Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: امسال در استان مرحله ششم آغاز شده است و پیش بینی می کنیم بیش از یک میلیون قطعه طیور در سطح روستاها و مناطق عشایری با توجه به اولویت بندی که انجام می شود، در مقابله با بیماری نیوکاسل واکسینه می شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس بدیعی در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز اظهار کرد: چند سالی است سازمان دامپزشکی کشور طرح ملی واکسیناسیون طیور روستایی و بومی را اجرا می کند؛ امسال اجرای مرحله ششم آن آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی استان اصفهان با بیان اینکه در سال گذشته مرحله پنجم این طرح در استان اصفهان انجام شد، تصریح کرد: در این مرحله یک میلیون و 109 هزار قطعه طیور بومی در روستاها واکسینه شدند.

وی افزود: امسال در استان مرحله ششم آغاز شده است و پیش بینی می کنیم بیش از یک میلیون قطعه طیور در سطح روستاها و مناطق عشایری با توجه به اولویت بندی که انجام می شود، در مقابله با بیماری نیوکاسل واکسینه می شوند.

بدیعی ادامه داد: بیماری نیوکاسل یک بیماری بسیار مسری و واگیردار است و در گذشته بین کسانی که پرورش مرغ داشتند به عنوان مرغ میری معروف بوده است؛ این بیماری گاها با تلفات بسیار زیادی همراه است.

عباس بدیعی گفت: این طرح با هدف کنترل بیماری در طیور بومی و روستایی و همچنین جلوگیری از چرخش ویروس به سمت صنعت مرغداری جلوگیری و کمک کند.

سرپرست اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی استان با اشاره به آمارها و اطلاعات و پایش ها از مراحل قبل این طرح عنوان کرد: با اجرای مراحل قبل مشاهده شد واکسیناسیون بسیار موثری است و به شکل قابل توجه تلفات در طیور روستایی با کاهش همراه بود و همچنین مرغداری هایی که در نزدیکی روستاها بودند، شرایط بهتری پیدا کردند.

بدیعی بیان کرد: واکسنی که برای این طرح در نظر گرفته شده ،واکسن نیوکاسل مقاوم به حرارت بوده که با تجربه پنج مرحله قبل واکسن بسیار موثری است.

وی گفت: انتظار داریم در روستاها و مناطق عشایر نشین مردم، دهیارها و شوراهای روستا کمک کنند تا بتوانیم به طور کامل طیور آن ها را زیر پوشش واکسیناسیون قرار دهیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: یک میلیون مرحله ششم قطعه طیور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۷۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود

مژگان مینوسپهر رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت:با استفاده وسیع تراز واکسن‌های موجود، می‌توان سالیانه از دومیلیون مرگ دیگرجلوگیری کرد.

وی اظهار داشت: برنامه توسعه ایمن سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳بوده است.

مینوسپهر خاطر نشان کرد: فراهم آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به موقع واکسن و بکارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب شد که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یکسال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و طی ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

مینو سپهر ادامه داد: از جمله دستاورد‌های تلاش ۵۰ ساله در زمینه واکسیناسیون می‌توان به حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشمگیر موارد شدید بیماری سل در دوره کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجه مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال اشاره کرد.

وی افزود: سالهاست که کشور عاری از فلج اطفال است، سرخک، سرخجه وکزازنوزادی حذف شده اند. بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه و اوریون کنترل شده اند و میزان شیوع حاملان مزمن هپاتیت B به کمتراز یک درصد کاهش یافته است.

مینوسپهر تصریح کرد: به خاطر داشته باشیم جمعیت اتباع، تردد غیر مجاز آنها و باور‌های غلط نسبت به واکسیناسیون و اینکه می‌توانیم با روش‌های مختلف مانند طب سنتی جایگزین مناسب برای واکسیناسیون پیدا کنیم از جمله تهدید‌های این برنامه می‌باشد و امکان بازگشت بیماری‌هایی مانند سرخک، دیفتری، سیاه سرفه و سایر بیماری‌هایی که در این چند دهه کنترل شده است وجود دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی