Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اهواز در مجلس گفت: ما از اول امسال وضعیت آب را با حداقل جاری شدن آب در رودخانه‌ها و کانال‌های حمیدیه داشتیم و الان نیاز به حمایت از کشاورزان و دامداران حمیدیه داریم.

سید کریم حسینی، نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو در حاشیه نمایشگاه هم‌افزا با اشاره به حضور میدانی خود در شهرستان حمیدیه و پیگیری مسائل کشاورزان این شهرستان گفت: من مطالبم را درباره کشاورزان حمیدیه به صورت میدانی خدمت شما عرض میکنم، من چهار پنج روز پیش حمیدیه بودم و وضعیت کشاورزان و دامداران، وضعیت شهر و روستاهای حمیدیه را دیدم؛ متاسفانه در شهرستان بخشنامه‌ای صادر می‌شود که به شکل میدانی تحقق این بخشنامه‌ها رصد نمیشود، البته ما به عنوان خادم مردم در مجلس این وضعیت را رصد کردیم؛ مردم حمیدیه از نظر آبی که برای کشاورزی و دام خودشان باید داشته باشند در مضیقه جدی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سید کریم حسینی درباره تذکری که به وزارت نیرو در صحن علنی مجلس داشته است، بیان کرد: من در روز گذشته در نطق و تذکر رسمی در صحن علنی مجلس عرض کردم که وزارت نیرو باید برنامه خودش را نه چند روز دیگر بلکه چند ساعت دیگر اعلام کند که چه کاری میخواهد انجام دهد؟

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره وضعیت آبی شهرستان حمیدیه اظهار کرد: الان کانال‌ها و رودخانه‌های باریک که در حمیدیه است و آبرسانی می‌کنند این آب را برای کشاورزی استفاده نمی‌کنند زیرا مردم به این رسیدند که نباید کشاورزی کنند ولی دامی که باید داشته باشند تا به اقتصاد خود و کشور کمک میکند، محروم از آب هستند.

 

وی با عنوان کردن راه حل این مسئله افزود: سازمان آب منطقه‌ای و وزارت نیرو در آن منطقه حوضچه‌هایی برای دام‌ها ایجاد کردند و این حوضچه‌ها الان خالی از آب هستند، ما الان دنبال این هستیم که حداقل رهاسازی آب در حمیدیه از پشت سد کرخه صورت بگیرد که این شدنی است و کمک به ذخیره آب کرخه از سد سیمره میتواند انجام شود و حمیدیه را از این وضعیت خارج کند.

 

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت آبی شهرستان‌های استان خوزستان اعلام کرد: متاسفانه در خوزستان شهرستان‌های حمیدیه، دشت آزادگان، هویزه و... که حداقل آب جاری برای احشام آن‌ها نیاز است برای دام‌هایی که اقتصاد مردم از این هست محیا نشده‌ است.

 

سید کریم حسینی با اشاره به جبران خسارت حق نکاشت کشاورزان توضیح داد: مسئله مهمی هم تحت عنوان حق نکاشت باید صورت بگیرد، به شرطی ما به مردم گفتیم امسال نکشت داشته باشید که این سهم به شکل یا یک بسته حمایتی یا به شکل یک وام بلاعوض یا حداقل کمک‌های معیشتی به این مردم باید صورت بگیرد؛ کشاورزی داریم که ده یا بیست هکتار زمین دارد که ممر معیشتش در طول سال است و اگر قرار است حمیدیه که محل کشاورزی برنج و سبزیجات است این کاشت صورت نگیرد ما باید به جای آن حق نکاشت و حداقل بسته حمایتی را برای مردم داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما دو سال خشکسالی را در خوزستان پشت سر گذاشتیم، ما از اول امسال وضعیت آب را با حداقل جاری شدن آب در رودخانه‌ها و کانال‌های حمیدیه داشتیم و الان نیاز به حمایت از کشاورزان و دامداران حمیدیه داریم.

سید کریم حسینی، نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی در پایان درباره انتظارات مردم حمیدیه از مسئولین عنوان کرد: حق بیمه و حداقل آب برای استفاده دام‌ها و حق نکاشت که برای کشاورزان است و این را دولت به مردم قول داده و باید اجرا کند تا با تامین این حق آبه مردم از این وضعیتی که وجود دارد، خلاصی پیدا کنند و مردم این انتظار را از حکومت اسلامی و مسئولین دارند.

فیلم کامل:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کشاورزان حمیدیه حمیدیه نماینده مردم اهواز در مجلس سید کریم حسینی خوزستان نماینده مردم اهواز سید کریم حسینی صورت بگیرد وضعیت آب حق نکاشت دام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۳۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت غمناک دانش‌ آموزانی که به‌ دلیل سیل و تخریب جاده ها به کنکور نرسیدند

تین نیوز

سیل اردیبهشت ۱۴۰۳ در خراسان جنوبی خرابی زیادی به بار آورد. نکته تلخ، این که دانش آموزان منطقه  محروم زیرکوه یک سال زحمت کشیدند اما درست در روز کنکور، سیل جاده ها را تخریب کرد و آن ها نتوانستند به جلسه امتحان برسند. می گویند صدایمان به گوش کسی نمی رسد.

 قابلیت دسترسی  (accessibility)، میوه  اصلی درخت حمل ونقل برای کاربران است. هر چه قابلیت دسترسی یک ناحیه به نواحی دیگر کم تر باشد، آن ناحیه محروم تر می ماند، حتی اگر چنین استعدادهای خوب و عزیز و بزرگ منشی داشته باشد.

مدیران تارک الفعل قدیم و اخیر کشور، در تسبیب و تشدید این محرومیت ها، الی الابد سهیمند و این انباشته های شر را در انبان های خویش به یوم الحسرة می برند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۸ هزار تن کلزا در شوش و کرخه برداشت شد
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • هشدار قرمز هواشناسی به کشاورزان
  • هشدار قرمز هواشناسی به کشاورزان؛ آغاز بارش موج‌های رگباری شدید از فردا
  • هشدار قرمز هواشناسی به کشاورزان این مناطق
  • هشدار قرمز هواشناسی به کشاورزان؛ بارش موج‌های رگباری شدید از فردا
  • رهاسازی حق آبه کشاورزان سلماس از سد اول خرداد
  • وضعیت غمناک دانش‌ آموزانی که به‌ دلیل سیل و تخریب جاده ها به کنکور نرسیدند
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است