Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان همدان از پوشش ۲۵ هزار همدانی در سالجاری خبرداد و گفت: براساس برنامه امسال در کل کشور یک میلیون نفر تحت پوشش این صندوق قرار خواهند گرفت که سهم استان همدان ۲۵ هزار نفر است.

مهدی سماواتی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه توسعه بیمه اجتماعی از برنامه‌های راهبردی دولت مردمی است، اظهار کرد: دولت حمایت جدی از بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر دارد و دو برابر حق بیمه را دولت به عنوان کارفرما می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در چهار ماه نخست سال۳۸۰۰ نفر ثبت نام جدید و تعداد ۳۰۰ نفر به مستمری بگیران صندوق اضافه شده است، خاطرنشان کرد: بیمه اجتماعی یک فرصت طلایی برای روستائیان، کشاورزان، عشایر و ساکنین در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت است و افراد مشمول در جامعه هدف با پرداخت سالی یک‌بار حق بیمه می‌توانند از مزایای صندوق بهره‌مند شوند.

 وی مزایای اصلی صندوق را بازنشستگی، مستمری از کارافتادگی و مستمری بازماندگان و نقل و انتقال سوابق بیمه ای دانست و اضافه کرد: حداقل حق بیمه در یکسال، در سال جاری ۶۰۰ هزار تومان و حداکثر یک میلیون و ۵۹۶ هزار تومان است که بیمه شده با پرداخت سهم خود می‌تواند از دو برابر حق بیمه که دولت به عنوان کارفرما در جامعه هدف پرداخت می‌کند، از یارانه بیمه ای دولت برخوردار شود.

سماواتی با دعوت از روستائیان و عشایر برای عضویت در این صندوق، افزود: خانم‌ها و آقایان با سن ۱۸  تا ۵۰ سال امکان ثبت نام در صندوق را دارند و هیچگونه محدودیتی برای اعضای خانوار وجود ندارد.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان همدان گفت: در حال حاضر ۱۲۵ هزار و ۳۰۰ نفر تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان قرار دارند که از این تعداد ۷۵۰۰ نفر مستمری ماهانه دریافت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: استان دارای ۵۰ کارگزاری فعال است که وظیفه اطلاع رسانی از خدمات صندوق و انجام امور بیمه ای بیمه شدگان را در نقاط مختلف استان بر عهده دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صندوق بيمه روستاييان و عشاير كارگزاري منطقه همدان استانی اقتصادی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۳۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال آب سد سفیدرود زودتر رهاسازی می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

وحید خرمی امروز، ۱۱ اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال رهاسازی آب را زودتر از سال قبل انجام خواهیم داد، عنوان کرد: به دلیل کمبود آب و ضرورت مدیریت مصرف و کاهش احتمال روبرو شدن با تنش‌های آبی، امکان رهاسازی پیش از این موعد و غیر منطبق با تقویم زراعی اعلامی جهاد کشاورزی وجود ندارد.

وی مصرف روزانه آب سد را ۲۰ میلیون مترمکعب دانست و تصریح کرد: آب سد سفیدرود از نیمه اردیبهشت ماه و از طریق کانال راست و چپ سنگر به سمت شالیزار‌های استان روانه خواهد شد و زودتر از این تاریخ، امکان رهاسازی نداریم.

وی ذخیره فعلی سد سفیدرود را ۶۸۰ میلیون مترمکعب دانست که در مدت مشابه سال گذشته ۷۰۰ میلیون مترمکعب بود و اظهار کرد: در شرایط نرمال باید بیش از یک میلیارد مترمکعب آب در سد داشته باشیم که نشان دهنده کمبود آب است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گیلان از کشاورزان خواست طبق تقویم زراعی عمل کنند و گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ها از صبح ۱۶ اردیبهشت تا پایان تیرماه از آب سد برای نشاء و کشت برنج استفاده خواهیم کرد.

وی ۸۰ درصد کشاورزان را منطبق با تقویم زراعی دانست و یادآور شد: اراضی داخل شبکه عمدتا شخم و خزانه را انجام داده‌اند و منتظر رهاسازی جهت نشاء هستند؛ در اراضی خارج از شبکه نیز شاهد انجام نشاء هستیم و کلیه فعالیت‌های کشاورزی را رصد می‌کنیم.

وی با اشاره به تخریب ۱۵۰ سردهنه در جریان سیلاب‌های ماه‌های اخیر، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون ۵۰ دستگاه انواع ماشین‌آلات سنگین آب منطقه‌ای در سراسر استان در حال احداث این سردهنه‌ها هستند.

مدیرعامل آب منطقه‌ای گیلان اضافه کرد: از کشاورزان می‌خواهم به تقویم زراعی توجه داشته باشند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم با وجود کم آبی به لطف خدا و در سایه برنامه‌ریزی، مدیریت و همکاری کشاورزان شاهد رشد تولید باشیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • امسال آب سد سفیدرود زودتر رهاسازی می‌شود
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • ثبت نام ۲۴ هزار مادر دارای سه فرزند در طرح بیمه رایگان
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد
  • بیش از ۱۸ هزار تن کلزا در شوش و کرخه برداشت شد