پیشرفت از پیش دیابت به دیابت نوع ۲ را کاهش دهید و سطح گلوکز خود را در صورت داشتن آن مدیریت کنید.

یک رژیم غذایی سالم ممکن است به ویژه برای افراد مسن مفید باشد. در مطالعه مهم برنامه پیشگیری از دیابت (DPP) شرکت‌کنندگان مسن‌تر مبتلا به پیش دیابت که غذای سالم‌تری می‌خوردند به طور منظم ورزش می‌کردند و اندکی وزن کم می‌کردند و خطر پیشرفت به دیابت نوع ۲ را تا ۷۱ درصد در طول دوره مطالعه ۲.۸ساله کاهش دادند.

هدف از پیروی از رژیم غذایی دیابت یا پیش دیابت جلوگیری از مقاومت به انسولین است. معمولاً پس از خوردن غذا گلوکز خون بالا می‌رود و پانکراس انسولین ترشح می‌کند. انسولین گلوکز را به داخل سلول‌ها می‌فرستد جایی که گلوکز برای انرژی استفاده می‌شود. مقاومت به انسولین زمانی رخ می‌افتد که پانکراس نتواند تقاضای انسولین را تامین کند. در نهایت، مقدار کمتری از آن تولید می‌کنید و سطح گلوکز بالاتر از آنچه باید باشد باقی می‌ماند. برای افراد مبتلا به پیش دیابت و دیابت نوع ۲ رژیم غذایی که باعث افزایش حساسیت بدن نسبت به انسولینی که به تولیدشان ادامه می‌دهد می‌شود امری حیاتی است و برای دیگران، ممکن است به حفظ شرایط کمک کند.

با این وجود، بسیاری از ما نمی‌دانیم چه بنوشیم و بخوریم. در ادامه برخی از رایج‌ترین سوء تفاهم‌ها در مورد رژیم غذایی و کنترل قند خون را برطرف می‌کنیم و مراحلی را پیشنهاد می‌کنیم که می‌توانند تفاوت ایجاد کنند.

کربوهیدرات مناسب را انتخاب کنید

کدام کربوهیدرات برای کنترل گلوکز و چه مقدار از آن می‌توانند گیج کننده باشند؟ برخی می‌گویند نان دشمن دیابتی‌هاست و برخی از دیابتی‌ها می‌گویند نمی‌توانیم میوه بخورم، زیرا قند دارد. با این وجود، همه کربوهیدرات‌ها یکسان نیستند. تحقیقات نشان می‌دهند که برخی مانند آرد تصفیه شده، سیب زمینی و مواد غذایی با قندهای افزوده زیاد می‌توانند به سرعت قند خون را افزایش دهند و باعث افزایش خطر ابتلا به دیابت شوند.

برای مثال، نتیجه تحقیقی در سال ۲۰۱۹ میلادی که در نشریه Diabetes Care منتشر شد نشان داد افرادی که روزانه یک نوشیدنی شیرین را از رژیم غذایی‌شان حذف کردند خطر ابتلا به دیابت را تا ۱۰ درصد کاهش دادند. از سوی دیگر، غذاهای کامل حاوی کربوهیدرات مانند میوه، لوبیا و غلات کامل فیبر دارند و می‌توانند افزایش گلوکز خون را بعد از غذا کاهش دهند. در نتیجه، سطوح گلوکز افزایش نمی‌یابند و اصطلاحا پانکراس مالیات نمی‌گیرد.

نتیجه مطالعه‌ای صورت گرفته در دانمارک بر روی ۵۵۴۶۵ فرد مسن نشان داد که یک وعده روزانه غلات کامل خطر دیابت را ۷ تا ۱۱ درصد کاهش می‌دهد. نتیجه مطالعه‌ای صورت گرفته در استرالیا در سال ۲۰۲۱ میلادی نشان داد افراد میانسال و مسن‌تر که حدود دو وعده میوه در روز مصرف می‌کردند در مقایسه با افرادی که میوه کمی مصرف کرده بودند ۳۶ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت در بازه زمانی پنج‌ساله بودند.

یک امتیاز دیگر: غلات کامل، لوبیاها، میوه‌ها و سبزیجات فلاونوئیدها و سایر پلی فنول‌ها را تامین می‌کنند ترکیباتی که به حساسیت به انسولین نیز کمک می‌کنند.

کمی وزن کم کنید

کیلوگرم‌های اضافی با فرستادن چربی بیش‌تر به سلول‌های ماهیچه‌ای خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهند که جذب قند خون را برای ماهیچه‌ها دشوار می‌سازد. افراد مبتلا به دیابت یا پیش دیابت ممکن است تحت تاثیر اعداد قرار بگیرند و فکر کنند که باید وزن زیادی کم کنند.

در واقع، تنها مقادیر کم تفاوت بزرگی ایجاد می‌کند. کاهش تنها ۵ تا ۷ درصد از وزن بدن (۴.۵ تا ۶.۳ کیلوگرم اگر اکنون ۹۰ کیلوگرم وزن دارید) خطر ابتلا به دیابت طبق نتایج مطالعه برنامه پیشگیری از دیابت کاهش می‌دهد. مهم نیست که کسی ۱۱ کیلوگرم وزن کم کند بهتر است ۲ کیلوگرم، ۴.۵ کیلوگرم و ۶.۸ کیلوگرم نسبت به سایز خود وزن کم کنید و تا حد امکان وزن‌تان را کاهش دهید. افزایش وزن احتمالا مقاومت به انسولین را دوباره افزایش می‌دهد.

چربی‌های سالم را انتخاب کنید

نتیجه مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۶ میلادی نشان داد که مصرف چربی‌های غیراشباع مانند روغن‌های گیاهی، آجیل، آووکادو و ماهی به جای غذاهای مملو از چربی‌های اشباع شده مانند کره و گوشت قرمز می‌تواند قند خون را به اندازه‌ای کاهش دهد که باعث کاستن ۲۲ درصدی از احتمال خطر ابتلا به دیابت شود.

«داریوش مظفریان» رئیس دانشکده علوم و سیاست تغذیه فریدمن در دانشگاه تافتس می‌گوید: «چربی‌ها تنها حامل کالری نیستند بلکه مهم‌ترین مولکول‌های ساختاری بدن هستند. به طور خاص، چربی‌های چند غیراشباع (که در روغن‌های گلرنگ و آفتابگردان یافت می‌شوند) ممکن است از تولید انسولین حمایت کرده و به عضلات کمک کنند تا به دستورات انسولین برای جذب قند خون پاسخ دهند. در مقابل، به نظر می‌رسد چربی‌های اشباع شده مقاومت به انسولین را با جمع کردن چربی اضافی در کبد شما افزایش می‌دهند».

مراقب مکمل‌ها باشید

براساس نتیجه مطالعه‌ای صورت گرفته در سال ۲۰۲۰ میلادی در BMJ Open Diabetes Research & Care مشخص شد که ۶۲ درصد از سالمندان مبتلا به دیابت در ایالات متحده مکمل مصرف می‌کنند. مکمل‌هایی شامل دارچین، گیاه خربزه تلخ (کارلا)، شنبلیله و منیزیم بودند. تولیدکنندگان مکمل‌ها ممکن است ادعا کنند که از «قند خون سالم حمایت می‌کنند» یا تولیداتشان «درمان‌های طبیعی دیابت هستند».

با این وجود، موسسه ملی سلامت می‌گوید که شواهد علمی کمی وجود دارند که نشان می‌دهند این مکمل‌ها واقعا کارآمد هستند. رویکرد صحیح باید نخست غذا باشد. بنابراین، دارچین را روی نان تست گندم کامل، سالاد میوه یا قهوه امتحان کنید و پیش از مصرف مکمل‌ها با پزشک خود صحبت کنید.

البته محصولات مکملی که برای کنترل قند خون ساخته می‌شوند ممکن است کمک کننده باشند. برای مثال، غذاهای بسیار فرآوری شده حاوی عصاره پروتئین ایزوله، بسیاری از افزودنی‌ها و جایگزین‌های قند هستند. نتیجه مطالعه‌ای صورت گرفته در سال ۲۰۲۲ میلادی روی بیش از ۷۰ هزار نفر نشان داد خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در کسانی که بیشترین غذاهای فوق فرآوری شده را مصرف می‌کردند در مقایسه با افرادی که کمترین غذا را می‌خوردند ۸۰ درصد بیشتر بود. در سایر مطالعات نیز یافته‌های مشابهی مشاهده شدند.

شما می‌توانید سطح گلوکز خود را با مصرف میان وعده‌های غذایی کامل کاهش دهید که دارای مزیت مملو از مواد مغذی هستند. برای افزایش سطح فیبر و مواد مغذی شیک تهیه شده با ماست، میوه، مقداری آووکادو و مقداری اسفناج یا کلم پیچ را امتحان کنید. شما حتی متوجه سبزی‌ها نمی‌شوید و درون شیک ناپدید می‌شود و مشخص نیستند. یک مشت آجیل، مقداری ماست و انواع توت‌ها یا هویج آغشته به کره بادام زمینی نیز گزینه‌های خوبی هستند.

منبع: همشهری آنلاین لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر قند خون اخبار سلامت اخبار عمومی اخبار مرتبط ۵ شهر استان تهران در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفتند ۱۴۰۱/۵/۱ نوشیدنی پرطرفداری که عمر را زیاد می کند ۱۴۰۱/۴/۳۰ اگر این علائم را دارید آب کافی نمی نوشید ۱۴۰۱/۴/۲۹ استرس در زنان بیشتر است یا مردان؟ ۱۴۰۱/۴/۲۸ بهترین جایگزین های قهوه کدامند؟ ۱۴۰۱/۴/۲۸ فواید باور نکردنی انجیر تازه و انجیر خشک ۱۴۰۱/۴/۲۷ آخرین ویدیو ها جهان در انتظار خطرناک ترین سویه کرونا + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۲ ۱۴:۰۱ عجایب گردشگری هند؛ معبد شگفت انگیز کایلاسا ۱۴۰۱/۰۵/۰۲ ۱۲:۳۳ گزارش پر احساس گزارشگر پرتغالی روی گل جدید طارمی + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۲ ۱۲:۰۶ شوخی پژمان بازغی با فرانسوی حرف زدن خانم مجری + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۲ ۱۲:۰۲ براشینگ مو به سبک سینا مهراد! + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۲ ۱۱:۱۶ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال صرافی والکس خرید ارز دیجیتال خرید تتر خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۱۵:۰۹ این غذاها قند خون را کاهش می دهند ۱۴:۵۶ تایید صلاحیت تاج برای انتخابات فدراسیون فوتبال ۱۴:۴۹ قبض برق چند درصد از مشترکان رایگان است؟ ۱۴:۴۴ کاهش قیمت دلار و یورو در صرافی های بانکی ۱۴:۴۳ کودکان در معرض ابتلا به آبله میمونی هستند؟ ۱۴:۴۲ زمان مرحله سوم سود سهام عدالت جاماندگان مشخص شد ۱۴:۴۰ جشنواره ویژه لنز ایرانسل برای تابستان ۱۴۰۱ ۱۴:۲۳ متاسفانه نظارتی نیز بر توزیع در جایگاه های کشور وجود ندارد ۱۴:۱۵ قیمت برنج کاهش می یابد ۱۴:۰۱ جهان در انتظار خطرناک ترین سویه کرونا + فیلم ۱۳:۴۹ بورس امروز همه را ناامید کرد / پالایشی‌ها منجی نبودند! ۱۳:۴۶ حق مسکن کارگران چقدر می شود؟ ۱۳:۴۳ نگاهی به گزارش کسب وکارهای بومی محلی دیجی‌کالا ۱۳:۴۳ درآمدهای نفتی ایران در سال گذشته ۸۴ درصد افزایش یافت ۱۳:۴۰ کارفرمایان چگونه از معافیت حق بیمه برخوردار شوند؟ ۱۳:۳۹ چرا فوتبال ایران بدون VAR ماند؟ ۱۳:۳۶ مالکان واحدهای مسکونی گران‌ قیمت بخوانند / اطلاعیه مهم سازمان امور مالیاتی ۱۳:۳۵ باید عرضه و تقاضا در حوزه مسکن را متعادل کنیم ۱۳:۳۳ تکلیف تمامی متقاضیان تهرانی طرح نهضت ملی مسکن این هفته مشخص شود ۱۳:۳۰ کاربران رمزارز ۱ میلیاردی می شود! ۱۳:۳۰ ۹ راه موثر برای شاد زندگی کردن افراد تنها ۱۳:۲۹ ذوالنوری: اگر روزی جنگ شود ۱۱۰ هزار منطقه موشکی اسرائیل را آتش باران می کند ۱۳:۲۷ ایرانی ها ۲۵۲ هزار میلیارد تومان در بهار امسال اینترنتی خرید کردند ۱۳:۲۵ کسی که باید پشت میله های زندان باشد، مصوبه مجلس را مسبب عدم لغو تحریم ها می داند! ۱۳:۲۴ آیا بانک ها به بانوان بدحجاب خدمات نمی دهند؟ ۱۳:۲۱ چرا قیمت روغن موتور افزایش یافت؟ ۱۳:۲۱ ۱۶ هزار تومان قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ وارداتی ۱۳:۱۹ اگر کسی اظهارنامه مالیاتی ندهد چه می شود؟ ۱۳:۱۴ ۸۰ هزار تن برنج و شکر برای ایام محرم و صفر اختصاص یافت ۱۳:۱۴ افزایش حقوق کارکنان شهرداری تهران به کجا رسید؟ ۱۳:۰۸ قیمت سکه امروز چند؟ (۱۴۰۱/۵/۲) ۱۳:۰۳ راهنمای خرید جدیدترین گوشی های سری A سامسونگ در تابستان ۱۴۰۱ ۱۲:۵۵ چرا فضانوردان نمی توانند بستنی بخورند؟ ۱۲:۵۰ ترامپ و معاونش رقیب شدند ۱۲:۴۷ قاچاق خاک جنگل‌های شمال به خارج؟ + عکس ۱۲:۴۴ پاسخ دفتر مقام معظم رهبری به استفتا درباره حکم شرعی معاملات فردایی ارز و طلا ۱۲:۴۲ این کارها را برای افزایش عمر خودرو انجام دهید + نکات مهم ۱۲:۴۲ ۸ افسانه در مورد رژیم غذایی، ورزش و خواب ۱۲:۳۳ عجایب گردشگری هند؛ معبد شگفت انگیز کایلاسا ۱۲:۲۶ میلیاردها تومان برچسب باید دور ریخته شوند ۱۲:۲۳ ارسال فیلم برای مسیح علی نژاد چه مجازاتی دارد؟ ۱۲:۲۲ رکورد دارایی بیل گیتس توسط یک هندی شکست ۱۲:۱۷ ۵ ترفند ساده برای جلوگیری از تنبلی کودکان ۱۲:۱۳ بیت کوین می توانست مردم چین را نجات دهد! ۱۲:۱۲ این ۸ گروه شامل رتبه بندی معلمان نمی شوند ۱۲:۰۸ دلیل اقبال به سهام بانک ملت «وبملت» چیست؟ ۱۲:۰۶ گزارش پر احساس گزارشگر پرتغالی روی گل جدید طارمی + فیلم ۱۲:۰۶ ماجرای پخت کیک تولد چرچیل در ایران! + فیلم ۱۲:۰۴ قیمت چادر مسافرتی به ۹ میلیون رسید ۱۱:۵۴ رکورد رونالدو شکست! + عکس اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قند خون اخبار سلامت اخبار عمومی خطر ابتلا به دیابت مقاومت به انسولین انتخاب کنید دیابت نوع ۲ رژیم غذایی قند خون پیش دیابت مکمل ها چربی ها وزن کم ۱۴۰۱ ۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۹۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان

به گزارش خبرگزاری مهر، ولی الله زمانی با بیان اینکه تاکنون ۶ واحد تولید نان کامل شروع کار کرده است، گفت: تولید نان کامل در ۸ واحد نانوایی سطح شهر زنجان و ۷ واحد دیگر در شهرستان‌های استان راه اندازی خواهد شد و به ۱۵ واحد نانوایی افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه قیمت نان کامل فعلاً همان قیمت اولیه نان می‌باشد و تغییری نیافته است، افزود: تولید نان‌های فعلی که بر اساس استانداردهای سازمان ملی استاندارد تهیه می‌شود به قوت خود باقی خواهد بود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: تولید نان کامل برای همه افراد جامعه ب خصوص بیمارانی که دارای فشار خون، دیابت، مشکلات گواراشی، افراد مبتلا به چاقی و … هستند مفید است.

زمانی با اشاره به اینکه در آرد کامل نه سبوس و نه جوانه گندم حذف نخواهد شد، گفت: مزایای بالایی برای استفاده از آرد کامل و نان کامل وجود دارد چراکه جوانه گندم منبع غنی از انواع ویتامین‌ها از جمله B و E است و سبوس نیز منبع غنی از فیبر بوده و برای افراد با بیماری دیابت، گوارشی و مادران باردار توصیه می‌شود.

کد خبر 6091511

دیگر خبرها

  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان
  • خسته هستید؟ این غذاها را بخورید
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • افزایش سرمایه گذاری خارجی در آذربایجان شرقی
  • افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی
  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲