Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، محمدرضا جان‌نثاری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان عصر امروز در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا  ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای سلامت، اظهار داشت: در کشور ما زمانی، روزانه ۷۰۰ نفر جان می‌باختند اما با اقدامات فراگیری که در دولت سیزدهم در خصوص واکسیناسیون انجام شد، این بیماری تا حد زیاد مهار شد و رقم فوتی‌ها به صفر هم رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری اینکه سویه جدید کرونا در جهان شیوع پیدا کرد و کشور ما، جدا از جهان نیست، عنوان کرد: آمار بستری‌ها و فوتی‌های‌مان افزایش یافت و امیدواریم این سویه با لطف خدا و تلاش‌هایی که صورت می‌گیرد، مهار شود.

جان‌نثاری با بیان اینکه عادی‌انگاری کنونی ما تناسبی با سویه جدید ویروس کرونا ندارد، ادامه داد: از مردم خوبمان خواهش می‌کنیم پروتکل‌های بهداشتی از قبیل زدن ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و شستن دست‌ها را همچنان رعایت کنند.

جان‌نثاری در خصوص بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها اضافه کرد: رئیس‌جمهور اعلام کرد که بنای تعطیل کردن هیچ جایی را نداریم و در همین راستا نیاز است دستگاه‌ها برای اجرای برنامه‌های مختلف حتی با وجود سویه‌های مختلف کرونا برنامه‌ریزی کنند؛ آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها کلاس‌ها را برای شرایطی فراهم کنند که با وجود کرونا، آموزش حضوری تعطیل نشود زیرا تمام مدارس و دانشگاه‌ها در روز مقرر خود، بازگشایی خواهند شد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان با تأکید بر اجرای مجدد طرح شهید سلیمانی توضیح داد: مدیران کل، فرماندهان نظامی و انتظامی و مسؤولان اجرایی با نظارت جدی‌تر بر دستگاه‌های خود، اجرای پروتکل‌های بهداشتی را در دستگاه‌های زیرمجموعه خود پیگیری کنند.

وی ضمن اشاره به مراسم‌های محرم تصریح کرد: در ایام کرونا ثابت شد که قشر مذهبی و متدین توجه بیش‌تری به رعایت پروتکل‌های بهداشتی دارند؛ مراسم‌های مذهبی سال‌های قبل با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی صورت می‌گرفته‌ و امیدواریم امسال هم این مراسم، باشکوه، منظم و با رعایت پروتکل‌ها انجام شود.

جان‌نثاری با بیان اینکه اگر در دهه اول ضمن برگزاری مراسم عزاداری، نکات بهداشتی را هم رعایت کنیم، برای ایام اربعین، آمادگی‌های لازم را خواهیم‌داشت، خاطرنشان کرد: در ستاد اربعین، همه تمهیدات برای برگزاری با شکوه مراسم اربعین صورت گرفته‌است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری اصفهان با یادآوری اینکه بیمارستانی که توسط سپاه پاسداران در سپاهان‌شهر برپا شده‌است، یک کار شاخص ملی است، بیان کرد: انجام چنین پروژه‌ای برای جمهوری اسلامی باعث افتخار است و این یک کار کم نظیر بود که انجام‌شد و در خدمت مردم قرار گرفت.

وی تأکید کرد: وظیفه خود می‌دانیم تعهداتی که دولت قبل به آن‌ها عمل نکرده را عملیاتی کنیم و در این مسیر اگر تعهداتی انجام نشده‌ باقی‌مانده اطلاع دهید تا مراتب انجام آن توسط دستگاه‌ها پیگیری‌شود؛ قطار جمهوری اسلامی قطاری در حال حرکت‌است و راننده آن حین حرکت عوض می‌شود، بنابراین همه تعهدات را تا اجرایی‌شدن دنبال می‌کنیم.

انتهای پیام/۶۳۱۲۵/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: استانداری اصفهان ستاد مبارزه با کرونا دستگاه ها جان نثاری پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۲۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر راه‌اندازی شد/مهیای نذر جمعه اول

در آسمان اینجا و از اواسط ماه شوال، بوی محرم را زودتر از هر جای شهر می‌توان استشمام کرد، در شبستان جنوبی باب‌الهادی حرم‌ مطهر از حالا، سرهم کردن پارچه‌ها برای دوخت لباس‌های مراسم شیرخوارگان حسینی آغاز شده است. 


برکتی از پای چرخ خیاطی به داخل خانه
در حالی که بیش از ۲ ماه به اولین جمعه ماه محرم مانده است، کارگاه دوخت لباس‌ شیرخوارگان حسینی، با حضور مقامات آستان قدس رضوی، مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) و بانوان خادم در این حوزه افتتاح شد. حالا این بانوان داوطلب بیش از ۶۰ روز در چند شیفت کاری، پشت ۲۰ چرخ خیاطی شبستان می‌نشینند تا در اولین جمعه محرم، نوزادانی که راهی مراسم شیرخوارگان حسینی می‌شوند، لباس زیبای یکدست بپوشند.
برای نشستن پشت چرخ‌های خیاطی و کوک‌زدن تکه‌های پارچه به یکدیگر، بانوان شهرمان از یکدیگر پیشی می‌گیرند. به حدی استقبال برای این امر زیاد است که مسئولان کارگاه بانوان را شیفت‌بندی و هرچند روز یک بار پذیرش می‌کنند تا به همه داوطلبان فرصت خدمت برسد. بانوانی که دوست دارند در این کار معنوی سهیم شوند و برکت آن را به زندگی خود ببرند. برای انجام این مهم، روزانه بیش از ۵۰ بانو در شبستان حاضر خواهند شد تا از برش‌کاری تا خیاطی و بسته‌بندی لباس‌ها را انجام دهند.

دوخت و دوز سبز و سفید در ۷۲ نقطه جهان
کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر، یکی از ۷۲ کارگاهی است که قرار است، لباس این مراسم بزرگ معنوی را تهیه کند. سال قبل این کارگاه در مسجد صدیقی‌ها برپا شده بود که امسال به شبستان حرم منتقل شده است. مسئول امور استان‌های مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) در مراسم راه‌اندازی این کارگاه خبر از تهیه ۸۰ هزار دست لباس در این مکان می‌دهد و توضیح می‌دهد: امسال ۷۲ کارگاه در ایران و ۴۵ کشور جهان ایجاد شده است که در مجموع بیش از ۵۰۰ هزار دست لباس ویژه مراسم شیرخوارگان حسینی تهیه خواهند کرد.
نوید آقاسی‌زاده اضافه می‌کند: در مشهد دو کارگاه تهیه لباس محفل شیرخوارگان حسینی ایجاد شده است که علاوه بر شبستان باب‌الهادی حرم مطهر در بولوار پیروزی هم کارگاهی فعال شده است.


از حرم به آفریقای جنوبی
از تهیه پارچه گرفته تا برش و دوخت و بسته‌بندی همه اموراتی هستند که در مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) توسط مردم انجام می‌گیرد و از این جهت، این‌ مجمع کاملا مردمی اداره می‌شود. این‌ موضوعی است که آقاسی‌زاده در حاشیه راه‌اندازی کارگاه شبستان به آن اشاره می‌کند و می‌گوید: بیش از ۲۰ تن پارچه برای تهیه لباس شیرخوارگان حسینی در ۷۲ کارگاه مهیا شده است که در این بین بین ۴تا۵ تن پارچه به این مکان منتقل شده است و کار دوخت لباس‌ها تا روز اول ماه محرم ادامه خواهد داشت.
حرم مطهر همواره مرکز یکی از بزرگ‌ترین محفل‌های شیرخوارگان حسینی بوده است و تا پیش از شیوع کرونا، بزرگ‌ترین مراسم مادر و فرزندی به یاد طفل شش ماهه حضرت علی اصغر(ع) سطح کشور در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر برگزار شده بود. آقاسی‌زاده می‌گوید: بخشی از لباس‌های تولیدی در این شبستان، در مراسم حرم مطهر در اولین جمعه ماه محرم مورد استفاده قرار می‌گیرد و بقیه لباس‌ها به شهرهای محروم کشورمان و همچنین کشورهایی که کارگاه تولید لباس ندارند، منتقل می‌شود. این کشورها، عمدتا شامل کشورهای آفریقای جنوبی است.

فرزندم، نذر راه ظهور
در شروع کار تعدادی از بانوان مشغول برش زدن می‌شوند و گروهی دیگر هم مشغول دوخت و دوز. در روزهای بعد و با انتشار خبر آغاز به کار کارگاه، به مانند سال‌های قبل بر حضور بانوان خیاط در این مجموعه اضافه خواهد شد. بانوانی که از خیاط حرفه‌ای تا چرخ‌کار در میان آن‌ها دیده می‌شود و سعی می‌کنند تا در بساط محرم پیش از همه خدمت خود را آغاز کنند. بسته لباس تهیه شده برای نوزادان و کودکان حاضر در مراسم شیرخوارگان حسینی، شامل لباس، سربند، روسری، و کارت نذرنامه است. بسته‌ای که به شکلی زیبا بسته‌بندی می‌شود و در اولین جمعه محرم به دست مادران می‌رسد تا بر تن کودک خود کنند.
برگه‌ای به نام نذرنامه، ترجمه شده به ۱۲ زبان دنیا از جمله عربی، روسی، انگلیسی و...مکتوبی معنوی است که متنی زیبا در آن قید شده است:" یا صاحب‌الزمان(عج) فرزندم را نذر یاری قیام تو می‌کنم، او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن."

زهرا زنگنه

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • آئین دوهزار ساله بیل‌گردانی در نیم‌ور برگزار شد
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر راه‌اندازی شد/مهیای نذر جمعه اول
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • برگزاری مراسم بزرگداشت شهید مدافع حرم محرم علیپور در مرند
  • سرپل‌ذهاب آماده میزبانی باشکوه از زائران یادمان بازی‌ دراز
  • مراسم بزرگداشت شهید مدافع حرم "محرم علیپور" برگزار شد
  • سرپل‌ذهاب آماده میزبانی باشکوه از زائران یادمان بازی‌دراز
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی